2777
2789
اگه خواست خدا و قسمت بر انجام این تصمیم باشه، مطمئنا همینطور هست عزیزم. و البته کاملا مشخصه شما یه م ...

شوهر من قبل از این که بچه دار بشم قبول دار نبود ومیگفت بچه خودمون، وقتی زجر کشیدن منو دید، داغ دوتا اولاد دید الان قبول کرده 

الانم میگه نمیدونم چطوری فقط میدونم مرسانام بر میگرده، چون همون شبی که مرسانا حالش بد میشه تو بیمارستان وداشتن بهش شوک میدادن ولی.... باباش خواب میبینه مرسانا میاد بغلش وبهش میگه بابایی من دارم میرم ولی زود برمیگردم گریه نکنید پشت سرم 

برا همین دلش روشنه که مرسانا برمیگرده، ولی نمیخاد ریسک کنه وقبول کرده یه بچه بگیریم، شاید اون مرسانا باشه

شاید...

شوهر من قبل از این که بچه دار بشم قبول دار نبود ومیگفت بچه خودمون، وقتی زجر کشیدن منو دید، داغ دوتا ...

عزیز دلم😞

انشالا مرسانا کوچولو اینبار سالم و قوی برمی گرده، نگران نباش عزیزم. این تصمیم نباید هیچ وقت نا امیدتون کنه که مرسانای شما بر نمیگرده، خدا بزرگه و معجزه هاش نا تمام. 

من خودم هم از خدا می خوام هم گل پسرم و برگردونه هم بهم کنه بتونم به اون تصمیمم هم در حد خودم برسم. خیلی دوست دارم.

انشالا خیلی زود به خواسته دلت برسی گلم. وبا اومدن فرشته هات غمت کمرنگ بشه عزیز

اللهم صلی علی محمد و ال محمد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شوهر من قبل از این که بچه دار بشم قبول دار نبود ومیگفت بچه خودمون، وقتی زجر کشیدن منو دید، داغ دوتا ...

الهی دختر خیلی ناز بوده، واقعا یه فرشته س 😔 من دلم روشنه خدا عین اونو بهت میده نا امید نباش هر اتفاقی ک دوبار تکرار نمیش

چشمت بی بلا گلم. هنوز میترسم، راستش امروز تازه دکتر بهم مجوز داد، اونم بعد دیدن آزمایش ها البته بم ...

دکتر به شما چند ماه بعد زایمان مجوز اقدام داد؟ آیا داروی کمک باروری هم میده ک سریع نتیجه بگیرین؟ 

دکتر به شما چند ماه بعد زایمان مجوز اقدام داد؟ آیا داروی کمک باروری هم میده ک سریع نتیجه بگیرین؟&nbs ...

من یه ماهه پسرمو از دست دادم تو هفته 27 سزارین شدم خیلی فکر و خیال میکنم سرم داره میترکه 

دکتر به شما چند ماه بعد زایمان مجوز اقدام داد؟ آیا داروی کمک باروری هم میده ک سریع نتیجه بگیرین؟&nbs ...

عزیزم بمن گفتن بعد سه ماه می تونم، اما حال روحی و جسمیم افتضاح بود،زایمان من طبیعی بود اما خیلی خیلی سخت، خودم طولش دادم. که الان تقریبا 9 ماه میشه. اینم که الان اجازه داده فقط گفته بود آزمایشات رو براش ببرم که  خب من بعد 5ماه رفتم سراغ آزمایش و دکتر.

اما داروی کمک بارداری نه عزیزم.

قربونت برم، آره گلم یه مدت نبودم تازه امشب اومدم. انشالله بعدش داداش گلش هم بر میگرده، بازم بهت تبر ...

اقدام کن ان شاءالله به زودی باردار بشی 

بارداری بعدی خیلی پراسترس هست واقعا من برا هرچیز کوچیکی تا مرز سکته میرم بس که استرس میگیرم

خدایا شکرت که تک تک اعضای بدنم و تک تک سلول های بدنم سالم و سلامتن و به خوبی کار خودشون انجام‌میدهندخدایا شکرت که من سالم و سلامت هستم
اقدام کن ان شاءالله به زودی باردار بشی  بارداری بعدی خیلی پراسترس هست واقعا من برا هرچیز کوچیک ...

اتفاقا منم بشدت استرسی ام، و می دونم کارم خیلی سخت میشه، انشالا بسلامتی بغلش کنی عزیزم. برا منم دعا کن

اتفاقا منم بشدت استرسی ام، و می دونم کارم خیلی سخت میشه، انشالا بسلامتی بغلش کنی عزیزم. برا منم دعا ...

محتاجم به دعات عزیزم 

تجربه بد ادم وسواسی میکنه و به شدت استرسی

امیدوارم به زودی خبر بارداریت بشنویم و صحیح و سالم باشه و به سلامتی هم زایمان کنی این حق همه ماهاست 

خدایا شکرت که تک تک اعضای بدنم و تک تک سلول های بدنم سالم و سلامتن و به خوبی کار خودشون انجام‌میدهندخدایا شکرت که من سالم و سلامت هستم
اتفاقا منم بشدت استرسی ام، و می دونم کارم خیلی سخت میشه، انشالا بسلامتی بغلش کنی عزیزم. برا منم دعا ...

هنوزم که هنوزه محاله تو مطب دکتر اشکم در نیاد همین دوهفته پیشم که رفتم داخل اتاق دکترم بازم گریه کردم 

سلام خوبی عزیزم نه بر نداشتم کاربریم ترکید  با این کاربری هرکار کردم فعال نشد

ممنووون گلم خوبم خداروشکر 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
شنبه عزیزم باید بستری بشم   التماس دعا از همه دوستان

به به مبااااااارکه 

پیشاپیش قدم گل پسرت رو تبریک میگم هدانا جووووون 

انشاالله صحیح و سالم بیاد بغلت 💙💙💙🌷🌷💙💙💙

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

سلام الهی که به حق امام جواد و ائمه همه ی دوستان به آرزوی دلشون هر چه زودتر برسن و از ته دل خوشحال شن و خداوند بهترین ها رو سر راهشون قرار بده الهی امین

خدا جونم صد هزار مرتبه  شکر که یه پسر سالم بهم هدیه دادی ممنون میشم برای سلامتیش یه صلوات بفرستین 
هنوزم که هنوزه محاله تو مطب دکتر اشکم در نیاد همین دوهفته پیشم که رفتم داخل اتاق دکترم بازم گریه کرد ...

سلام عزیزم خوبی؟ نی نی  جان  خوبه؟؟ انشالله که استرس ازت دور باشه و بارداریتو بسلامتی و بالذت طی کنی... عزیزم دکترت کیه،،؟؟راضی هستی ازش؟