2777
2789
سلام عزیزم خوبی... بله منم دیدم .. همون صفحه ای که بود که عکس نی نی ش بود ... ولی آخه چرا؟؟... امیدو ...

فدات آدینه جان 😘 اره احتمالا نمیدونسته چون دو روز قبل این اتفاق هم تو تاپیک منو تگ کرده بود و مشکلی نداشت 

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
فدات آدینه جان 😘 اره احتمالا نمیدونسته چون دو روز قبل این اتفاق هم تو تاپیک منو تگ کرده بود و مشکلی ...

اره دیدم کلا دیشب تا صبح داشتم کاراگاه بازی در میاوردم .. 😁😁😁😁آرمین جان اشکال نداره ... شاید اتفاقی بوده... بهر حال خودش میاد برامون توضیح میده😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره دیدم کلا دیشب تا صبح داشتم کاراگاه بازی در میاوردم .. 😁😁😁😁آرمین جان اشکال نداره ... شاید اتف ...

من که پیداش نکردم هرچه کاراگاه بازی درآوردم😁

پسرکم معجزه خداست😍خدایا هزاران بار شکررت..
من که پیداش نکردم هرچه کاراگاه بازی درآوردم😁

تا صفحه چند رفتی من 1672 ام از اخر شروع کردم

خدایا شکرت که تک تک اعضای بدنم و تک تک سلول های بدنم سالم و سلامتن و به خوبی کار خودشون انجام‌میدهندخدایا شکرت که من سالم و سلامت هستم
حالا این دوست شیطونمون کی هست 😁

نمیدونم هنوز در جست و جو ام 

خدایا شکرت که تک تک اعضای بدنم و تک تک سلول های بدنم سالم و سلامتن و به خوبی کار خودشون انجام‌میدهندخدایا شکرت که من سالم و سلامت هستم
فدات آدینه جان 😘 اره احتمالا نمیدونسته چون دو روز قبل این اتفاق هم تو تاپیک منو تگ کرده بود و مشکلی ...

تو هم کارکااگاه بازی در اوردی من که حدود ۲۰ صفحه رفتم عقب دیگه خسته شدم بیخیالش شدم 

منم دارم میگردم تو پست های حذف  مگه میشه من خودم شخصا نمیدونستم همچین جایی عست برای حذف تایپیک ...

آرمین خیلی خشن رفتار میکنی همشهری🤣🤣🤣🤣🤣من دارم ملاحظه دوستمون رو میکنم... میگم شاید دلیل داشته خودش میاد میگه...حرص نخور برا نی نی خوب نیست... هر چند که دیدی من چقدر حرص خوردم و نی نی یارا رو صدا کردم ... چون فکر کردم کسی از بیرون بوده و حق همچین کاری رو نداشته... حالا من برم جلسه ۱+۵تشکیل بدم بببینم‌نظر سران تاپیک چیه بهت اطلاع میدم😋😋🤣🤣🤣

پس بگردیم ببینیم کی تو رو تگ کرده خیلی زودتر به جواب میرسیم😂