2777
2789

سلام برو بچم

منم امروز رفتم اکو قلب پیش فوق تخصص قلب کودکان که خداروشکر خوب بود 

خدایا شکرت که تک تک اعضای بدنم و تک تک سلول های بدنم سالم و سلامتن و به خوبی کار خودشون انجام‌میدهندخدایا شکرت که من سالم و سلامت هستم
سلام به همه من تو ۳۰ هفته ام اما فهمیدم بچه مشکل قلبی شدید داره و فردا یا پس فردا باید برم زایمان و ...

خیلی متاسفم برات 

خدا صبرت بده 

به نظرم سزارین نشو اصلا که یه فرصت زایمانت رو از دست ندی طبیعی زایمان کن 

کدوم شهری 

منم پسرم هفته 39 از دست دادم و مجبورا سزارین شدم اورژانسی

خیلی سخته خیلی روزای سختی داری خدا صبرت بده 

ان شاءالله بعد یه مدت مجدد اقدام کن و باردار شو و اینبار حتما 18 هفته اکو قلب برو پیش فوق تخصص قلب کودکان 

خدایا شکرت که تک تک اعضای بدنم و تک تک سلول های بدنم سالم و سلامتن و به خوبی کار خودشون انجام‌میدهندخدایا شکرت که من سالم و سلامت هستم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چطور  متوجه نشدن جابجایی عروق را من دکتر بهم گفت انومالی هم نشون میده پسر من ۱۶ روزش بود ...

هدانا مشکل قلبی با اکو قلب مشخص میشه و حتی تو سونو انومالی هم نوشته که ناهنجاری های قلبی در انومالی قابل تشخیص نیست 

گاهی اوقات سونوگراف شک کنه میفرسته اکو خیلی وقتا هم نمیفهمه 

و بهترین زمان اکو قلب بین 22 هفته تا 24 هفته اس ولی خوب به خاطر جریان مجوز سقط 18 هفته میفرستن و اگر 24 هفته هم تکرار بشه عالیه

عزیزم خیلی متاسفم برلی اتفاقی که واست افتاده مگه اکو هجده هفتتو رفتی سونوگرافی معمولی اخه واسه قلب ح ...

اره سعیده جون اصلا تو انومالی مینویسه که شامل ناهنجاری های قلبی جنین نیست 

یعنی حتما اکو قلب باید انجام داد

هدانا جون چطوری عزیزم تاریخ زایمانت مشخص شده عزیزم

سلام سعیده جان خوبی عزیزم نی نی چطوره  نه هنوز یه سری ازمایش دارم  تا ۳۱ هم باید برم دکترم   دکتر قلبمم باید برم 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
اره سعیده جون اصلا تو انومالی مینویسه که شامل ناهنجاری های قلبی جنین نیست  یعنی حتما اکو قلب ب ...

خوبی ارزو جان چه خبر نی نی خوبه

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
هدانا مشکل قلبی با اکو قلب مشخص میشه و حتی تو سونو انومالی هم نوشته که ناهنجاری های قلبی در انومالی ...

اره ولی دکتری که منو سنو کرد من ازش پرسیدم گفت میشه با سنو تشخیص داد جابجایی عروقو مال منو هم نشون داد وبهم گفت کخ جابجایی دیده نمیشه ولی قلب اینقدر پیچیده است که باید حتما اکو بشی  ولی گفت دکتر تبحر داشته باشه میتونه جابحایی عروقو تشخیص بده   من دوبار اکو شدم هفته ۳۰ گفت که قلب نی نی سوراخه 

سلام برو بچم منم امروز رفتم اکو قلب پیش فوق تخصص قلب کودکان که خداروشکر خوب بود 

خداروشکر سالمه عزیزم 😍😍😍😍😍  چه خبر از بچه ها گروه  کسی باردار نشده

خوبی ارزو جان چه خبر نی نی خوبه

ممنون گلم خداروشکر یه مقدار نگران اکو بودم که خداروشکر امروز انجام دادم 

تو خوبی چه خبر حسابی مواظب خودت باش 

ان شاءالله به سلامتی زایمان کنی

اره ولی دکتری که منو سنو کرد من ازش پرسیدم گفت میشه با سنو تشخیص داد جابجایی عروقو مال منو هم نشون د ...

اره متاسفانه الان سونوگراف ها اصلا وقت نمیزارن سریع انجام میدن اگه دقت کنن بلاخره باید بفهمن یا حتی شک کنن

خداروشکر سالمه عزیزم 😍😍😍😍😍  چه خبر از بچه ها گروه  کسی باردار نشده

ممنون 

نه فعلا جدیدا کسی باردار نشده 

ان شاءالله به زودی همه بچه های گروه و تایپیک دامنشون با بچه هایی صحیح و سالم سبز بشه

اره ولی دکتری که منو سنو کرد من ازش پرسیدم گفت میشه با سنو تشخیص داد جابجایی عروقو مال منو هم نشون د ...

حالا برا سوراخ بودنش باید چیکار کرد 

فک کنم شاید بعد تولد بسته بشه

ومکرو ومکرالله وخداوند مکرشان را به خودشان برگرداند    اگه میتونی وبرات سخت نیست یه سر بری ...

هدانا جون خیلی سعی کردم باقضیه کنار بیام و حداقل ی رفت و امد بدون صمیمیت باهاشون داشته باشم ولی هر وقت میخواستم به شوهرم بگم همون روزش مامانش ی جریانی برام درست میکرد...‌ مثلا روز مادر واسه مامانم کلیپ درست کردم استوری کردم دختر برام کردش ی شری که با شوهرم دعوامون شد حسابی...خیلی کارا کرده از همون راه دور که بخوام بگم از حوصلتون خارجه... نه عزیزم اصلا نیومدند حتی وقتی شوهرم رفت کربلا به خودم گفتم میان واسه ولیمه و کدورت از بین میره نیومد که هیچ همون شب مهمونی باز به شوهرم‌گفته بود من که نمیومدم ولی اون زنت دعوتم میکرد.. مثلا انگار خونش تو شهرمونه ....۵ ساعت فاصله داره در صورتی که شوهرم بهش گفته بود بیا و خلاصه منم که باهاشون حرف نمیزدم این هم کرد واسم ی دعوا .... عزیزم اصلا صداشون رو میشنوم حالت تهوع میگیرم خصوصا پدر شوهرم و خواهر شوهرم.... دست خودم نیست خیلی منو رنج دادن😔😔😔😔 من کاریشدن ندارم کاش اونا هم به زندگی من کاری نداشته باشن... به شوهرم‌گفتم هر کی میخوای بری برو اونا هم اومدن من هیچ موقع بی احترامی نمیکنم و ازشون پذیرایی میکنم .. ولی چه فایده ... نمیتونن بپذیرند ... تازه اگرم بخوام برم میدونم اذیتم میکنن منم بشدت روحیم حساس شده و خیلی دل نازک شدم 😔😔 

سلام سعیده جان خوبی عزیزم نی نی چطوره  نه هنوز یه سری ازمایش دارم  تا ۳۱ هم باید برم دکترم ...

انشالله همچی برات بخیر خوشی تموم شه عزیزم

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم