2777
2789
فدات گلم به امید خدا 🙏🙏🙏🙏 عزیزم استرس و از خودت دور کن خیلی تاثیر داره .  من خیلی چیزا ...

منم از شش هفته شیاف میزاشتم تا هفته ۲۰ دیگه قطع کرد بعد سه هفته این اتفاق افتاد که الان مجدد شیاف و امپول تجویز کرد بابت اسپرین انوکسا چون سابقه نداشتم گفت نیازی نداری چون بهم گفت استراحت نسبی الانم بهم اسپرین نداد ولی امپول گفت تا ۳۴ هفته باید ادامه بدم 

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فدات گلم به امید خدا 🙏🙏🙏🙏 عزیزم استرس و از خودت دور کن خیلی تاثیر داره .  من خیلی چیزا ...

مصی جان بیشتر از اومدن یک مقدار از کیسه اب تو کانال سرویکس میترسم البته گفتن با مراعات کردن و اگر طول سرویکس بهتر شه برمیگرده نمیدونم بخدا توکل بخدا میکنم انشالله خودش کمک کنه برام دعا کن عزیزم 

منم از شش هفته شیاف میزاشتم تا هفته ۲۰ دیگه قطع کرد بعد سه هفته این اتفاق افتاد که الان مجدد شیاف و ...

خوبه پس عزیزم . از این به بعدفقط و فقط استراحت کن بخاطر طول سرویکس نگران هم نباش عزیزم . انشاله بسلامتی میگذرونی و گل پسرتو بغل میگیری 😍😍😍❤❤❤

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
مصی جان بیشتر از اومدن یک مقدار از کیسه اب تو کانال سرویکس میترسم البته گفتن با مراعات کردن و اگر طو ...

فقط استراحت عزیزم . من ان تیم طول سرویکسم 37 بود تا انومالی استراحت نسبی داشتم اونم چون نمیتونستم اشپزی کنم و جایی هم نمیرفتم . تو انومالی 18 هفته شد45 . خودمم تعجب کرده بودم . 

حدالامکان یجا سرپا زیاد واینستا و پله بالا پایین نکنی و راه طولانی و تند نری اوکی میشی عزیزم . سعی کن بیشتر ب پهلو دراز بکشی خیلی خوبه.

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
فقط استراحت عزیزم . من ان تیم طول سرویکسم 37 بود تا انومالی استراحت نسبی داشتم اونم چون نمیتونستم اش ...

ممنون گلم از راهنمایت دیگه اصلا بیرون نمیرم تو خونه تا دستشویی میرم فقط مامان غذامو میاره خواهرزادمم اوردم حداقل چند هفته اول پیشم باشه انشالله به حق همین روزای عزیز پیش رو ضامن اهو ضمانت منو بچمم پیش خدا کنه

سلام عزیزم . خوبی ؟؟ تو دلیت خوبه؟؟ در چ حالی انومالی رفتی ؟؟؟

سلام عزیزم خوبم.انشالله دخترمم خوب باشه.شنبه میرم آنومالی خدا کنه همه چی خوب باشه خیلی نگرانم اصلا هیچ حس بارداری ندارم.انشالله که خودتم بسلامتی زایمان کنی کم مونده برات شکرخدا

سلام عزیزم خوبم.انشالله دخترمم خوب باشه.شنبه میرم آنومالی خدا کنه همه چی خوب باشه خیلی نگرانم اصلا ه ...

پریناز جون انشالله گل دخترت صحیح سالمه عزیزم

دکتر من خیلی بیخیاله انگار نه انگار من پرخطرم.خیلی نگرانم حتی نذاشت امپول انوکسا بزنم.میخوام برم متخصص پرخطر...فک میکنم درست انتخاب نکردم

بچه ها من نی نیمو اردیبهشت ۹۸ از دست دادم،تو یه گروهی بودم اکثرا تو اردیبهشت این اتفاق براشون افتاده ...

منم اردیبهشت ۹۸ دوسه تا از دوستامم هم اردیبهشت از دست دادن

من مشکلم اینه که همش به فکر بچه ام  یا نگران سالم بودن بعدی ام .. الان ۱۸ روزه پسرمو از دست د ...

عزیزم حق داری اینا همه طبیعیه من الان 11ماه پسرم از دست دادم روزی نیست بهش فکر نکنم و حسرت گذشته رو نخورم تا چندماه اول خیلی روحیه ام بد بود فقط گریه میکردم صبح تا شب حتی جوب تلفن ها رو نمیدادم یکم زمان بده به خودت بدنت برگرده به حالت قبل 

میدونم خیلی روزا طولانی و سخت میگذرن ولی تحمل کن سعی نکن خودتو سرکوب کنی دلت گریه خواست گریه کن بزار تخلیه بشی 

امیدوارم به زودی روزای سختت بگذرن و از این به بعدش فقط شادی باشه براتون

خدایا شکرت که تک تک اعضای بدنم و تک تک سلول های بدنم سالم و سلامتن و به خوبی کار خودشون انجام‌میدهندخدایا شکرت که من سالم و سلامت هستم

@هداانااا    

عزیزم یه خبری از خودت بده همش به فکرتم 

امیدوارم سامیار جون حالش خوب باشه و باهم مرخص شده باشید و رفته باشید خونه

خدایا شکرت که تک تک اعضای بدنم و تک تک سلول های بدنم سالم و سلامتن و به خوبی کار خودشون انجام‌میدهندخدایا شکرت که من سالم و سلامت هستم