2777
2789
آرمین خیلی خشن رفتار میکنی همشهری🤣🤣🤣🤣🤣من دارم ملاحظه دوستمون رو میکنم... میگم شاید دلیل داشته خ ...

میدونی خیلی ناراحت شدم حداقلش این بود می اومد قبلش میگفت از این بابت ناراحت شدم اصلا هنگ بودم وقتی دیدم زده تایپیک تعطیل شد

خدایا شکرت که تک تک اعضای بدنم و تک تک سلول های بدنم سالم و سلامتن و به خوبی کار خودشون انجام‌میدهندخدایا شکرت که من سالم و سلامت هستم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میدونی خیلی ناراحت شدم حداقلش این بود می اومد قبلش میگفت از این بابت ناراحت شدم اصلا هنگ بودم وقتی د ...

قبول دارم عزیزم... منم همین احساس رو داشتم ولی اجازه بدید من با هدانا صحبت کنم ازش بخواد خودش بیاد توضیح بده...عشقم...😍😍😍

قبول دارم عزیزم... منم همین احساس رو داشتم ولی اجازه بدید من با هدانا صحبت کنم ازش بخواد خودش بیاد ت ...

آدینه عزیزم خوبی؟

اون دوستمون کی بوده؟ توی صفحه چند عکسش بوده؟ من تا اینجا عکس نوزاد ندیدم!!🧐

آدینه عزیزم خوبی؟ اون دوستمون کی بوده؟ توی صفحه چند عکسش بوده؟ من تا اینجا عکس نوزاد ندیدم!!🧐

عزیزم سلام.... خوبی عشقم؟؟؟... بچه ها به نظرم درست نیست اسمشو بگم ... آرسامم میدونه...‌ بقیه هم رفتن جستجو😂😂😂اگر اجازه بدید هدانا بیاد خودش تگش کنه ازش بپرسه... البته ببخشید عزیزم... من میگم شاید دلیل موجهی داره ولی ما نمیدونیم... 

میدونی خیلی ناراحت شدم حداقلش این بود می اومد قبلش میگفت از این بابت ناراحت شدم اصلا هنگ بودم وقتی د ...

ارزو جون از بچهای قدیمی تاپیکه اصلا اینجور ادمی نیست خیلی زمانه باهمیم احتمالا میخواسته عکس حذف کنه نمیدونسته تاپیک حذف میشه

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 
بله عزیزم علت مرده زایی من بند ناف بود بدون علائم ظاهری .ازمایشات ایمنی و ضد انعقادی هم مشکلی نداشت ...

مصی جان یه باره دیگه تبریک که بالاخره بعد از اون همه سختی خدا صدای دلت رو شنید.یه سوال داشتم، آمپول انکسوپارین و انسولین مشکلی ایجاد نمیکنه؟

خدایا تنها خواستم اینه که به صدای قلبم گوش بدی🙏🙏
ارزو جون از بچهای قدیمی تاپیکه اصلا اینجور ادمی نیست خیلی زمانه باهمیم احتمالا میخواسته عکس حذف کنه ...

اهان باشه عزیزم 

باز خوبه تایپیک برگشت

خدایا شکرت که تک تک اعضای بدنم و تک تک سلول های بدنم سالم و سلامتن و به خوبی کار خودشون انجام‌میدهندخدایا شکرت که من سالم و سلامت هستم
ارزو جون از بچهای قدیمی تاپیکه اصلا اینجور ادمی نیست خیلی زمانه باهمیم احتمالا میخواسته عکس حذف کنه ...

شیطون تو هم‌پیداش کردی؟ نظرت چیه تکش کنیم .. اینجوری احساس بدی دارم راجع بهش حرف میزنیم وقتی نیست... منتظر هدانا بودم که نیومد... اگر موافقید تکش کنم؟

شیطون تو هم‌پیداش کردی؟ نظرت چیه تکش کنیم .. اینجوری احساس بدی دارم راجع بهش حرف میزنیم وقتی نیست... ...

ادینه جونم بزار هدانا بیاد هر چی صلاح بدونه دوست گلمونم میاد چون من مطمئنم اصلا قصدش حذف تاپیک نبوده من از نی نی یار ممنونم که تاپیک برگردوند

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 

بچه ها این دوستمون اصلا همچین منظوری نداشته شک ندارم ، اومده از صفحه ای لینک داده ک عکس بچش بوده  اون پاک کنه  در جریان نبوده ک با دادن لینک ، تاپیکم حذف میشه ، الانم ک تاپیک هست پس بیخیال بشید ، در ضمن این دوستمون از دوست های قدیمیه تاپیکه شاید خیلیا ندونن، من بهش پیام دادم حتما خودش میاد میگه ❤

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......