2777
2789
وای عزیز دلم نگو که پروفایلت بچه هاتن کی این اتفاق افتاد   نه عزیزم تو ناشکری نکردی هرکس این ات ...

بله عزیز عکس پروفایل عکس بچه هام هست، مرسانا وامید رضا، امید رضا 17/10/97 فوت کرد ومرسانا12/6/98

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من هفته 20 بارداری فهمیدم مشکل جفت سرراهی دارم، فقط خونریزی داشتم، دکترم بستریم کرد تا بتونه جون خود ...

واااای 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 بخدا دارم گریه میکنم آخه چطور ممکنه؟؟؟دوتا بچه کوچیک؟؟؟فقط خدا به دلت آرامش بده عزیزم ...😢😢😢😢😢😢😭😭😭😭😭😭خیلی خیلی ناراحت شدم...امیدوارم خدا کمکت کنه عزیزم

عزیزم خدا بت صبر بده ، الان چی؟ باردارین؟ 

نه، خیلی دلم میخاد بتونم دوباره بچه دار بشم وبتونم با آرامش بغلشون کنم ولی میترسم دوباره بیماری دخترم تکرار بشه، دکتر های ژنتیک جوابمون کردن😔

@sheyni68   خوبی عزیزم؟درچع حالی ؟نی نی خوبه ؟جنسیت مشخص نشد؟

سلام،عزیزم،هفته بعد میخوام برم دکتر برام سونوی آنومالی بنویسه،اون موقع دیگه معلوم میشه

کارشناس ارشد حقوق قضایی
من هفته 20 بارداری فهمیدم مشکل جفت سرراهی دارم، فقط خونریزی داشتم، دکترم بستریم کرد تا بتونه جون خود ...

خداصبروآرامش بده بهتون.ان شاءالله خدابرات جبران کنه.

خدایامواظب تودلیم باش._خدایا ممنونم ازت.  ❤  خدایا چه حکمتی تو کارت بود که یه میوه ی دلمو گرفتی دوتا دیگه بهم دادی.کی قراره بدونم این رازسربه مهر رو
بله عزیز عکس پروفایل عکس بچه هام هست، مرسانا وامید رضا، امید رضا 17/10/97 فوت کرد ومرسانا12/6/98

خدای من این بدترین درده برا شما تو حیاط نشسته بودم گریم گرفت دلم میخواست های های گریه کنم😭😭😭😭😭 اخه خدا چقدر صبوره  عزیزم ناامید نباش   انشالله تکرار نمیشه

شهید ابراهیم هادی خواهش میکنم واسطه ام  شو الهم صلی علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم

خداصبرت بده وجاشوبرات سبزکنه هیچی نمیتونم بگم منکه هشت ماهم بودبچم رفت یکسال روزخوش ندیدم

خدای من این بدترین درده برا شما تو حیاط نشسته بودم گریم گرفت دلم میخواست های های گریه کنم😭😭😭😭😭 ...

هدانارفتم دکترنامه بده گفت بایدقبلش تست کرونابدم همراهمم بایدتست بده 

وای چ عالی، حالا ماه 5هم میتونی اقدام کنی، چون بگیر نگیر داره، آزمایشات لازمو دادی؟ پریودت منظم شده؟ ...

تا ۴۰ روزی ک خونریزی داشتم ماه بعد از اون ۴ روز دقیق همون تاریخی ک قبل بارداریم پریود میشدم شدم حالا این ماه معلوم نیست

یکی از اقوام ماه بچع اولش ۲۰ سالش بود سر  یه حادثه فوت شد اینقد ناشکری کرد بچه دومش دقیق ۴سال بعد از اون ک ۲۳ سالش بود از دست داد الان دوتا بچه دیگه داره بخاطر اونت دیگه اصلا ناشکری نمیکنه

خدای من این بدترین درده برا شما تو حیاط نشسته بودم گریم گرفت دلم میخواست های های گریه کنم😭😭😭😭😭 ...

هدانا جون سلام عزیزم چرا تیکرت رو برداشتی ؟

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷