2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم خب سه ماه کامل شه که میتونی چرااینقددیر؟

از وقتی زایمان کردم قرص یدفولیک میخورم اقامم قرص تقویتی با فیفول میخوره خودم میخوام از این هفته مولتی ویتامینم بخورم چون هنوز بعضی وقتا چشمام سیاهی میره میخوام خوب تقویت شم بعدش .

من پیش یه دکتر رفته بودم بهم گفت چون سزارین بودی بعد یه سال باید اقدام کنی، همین الان زنگ زدم ب مطب دکتر کومار تو سعادت آباد میشه مطبش،ب منشیش گفتم  یه شش ماهه از دست دادم،سزارین شدم دکتر کی اجازه بارداری میده، رفت پرسید از دکتر، اونم گفت زود بیاد آماده اقدام بشه زیر سه ماه بهتره اقدام کنه 🥺 چرا انقد تفاوت هست تو نظرات این دکترا 

منم ولی یه ماهه پسرم رفته، دکتر شما کی اجازه داد؟ 

من دیگه پیش اون دکتر نرفتم ب یه دکتر پیام دادم بهم گفت ۱سال دیگه ولی یکی از اقواممون رفته بود پیشش اونم سزارین ب اوت گفته بود بعد ۶ماه اقدام کن ب من میگن ۱سال شاید بخاطر سنم پایین هست میگن 

۱۱ فروردین این اتفاق افتاد الان ۳ماهه گذشته خدا بخواه میخوام مهر برم اقدام

سلام عزیزم ان شاء الله که به حق امام زمان خدا یه نی نی سالم و صالح بزاره تو دلت و صحیح و سالم بغلش کنی و غم از تمام وجودت بره شادی و لبخند جاش بیاد الهی آمین 

خدا جونم صد هزار مرتبه  شکر که یه پسر سالم بهم هدیه دادی ممنون میشم برای سلامتیش یه صلوات بفرستین 
من دیگه پیش اون دکتر نرفتم ب یه دکتر پیام دادم بهم گفت ۱سال دیگه ولی یکی از اقواممون رفته بود پیشش ا ...

منم 27سالمه ولی یه سال ظلمه، آدم دیوانه میشه، چ جالب ک انقد نظر دکترا متفاوته

یکیو میشناسم دهانه رحمش زخم بود یه چیزی دور از جون مثل سرطان تحت نظر دکتر بود باردار شد دکتر گفت همین یه بچه بیشتر گیرت نمیاد سزارین شد ب خیال حرف دکتر ک گفته بود دیگه باردار نمیشی جلو گیری نداشته دقیق ۳ماه بعد سزارین باردار شده الان اخرا ماه ۸ هست هیچ مشکلی هم نداره خداروشکر

من تصمیم دارم اگه خدا لطفشو شامل حالم کرد یه بچه صحیح سالم بهم داد اگه پسر بود اسم همین بچمو ک از دست دادم براش بزارم ولی اطرافیام میگن نزار خوب نیست اسم بچه مرده نزار این همه اسم یه اسم دیگه بزار