2777
2789
فدات شم مهربون... باهاشون صحبت میکنم.. عشق منی بخدا ..😍😍😍

لطف داری ممنون

سلام امکان حذف تمام تاپیک ها نیست.لطفا برای حذف تاپیک های خصوصی در روزهای زوج، لینک تاپیک رو به پی وی niniyar_1@  ارسال کنید.ممنون

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

😍😍😍😘😘😘بوس اگر خانمی واسه شما اگر آقایی پوزش😄😄😄

خیالت راحت همه نی نی یارها خانم هستن

سلام امکان حذف تمام تاپیک ها نیست.لطفا برای حذف تاپیک های خصوصی در روزهای زوج، لینک تاپیک رو به پی وی niniyar_1@  ارسال کنید.ممنون
@نی_نی_یار_5   @نی_نی_یار_شب     سلام عزیزان خوبید؟ میدونید که چقدر دوستتون دار ...

سلام عزیزم

قربونت برم  

احتمالا یک نفر اشتباه لینک این تاپیک رو داده تو تاپیک حذف وگرنه موردی نداره پستاتون  

فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه  

سلام دوستان نازم،برای من هم دعاکنید لطفاشرایطمون درست بشه وبتونیم صاحب فرزند بشیم،من چندسال ازدواج کردم ولی بخاطر به سری شرایط اقدام نکریدم چندسال هم هست قرص میخورم ک نشه بااینکه اصلا دلم نمیخواد ولی دلم جوش میزنه ک هیچوقت نتونم مادر بشم بااینکه اصلا اقدام نداشتیم که حتی نتیجه بده یانه

ولی خیلی نگران این شرایط وآینده هستم دعاکنید باهمین دلای شکستتون میگن خدا توی دل شکسته است برام دعاکنید

من هم آرزو به دل نمونم میترسن دیر بشه

این حرف رو هیجا نزده بودم حتی جلو خانواده ام ولی احساس کردم منم حال دلم مثل شماست

خدا بهمتون سلامتی بده وهرچی ک خیره همون بشه براتون 😢

سلام دوستان نازم،برای من هم دعاکنید لطفاشرایطمون درست بشه وبتونیم صاحب فرزند بشیم،من چندسال ازدواج ک ...

عزیزم انشالله بزودی و هر وقت ک صلاحه مادر بشی و اونم یه بارداری راحت و آروم و کوچولوت برات بمونه ک قطعا همینطور میشه ❤

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
عزیزم انشالله بزودی و هر وقت ک صلاحه مادر بشی و اونم یه بارداری راحت و آروم و کوچولوت برات بمونه ک ق ...

ممنونم از لطفت دوست قشنگم خداان شاالله به دلت پاکت نظربندازه

خدا به همه آرزومنداش بده🙏🏻

بچه ها من چک کردم یکی از دوست های خودمون لینک داده برا حذف ولی از اون صفحه ک لینک داده احتمالا برا پ ...

سلام عزیزم خوبی... بله منم دیدم .. همون صفحه ای که بود که عکس نی نی ش بود ... ولی آخه چرا؟؟... امیدوارم حال دوستمون خوب باشه و مشکلی نباشه ...چون حداقلش میتونست با هامون مشورت کنه.... نمیدونم شاید واقعا بنده خدا نمیدونسته کل تاپیک حذف میشه... دوستم اشکال نداره..🤗🤗🤗مهم اینه که تاپیک بر گشته...

عزیزم هزار تابوس 😙😙😙😙😙😙هم به شما که اینقدر زحمت میکشی😍😍😍

قربونت

فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه  
سلام عزیزم خوبی... بله منم دیدم .. همون صفحه ای که بود که عکس نی نی ش بود ... ولی آخه چرا؟؟... امیدو ...

باید بگید کار کی بوده یعنی چه اخه 

احتمالا هم میدونسته تایپیک میترکه مگه میشه ندونه 

چرا عکس میفرستن اینجا که بعدم بخوان تایپیک بترکونن 

خدایا شکرت که تک تک اعضای بدنم و تک تک سلول های بدنم سالم و سلامتن و به خوبی کار خودشون انجام‌میدهندخدایا شکرت که من سالم و سلامت هستم