2777
2789
خدا تو رو نکشه از خنده مردم 😂😂😂😂😂خدا واسه تو سورپرایز داره صبور باش😂😂😂😂

والا از من به عنوان ... یاد کنین 😂😂😂 مایه ننگ گروه😂😂😂😂😂😂

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
دادم بتام ۱۲۹ بود 😍 روز موعدم

مبارک عزیزم این همه استرس به خودت و نی نی ت وارد کردی خدا رو صد هزار مرتبه شکر 

خدا جونم صد هزار مرتبه  شکر که یه پسر سالم بهم هدیه دادی ممنون میشم برای سلامتیش یه صلوات بفرستین 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان من آزمایش که دادم انزیمهای کبدیم بالا بود یکشنبه نوبت دارم پیش دکترم  بدنم خارش نداره ولی دو سه روزه دوطرف سرم قشنگ متوجه میشم رگهای سرم میلرزه مثل نبض ولی شدیدتر سرم که میزارم رو متکا  بیشتر میشع  البته این چند روز خیلی هم فکر پسرم بودم گریع کردم نمیدونم از اینه یا بخاطر انزیمم هست   اشتهام هم خیلی کمه غذام فقط چند قاشقه زود سیر میشم

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
عزیزم خدا رو هزار بار شکر.تو باید همیشه شکرگزار خدا باشی.من که یه بنده ضعیف و ناتوانم فقط وسیله شده ...

حتماعشقم 

اره عزیزم خداروشکررفتم بیمارستان پریشب ان اس تی شدم

دوستان من آزمایش که دادم انزیمهای کبدیم بالا بود یکشنبه نوبت دارم پیش دکترم  بدنم خارش نداره ول ...

به نظر من که سردردت بخاطر ناراحتیته..ولی بی اشتهاییت به خاطر بالا بودن آنزیم های کبدت هست.رنگ ادرارت رو چک کن احتمالا تیره تر از همیشه هست چون آنزیمات بالاست...غذاهای چرب و نشاسته ای رو ممنوع کن تا بری دکتر دو بار در طول روز  دوبار این محلول رو درست کن:یه قاشق زردچوبه رو توی آب حل کن با خاکشیر بخور بزار کبدتو پاکسازی کنه فعلا..

لیمو تازه واست خیلی خوبه.تا میتونی اب بخور توش لیمو بریز..ناشتا خاکشیر بخور..دکتر بهت قرص میده و آنزیمات میاد پایین تر نگران نباش

الهی آمین..اگه میشه برامون تعریف کن

بعداز مرخصیم ازبیمارستان شب وروزم یکی بود اصلانمیخوابیدم اگربخوابم درحدچنددقیقه.تاچشم روهم میذاشتم یخانم همسن خودم توخوابم میمود مینشست روبروم نگاهم میکردچقدم ناراحت بوداین خوابارو تا15روز میدیدم.من روزبه روزشیرم بیشترمیشدشیرومیدوشیدم ومینداختم دنیاروسرم خراب شده بود. یشب دعاکردم خدایا اگه میخوای آروم بشم شیرم وخشک کن دارم دق میکنم.باورتون نمیشه همون لحظه باگریه خوابم.بازاون زنه اومداینباریه بچه توبغلش بود!گفت:بسکه ناله کردی دلم کباب شد.گفتم بیارمش خودت امروزشیرش بدی  بچه روگذاشت بغلم حسابی شیرخورد.وقتی بلندشدم دیدم بلوزم خیسه خیس بود.ازاونروز سینه هام خالی شدن وشیرم خشک شدحال دلم بهترشده بود.خدایاشکرت که صدامو شنیدی

وای سمیرا جان اشکام داره میاد بی اختیار بزرگتربن ارزومه چنین لحطه ای دوباه😔😔😔 برام دعا کن ، خدا ب ...

ان شاءالله یه روز خیلی زود اشک شوق بریزی بخاطر رسیدن به خواسته ت.زهرا جون من همیشه به یاد شما و بقیه بچه ها بودم اگه لایقم باشم حتما دعا میکنم که خیلی زود دوباره دل همه تون شاد بشه.بخودت برس هم روحی هم جسمی اگه میخوای زود بخواسته ت برسی بعدشم توکل بخدا .نگران نباش خدا بزرگه 

من جمله تو بودم و نمی دانستم...
بعداز مرخصیم ازبیمارستان شب وروزم یکی بود اصلانمیخوابیدم اگربخوابم درحدچنددقیقه.تاچشم روهم میذاشتم ی ...

بمیرم برات میدونم چی میکشی حال وروزت دقیقامثل حال پارسال اخرای خردادمنه چه بروزم اومدفقط ازخدامیخام دلتوبزودی شادکنه وجاشوسبزکه بلکن دلت کمی اروم بگیره 

دوستان من آزمایش که دادم انزیمهای کبدیم بالا بود یکشنبه نوبت دارم پیش دکترم  بدنم خارش نداره ول ...

هدانا جون سردردت از ناراحتی و غصه خوردنه اما آنژیمای کبدت میتونن رو اشتها اثر بذارن آخه منم اینجور بودم هدتنا برای منم آنزیمام خیلی بالا بود یادته که حتی تحت نظر گوارش بودم اما از روزی که فهنیدم هر روز صبح آب ولرم و لیمو و کمی عسل خوردم تا همین الان خدا رو شکر اومد پایین البته من به داروهام حساس شده کبدم هر وقت شیاف استفاده میکنم خودم میفهمم که تفاوت کرده باز.تواگ رعایت کن میاد پایین نگران نباش چیزی نیست ولی اگه تونستی از یه گوارشم مشورت بگیر

بعداز مرخصیم ازبیمارستان شب وروزم یکی بود اصلانمیخوابیدم اگربخوابم درحدچنددقیقه.تاچشم روهم میذاشتم ی ...

چه رویایی واقعا😥😥😥خدا رو شکر که باز ذره ای باعث شده دلت آروم بشه اما امیدوارم خیلی زود خدا دلتو شاد کنه و آرامش به زندگیتون برگرده

وااای عزیزم چه خوابی دیدی!! منم همه لحظاتم شبیه تو بود خواب به چشام نمیومد و سینه هام پر از شیر و درد و ...که فک کنم داستان مشترک همه ماست..منم ذکر میگفتم که شیرم خشک بشه و در عرض کمتر از دو روز شیرم خشک شد فقط از خدا میخواستم زودتر شیرم خشک بشه...

به نظر من اون خانم فرشته همراه بچته اون دنیاااا