💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت آمیییین
سلام عزیزم سونو رفتم کیسه اب نشتی نداشت ولی فانلینگ داده بود یک گقدار اومده بود تو کانال سرویکس سرویکسمم یهو شده ۳۰ با سونو واژینال نشون داد با شکمی ۲۷ گفت، استراحت میکنم انشالله اتفاقی نیفته
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
سلام دوستان دیروز ببرای تک تک بچه های گروه اینجا دعا کردم پسرم دنیا اومد شیرم میخوره ه ...
عزیزم قدم نو رسیده مبارک ان شاء الله که به حق مادر سادات چیز مهمی نیست و فقط یه چکاپ هستش ان شاء الله که به زودی زود دوتاتون از بیمارستان مرخص میشین و به سلامتی میرین خونه پیش گل پسرت
خدا جونم صد هزار مرتبه شکر که یه پسر سالم بهم هدیه دادی ممنون میشم برای سلامتیش یه صلوات بفرستین
سلام دوستان دیروز ببرای تک تک بچه های گروه اینجا دعا کردم پسرم دنیا اومد شیرم میخوره ه ...
سلام عزیز دلم ... ممنون که به یادمون بودی😍😍😍قدم پسر گلت مبارک باشه🌹🌹🌹🌹🌹🌹عزیزم خودتو اذیت نکن میدونی که پسرها رو بیشتر مراقبت میکنن بعد از تولد... اصلا نترس... امیدت بخدا باشه انشالله با هم دیگه میرید پیش داداشش... ی عالمه دعا پشت سرتون هست ... خوشحال باش عزیزم😙😙😙😙😙
هدانا جون مبارکه
خب چیزی نیست چرا داری گریه میکنی عزیزم
میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
امروزگفت تا ده روز بعدبایدبزنی انشا...سه شنبه صبح بستری میشم
مهرا جون پیشاپیش قدم نی نیت مبارک باشه انشاالله ساام بیاد بغلت
ما روهم موقع زایمان دعا کن عزیزم. خیلی خوشحالم واست 💓💓💓🌷🌷🌷
میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷