2777
2789
سلام عزیزم به سلامتی ان شاء الله که به حق مادر سادات پسر گلت رو صحیح و سالم بغل کنی 

قربونت عزیزم 😘😘😘 انشالله نی نی خودتم سالم بغل بگیری 😍😍😍

شهید ابراهیم هادی خواهش میکنم واسطه ام  شو الهم صلی علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم
سلام خوبی عزیزم نرفتی اقدام  چشم عزیزم 🤗🤗🤗

چشمت بی بلا گلم.

هنوز میترسم، راستش امروز تازه دکتر بهم مجوز داد، اونم بعد دیدن آزمایش ها

البته بمنم گفت باید کل بارداری هپارین بزنی و ا س ا بخوری.

یه چیز دیگه هم کشف کرد که خیلی نگرانم کرد. دعا برام گلی میترسم

اللهم صلی علی محمد و ال محمد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جنین اهدایی بگیرید عزیزم نمیشه اون بزارن تو رحم اجاره ایی؟ ان شاءالله به حق امام رضا یه فرجی بشه بر ...

بله میشه، ولی اینجوری نه بچه از وجود خودمونه نه نه ماه تو وجودم حسش کردم، غیر این که تا وقت به دنیا اومدنش بمیرم وزنده شم آیا بچه سالم هست؟ 

جنین اهدایی ورحم اجاره ای یه نوع روش تهاجمی میشه واحتمال بیماری قلبی جنین میره بالا

ترسم از اینه به خاطر خودخواهی من بازم یه کودک زجر بیماری بکشه وبازم داغ یکی دیگه رو دلم بمونه

تصمیم گرفتیم به جای این روش‌ها یه نوزاد بی‌سرپرست پیدا کنیم وبزرگش کنیم، اینجوری هم ثواب داره هم یه کودک بی گناه زجر نمیکشه

آخه خیلی سخته دوسال بازی گوشی وشیرین زبونی بچت ببینی واخرم به خاطر یه تب از دست بدیش

چون سختی هاش کشیدم دیگه نمیخام این ریسک قبول کنم

بله میشه، ولی اینجوری نه بچه از وجود خودمونه نه نه ماه تو وجودم حسش کردم، غیر این که تا وقت به دنیا ...

میدونم عزیزم ولی احتمال مشکل قلبی که صد در صد نیست با اکو قلب هم مشخص میشه تو هفته 18

ان شاءالله خدا خودش کمکتون کنه به زودی زود گره از کارتون باز بشه

خدایا شکرت که تک تک اعضای بدنم و تک تک سلول های بدنم سالم و سلامتن و به خوبی کار خودشون انجام‌میدهندخدایا شکرت که من سالم و سلامت هستم
بله میشه، ولی اینجوری نه بچه از وجود خودمونه نه نه ماه تو وجودم حسش کردم، غیر این که تا وقت به دنیا ...

چه تصمیم سخت اما بزرگی گرفتین، خدا تو این راه بهتون کمک کنه و انشالله قدمش پر خیر باشه براتون.

میدونم عزیزم ولی احتمال مشکل قلبی که صد در صد نیست با اکو قلب هم مشخص میشه تو هفته 18 ان شاءالله خد ...

خوبی عزیزم، چخبر بارداری چطوره؟  نی نی چیه؟

خوبی عزیزم، چخبر بارداری چطوره؟  نی نی چیه؟

ممنون عزیزم تو خوبی با اینکه زیاد باهات در تماس نبودم ولی دیروز میگفتم باخودم که کابر اجیهان نییتش یه مدته 

بچه من دختره قسمت نبود پسرم برگرده

امیدوارم به زودی خبر بارداریت بشنویم

خدایا شکرت که تک تک اعضای بدنم و تک تک سلول های بدنم سالم و سلامتن و به خوبی کار خودشون انجام‌میدهندخدایا شکرت که من سالم و سلامت هستم
من هفته 20 بارداری فهمیدم مشکل جفت سرراهی دارم، فقط خونریزی داشتم، دکترم بستریم کرد تا بتونه جون خود ...

عزیزم واقعا متاسفم درد زیادی کشیدی، انشالله خیلی زود دلت شاد بشه.

میدونم عزیزم ولی احتمال مشکل قلبی که صد در صد نیست با اکو قلب هم مشخص میشه تو هفته 18 ان شاءالله خد ...

بله راست میگین، ولی من دیگه به چشم های خودم اطمینان ندارم چه برسه حرفهای پزشکی،تا خدا نخاد اتفاقی نمیوفته پس انشاالله خدا خوب خواسته باشه

ممنون عزیزم تو خوبی با اینکه زیاد باهات در تماس نبودم ولی دیروز میگفتم باخودم که کابر اجیهان نییتش ی ...

قربونت برم، آره گلم یه مدت نبودم تازه امشب اومدم.

انشالله بعدش داداش گلش هم بر میگرده، بازم بهت تبریک میگم ، روزش هم از مبارک دختر کوچولومون.

شنبه عزیزم باید بستری بشم   التماس دعا از همه دوستان

انشاالله به سلامتی هدانا جان به امید خدا هر دو سالم میان خونه و4 نفره کنار هم زندگی خوبی در پیش خواهید داشت الهی امین

برای شفای حسینم یه صلوات می‌فرستید.خدایا شکرت
ممنون، برام دعا کنید بتونم مثل بچه خودم دوستش داشته باشم

اگه خواست خدا و قسمت بر انجام این تصمیم باشه، مطمئنا همینطور هست عزیزم. و البته کاملا مشخصه شما یه مادر دلسوز و مهربون هستین. راستش من خودم قلبا، حتی قبل این اتفاق هم دوست داشتم بچه ای رو به فرزندی قبول کنم،حتی اگه مشکل نداشته باشم، اما همسرم رضایت نداره.