2777
2789
سلام عزیزم .بالاخره تاپیک رو پیدا کردی.حتما باید از دکترت این سوالهارو بپرسی.چون باتوجه به سونویی که ...

منم چاقم . وزنم رفته بودد۹۸ چیکار کنم لاغر شم

بچها میشه واسم صلوات بفرستید . پارسال دو قلوهام تو ۷ماهگی از دست دادم دعا کنید جاشون سبز شه و سالم بچمو بغل کنم
سلام مصی جون خوت خوبی گل پسرت خوبه ، من زیاد خوب نیستم عزیزم دیروز ترشحاتم زیاد شده بود رفتم سونو کر ...

سلام گلم . خدارو شکر خوبیم . 

نگران نشو و استرس نداشته باش منم از اول بارداری شیاف و از بیست هفته هفته ای یدونه امپول زدم تا هفته گذشته ک 36 هفته شدم این هفته دیگه نزدم . از سونو انومالی حدرد 24 هفته هم خبر از طول سرویکسم ندارم . استراحت مطلق نبودم ولی کاری هم نکردم.فقط میگن اوکیه . تو فقط باید استراحت کنی عزیز دلم و زود بزود چک کن . اما خیالت راحت باشه امپول و شیاف برطرف میکنه .😍😍😍 انشاله بسلامتی بارتو زمین میزاری . 🙏🙏🙏

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشا...گل پسرت صحیح وسالم میاد ای جانم  امروزصبح باخواهرم تست کرونا دادم چون اون همراهمه ان اس ...

عزیز دلم 😔😔😔😔 درکت میکنم منم چند باری رفتم همون بیمارستان و اومدم تختارو میدیدم و 😖😖😖 

انشاله ک خیره عزیزم ماهک جونو بغل میکنی و میای خونه گلم ❤❤❤❤ بی خبرمون نزار 🌹🌹

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
سلام دوستان دیروز ببرای تک تک بچه های گروه اینجا دعا کردم    پسرم دنیا اومد شیرم میخوره ه ...

عزیزمممممم قدمش مبارک گل پسرمون ❤❤❤❤ 

زیر سایه اول خدا بعد پدر و مادرش بزرگ بشه و باعث افتخارتون بشه🙏🙏🙏

ممنون عزیزم از دعا خیرت انشاله پسری بسلامت از ان ای سیو میاد و بغلش میکنی ❤❤❤❤خودتو اذیت نکن گلم .

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
من سال ۹۲ سردخترم سز شدم.سال ۹۸ اردیبهشت سرپسرم سز شدم.اگه قسمت بشه و خدا بخواد توآذر هم سز میشم

سلام عزیزم . خوبی ؟؟ تو دلیت خوبه؟؟ در چ حالی انومالی رفتی ؟؟؟

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
عزیزم قدم نو رسیده مبارک ان شاء الله که به حق مادر سادات چیز مهمی نیست و فقط یه چکاپ هستش ان شاء الل ...

خوبی عزیزم ؟؟؟؟ پسری خوبه ؟؟؟ انشاله زمان باقی مونده رو بسلامتی طی کنی و پسرتو بغل کنی عزیز دلم 😍😍😍😍

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
@باران31    منتظر خبرای خوب هستیماااا 😍😍😍😍😍

سلام مصی جان. ممنون عزیزم. راضیم به مصلحت خدا‌ و همچنان منتظر لطف و عنایتش. ان شااله که به شرط عافیت من هم هدیه ام رو به زودی ازش میگیرم.

تو خوبی عزیزم؟ ان شااله که باقی راه رو به خوبی سپری میکنی و گل پسرت رو به سلامتی به آغوش میگیری🌷🌷

سلام گلم . خدارو شکر خوبیم .  نگران نشو و استرس نداشته باش منم از اول بارداری شیاف و از بیست ه ...

قربونت برم عزیزم انشالله گل پسرت صحیح سالم بیاد بغلت استراحت میکنم انشالله داروها جواب بده

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 
سلام مصی جان. ممنون عزیزم. راضیم به مصلحت خدا‌ و همچنان منتظر لطف و عنایتش. ان شااله که به شرط عافیت ...

عزیز دلم توکلت ب خدا باشه .. 

اول سلامتی بعد هم ی کنجد کوچولوی سالم و خوشگل خدا بزاره تو دامنت عزیزم 😍😍😍😍 خدا هوامونو داره گلم و نا امیدمون نمیکنه 🙏🙏❤❤

ما هم خوبیم همیشه بفکرتونم و روزایی ک با هم میگذروندیم و براتون بهترین ها رو میخوام انشاله ک خدا صدامونو دیر یا زود میشنوه از دعای خیر شما منم این زمان باقی مونده رو بسلامتی بگذرونم عزیزم .🌹🌹🌹😘😘😘

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
قربونت برم عزیزم انشالله گل پسرت صحیح سالم بیاد بغلت استراحت میکنم انشالله داروها جواب بده

فدات گلم به امید خدا 🙏🙏🙏🙏

عزیزم استرس و از خودت دور کن خیلی تاثیر داره . 

من خیلی چیزارو با اینکه دکترم خیلی حواسش بهم بود بازم بهش یاد اوری میکردم . 

ببین من اسپرینو از یکسال قبلش میخوردم بماند . انوکسا از 13 هفته. شیاف از 5 هفته تا 20. پرولتون از 20 هفته . امینو سنتز. سونو های متعدد . چکاپ زود به زود تو مطبش. امپول ریه و خیلی چیزای دیگه .. 

بطوری ک تمام احتمالات ی بارداری بدون اینکه ریسک کنه رو من انجام داد . 

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲