2777
2789
سلام عشقم ممنونم عزیزم الهی همه بچه های این تاپیک دلشون شاد بشه‌‌..😍😍😍😍نه عزیزم با اونا هنوزم را ...

سلام آدینه عزیزم اخه چطوری دلشون میاد باتو اینکارو کنن خیلی باید سنگدل باشن  یه روز با شوهرت برفتی ببنی حرف حسابشون چیه   ولی در اصل مهم شوهرته که پشتت باشه وبه درد دلات گوش کنه عزیز دلم 

انشالله نی نی دار شو اصلا به اونا وکاراشون فکر نکن مهم خودت و شوهرتی  

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
ممنونم.. خواهش می کنم برام دعا کنید .. با چندین نفر فوق تخصص قلب کودکان مشورت کردم، هرچی دیرتر به د ...

سلام متاسفم عزیزم ببخشید شما مگه هفته ۱۸ اکو جنین ندادین   مشکل قلبش دقیقا چیه  بچه چندمنته  سابقه بیماری قلبی دارین یا نه    انشالله نی نی دنیا بیاد و خدا معجزشو نشونت بده وسالم باشه

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام متاسفم عزیزم ببخشید شما مگه هفته ۱۸ اکو جنین ندادین   مشکل قلبش دقیقا چیه  بچه چ ...

سلام..

هجده هفته انجام داده بودن نفهمیده بودن. متاسفانه هیچ امیدی نیست و باید برم بچه رو دنیا بیارم همون اول فوت میشه.‌.

گفت آسان گیر برخود کارها کز روی طبع ‌/ سخت میگیرد جهان بر مردمان سخت کوش
سلام متاسفم عزیزم ببخشید شما مگه هفته ۱۸ اکو جنین ندادین   مشکل قلبش دقیقا چیه  بچه چ ...

مشکلش tga هست، بچه اول و بدون هیچ سابقه قبلی در خانواده

پزشکا میگن بسیار نادره و احتمال تکرارش خیلی خیلی کمه

مشکلش tga هست، بچه اول و بدون هیچ سابقه قبلی در خانواده پزشکا میگن بسیار نادره و احتمال تکرارش خیلی ...

چطور  متوجه نشدن جابجایی عروق را من دکتر بهم گفت انومالی هم نشون میده پسر من ۱۶ روزش بود فوت کرد تو پروندش نوشتن  tga حالش خوب بعد ده روز یهو نفسش کم شد اصلا اکو نشد حااا به دکتر قلب گفتم  گفت احتمالش خیلی کمه جابجایی عروق باشع  دکترا خیلی دیر به بچم رسیدن  انشالله خدا به دلت آرامش بده عزیزم 

چطور  متوجه نشدن جابجایی عروق را من دکتر بهم گفت انومالی هم نشون میده پسر من ۱۶ روزش بود ...

نمیدونم دکتر صانعی سونوگرافی نیاوران بود که نفهمید. خدا ازش نگذره که بدون داشتن تخصص اکو میکنه. خواهش میکنم برای اکو همه فقط پیش فوق تخصص قلب کودکان برند..

نمیدونم دکتر صانعی سونوگرافی نیاوران بود که نفهمید. خدا ازش نگذره که بدون داشتن تخصص اکو میکنه. خواه ...

من خوزستانم  مگه تخصص دکتری که اکو کرد چی بود  

سلام عشقم ممنونم عزیزم الهی همه بچه های این تاپیک دلشون شاد بشه‌‌..😍😍😍😍نه عزیزم با اونا هنوزم را ...

ادینه جان سلام اصلا برات مهم نباشه مثل منوشما غم ازدست رفتن بچمون به اندازه کافی سنگین هست که نخواهیم بقیه برامون مهم باشن منم مثل خودت دوماه بعدازرفتن بچم خانواده شوهرم توخونشون دلمو شکستن چندین بارگفتم اینجا 

شب عاشورا اشکمو دراوردن واگذارشون کردم امام حسین ازاون روزم دیگه نخواستم ببینمشون باردارشدم یه تبریک نگفتن منم نمیگم مهم نیست هربی احترامی دل ادمو میسوزونه چون حساسیم منم ازاون روز قطع رابطه کردم ودیگه ندیدمشون خداروشکر قیافشونم دیگه داره ازیادم میره به حق جدبچم همین ماه باردارشی ودلت شادشه گوربابای دنیا وادمای نامردش😘

سلام آدینه عزیزم اخه چطوری دلشون میاد باتو اینکارو کنن خیلی باید سنگدل باشن  یه روز با شوهرت بر ...

عزیزم حرف حساب ندارن... ترس از آبروشون دارن که خانواده هاشون بگن این عروسی که ۱۰ سال ازش هیچی ندیدیم و همه فامیل عاشقم بودن یهو چی شده قطع رابطه کرده و میترسن من دهن باز کنم... چون همیشه هر حرفی زدن و هر کاری کردن فقط با خنده گذروندم... میترسن فامیلشون بفهمه که قطع رابطه کردم باهاشون واسه همین با اینکارا میخوان تحریکم کنن که برگردم بهشون... چی بگم عزیزم 😔😔دیشب واقعا دلم گرفته بود ولی تصمیم گرفتم واقعا از ذهنم بیرونشون کنم...  مشکلم شوهرمه که گهگاهی بدون اینکه متوجه باشه تحت تاثیر رفتارای اونا قرار میگیره..

ادینه جان سلام اصلا برات مهم نباشه مثل منوشما غم ازدست رفتن بچمون به اندازه کافی سنگین هست که نخواهی ...

سلام عزیزم... خوبی دختر گلمون خوبه؟؟اره عزیزم یادمه جریانای شما رو.... عزیزم من اونا برام مهم نیستن ولی میترسم با اینکاراشون زندگیمو از هم‌بپاشن... اصلا نمیدونم چکار کنم ... آخه چرا اینقدر بدجنسن ... چرا داغ من رو نفهمیدن؟ من میخواستم با غم و بدبختی خودم تنها باشم... دل من رو شکسته بودن ...😢😢😢😢هنوزم که هنوزه قلبم آتیش میگیره😢😢😢 دعا میکنم عزیزم انشالله هر کس مکر و حیله میکنه برا زندگی دیگران به خودش بر گرده چون من هیچ بدی نکردم... بابا این بشر به پسر خودش رحم نمیکنه نمیگه راه دوره این کارا من از زندگی دلسردش میکنه ...باعث اختلاف و ناراحتی بچه خودم میشه... نمیدونم چه فکری میکنه واقعا... ... مرسی گلم از همدردیت ...انشالله ماهک جونم صحیح و سلامت بدنیا بیاد ... از دعای خیر شما  خدا ی نی نی هم به من بده که این شوهرم کمتر درگیر این مادر و خواهر عجیب الخلقه ش باشه😂😂😂

عزیزم حرف حساب ندارن... ترس از آبروشون دارن که خانواده هاشون بگن این عروسی که ۱۰ سال ازش هیچی ندیدیم ...

ومکرو ومکرالله وخداوند مکرشان را به خودشان برگرداند    اگه میتونی وبرات سخت نیست یه سر برین و بیان به شوهرتم بگو بخاطر خودت میام اگه برات سخته نرو    اصلا اونا اومدن پیشت این مدت؟؟؟

سلام عزیزم... خوبی دختر گلمون خوبه؟؟اره عزیزم یادمه جریانای شما رو.... عزیزم من اونا برام مهم نیستن ...

سللم ادینه جون قربون دلت برم انشالله بزودی دلت شاد شه و خاری شه تو چشم بدخواهات

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 
سلام به همه من تو ۳۰ هفته ام اما فهمیدم بچه مشکل قلبی شدید داره و فردا یا پس فردا باید برم زایمان و ...

عزیزم خیلی متاسفم برلی اتفاقی که واست افتاده مگه اکو هجده هفتتو رفتی سونوگرافی معمولی اخه واسه قلب حتما باید فوق تخصص قلب کودکان انجام بده دستگاه سونو گرافی اونقدر دقیق نیست من هجده هفته رفتم انامولی هم بهم گفت هم توی برگم نوشت برای مطمئن شدن از سلامت قلب باید برم اکوی جنین و این سلامتی که تو انامولی زده تایید صد درصد سلامت قلبش نیست

ومکرو ومکرالله وخداوند مکرشان را به خودشان برگرداند    اگه میتونی وبرات سخت نیست یه سر بری ...

هدانا جون چطوری عزیزم تاریخ زایمانت مشخص شده عزیزم

سلام عزیزم... خوبی دختر گلمون خوبه؟؟اره عزیزم یادمه جریانای شما رو.... عزیزم من اونا برام مهم نیستن ...

اصلا بهشون فکرنکن هوای شوهرتو‌داشته باش واگذارکن خدا زمین گرد خدابسرخودشون میاره