2777
2789
سلام عزیزم خوبی؟ نی نی  جان  خوبه؟؟ انشالله که استرس ازت دور باشه و بارداریتو بسلامتی و با ...

سلام عزیزم ممنون شکرخدا میگذره 

من پیش علی اکبرطاهریان میرم مطبش تو سیدعلیخان هست دکتر با تجربه اییه

ان شاءالله به زودی زود خبر بارداریت بشنویم

شما اقدام نکردی؟

خدایا شکرت که تک تک اعضای بدنم و تک تک سلول های بدنم سالم و سلامتن و به خوبی کار خودشون انجام‌میدهندخدایا شکرت که من سالم و سلامت هستم

هدانا جان تورو خدا برا ما هم دعا کن خدا مراد دلمون بده بچه صحیح سالم بزاره تو دلمون سالم بغلش کنیم .من سزارینیم میگم خدایی نکرده این اتفاق تکرار بشه یه شانس دیگه بیشتر ندارم 😯😔😔خدا خودش نگاهی کنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم ممنون شکرخدا میگذره  من پیش علی اکبرطاهریان میرم مطبش تو سیدعلیخان هست دکتر با تجرب ...

ممنون عزیزم... نه والله هنوز اقدام نیستم ..میگم من پریودم منظمه اینبار ۱۰ روز زودتر پریود شدم بنظرتون مشکلی دارم؟نکنه کیست دارم؟😭😭😭

ممنون عزیزم... نه والله هنوز اقدام نیستم ..میگم من پریودم منظمه اینبار ۱۰ روز زودتر پریود شدم بنظرتو ...

حالا یه بار اشکال نداره 

چرا اقدام نمیکنی ؟چقد وقت از زایمانت گذشته ؟

به نظرم حتما اقدام کن دیگه وقتشه

خدایا شکرت که تک تک اعضای بدنم و تک تک سلول های بدنم سالم و سلامتن و به خوبی کار خودشون انجام‌میدهندخدایا شکرت که من سالم و سلامت هستم
من یه ماهه پسرمو از دست دادم تو هفته 27 سزارین شدم خیلی فکر و خیال میکنم سرم داره میترکه 

الهی بگردم چه قد اذیت شدی، هممون همینطوریم، انشالا حال دلت زودتر خوب بشه و زودی گل پسرت برگرده بغلت.

اللهم صلی علی محمد و ال محمد
من یه ماهه پسرمو از دست دادم تو هفته 27 سزارین شدم خیلی فکر و خیال میکنم سرم داره میترکه 

عزیزم درکت میکنم منم دوقلوهامو تو ۲۴هفته از دست دادم واقعا فراموش نشدنیه 

ولی الان به خودت برس سه ماه دیگه اقدام کن عزیزم ایشالا که با اولین اقدام گل پسرت میاد تو دلت 

مشکلتون چی بود عزیزم ؟

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
خداروشکر عزیزم منم دوست دارم حامله.بشم ولی خیلی میترسم فعلا دو ماه گذشته فعلا دکتر وقت گرفتم ببینم چ ...

حسابی خودتو تقویت کن که کم خونی و ... نداشته باشی از همین الان قرص اهن و فولیک اسید شروع کن 

ان شاءالله به زودی زود باردار میشی

حسابی خودتو تقویت کن که کم خونی و ... نداشته باشی از همین الان قرص اهن و فولیک اسید شروع کن  ا ...

ممنون عزیز پناه بر خدا من سندروم هلپ گرفتم بدشانسی از این.بیشتررررر ،فعلا که بعداز زایمان اهن و کلسیم میخورم

سلام دوستان.منم پسرمو توی هفته ۳۴ از دست دادم.در واقع بچم تو شکمم مرد.الان حدودا ۴۵ روزه این اتفاق ا ...

بچه منم تو هفته 29 تو شکمم مرد دلیلش رو هم اصلا نفهمیدم همه ازمایشا و سونوهام خوب بود ولی یکدفعه بچه دیگه لگد نزد و رفتم سونو گفتن ایست قلبی کرده و قلب و ریه هاش آب آورده الان دوهفتست ک این اتفاق افتاده و دیگه ندارمش فقط دارم از دوریش و نداشتنش دق میکنم

شنبه عزیزم باید بستری بشم   التماس دعا از همه دوستان

سلامتی باشه هدانا جون التماس دعا عزیزم موقع زایمانت برامون دعا کن ما هم بارداریمون بخیر بگذره و تموم شه ممنون

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم