2777
2789
من تصمیم دارم اگه خدا لطفشو شامل حالم کرد یه بچه صحیح سالم بهم داد اگه پسر بود اسم همین بچمو ک از دس ...

بچه منم پسر بود، ان شالله، برا هردومون سالم باشه و بعدشم همون پسر،اینطوری آدم فک میکنه همین بچه س ک خدا بهمون دوباره داده، اسم رو هم بنظرم هیچ اشکالی نداره، اینهمه آدم هم اسم ماها هستن ک فوت شدن،. چ اشکالی داره، درضمن برا روحیه خودت خوبه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هفته ای دوبار دارم ان اس تی میشم گفت امپول زدی یکی دو روز تکونس کم میشه نگران نشی

هدانابرامنم کم شده دیشب سه باران اس تی کرد دودفعه اول تکون نمیخورد اخری باشکلات وراه رفتن خوردمیگفت هفته اخرتکوناکم میشه

از وقتی زایمان کردم قرص یدفولیک میخورم اقامم قرص تقویتی با فیفول میخوره خودم میخوام از این هفته مولت ...

منک سر این حاملگی هر چی خوردم خودم تقویت شدم و چاق، الان باید لاغر کنم، اما آهن و مولتی هم میخورم دکتر داده بهم 

سلام خوبین دوستان    دیروز منو تعلیق کردن امروز دوباره اومدم     من بخاطر ک ...

چرا تعلیق واسه چی

خدایا شکرت که تک تک اعضای بدنم و تک تک سلول های بدنم سالم و سلامتن و به خوبی کار خودشون انجام‌میدهندخدایا شکرت که من سالم و سلامت هستم
هدانابرامنم کم شده دیشب سه باران اس تی کرد دودفعه اول تکون نمیخورد اخری باشکلات وراه رفتن خوردمیگفت ...

مهرا نترس منم امروز اینقدر درد داشتم گفتم نکنه میحاد دنیا بیاد هنوز گرفتگی عصلات دارم

شهید ابراهیم هادی خواهش میکنم واسطه ام  شو الهم صلی علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم
چرا تعلیق واسه چی

در مورد امار خوزستان گفتم واینا   حالا میترسم بگم باز تعلیقم کنن😅😅 حرف حق بود سخت بود براشون

شهید ابراهیم هادی خواهش میکنم واسطه ام  شو الهم صلی علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم
در مورد امار خوزستان گفتم واینا   حالا میترسم بگم باز تعلیقم کنن😅😅 حرف حق بود سخت ...

اهان مگه پیاما رو چک میکنن 

خدایا شکرت که تک تک اعضای بدنم و تک تک سلول های بدنم سالم و سلامتن و به خوبی کار خودشون انجام‌میدهندخدایا شکرت که من سالم و سلامت هستم