💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت آمیییین
هدانا جان تورو خدا برا ما هم دعا کن خدا مراد دلمون بده بچه صحیح سالم بزاره تو دلمون سالم بغلش کنیم .من سزارینیم میگم خدایی نکرده این اتفاق تکرار بشه یه شانس دیگه بیشتر ندارم 😯😔😔خدا خودش نگاهی کنه
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
من یه ماهه پسرمو از دست دادم تو هفته 27 سزارین شدم خیلی فکر و خیال میکنم سرم داره میترکه
عزیزم درکت میکنم منم دوقلوهامو تو ۲۴هفته از دست دادم واقعا فراموش نشدنیه
ولی الان به خودت برس سه ماه دیگه اقدام کن عزیزم ایشالا که با اولین اقدام گل پسرت میاد تو دلت
مشکلتون چی بود عزیزم ؟
میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام دوستان.منم پسرمو توی هفته ۳۴ از دست دادم.در واقع بچم تو شکمم مرد.الان حدودا ۴۵ روزه این اتفاق ا ...
بچه منم تو هفته 29 تو شکمم مرد دلیلش رو هم اصلا نفهمیدم همه ازمایشا و سونوهام خوب بود ولی یکدفعه بچه دیگه لگد نزد و رفتم سونو گفتن ایست قلبی کرده و قلب و ریه هاش آب آورده الان دوهفتست ک این اتفاق افتاده و دیگه ندارمش فقط دارم از دوریش و نداشتنش دق میکنم