2777
2789
ممنون هدانای عزیز دردم روز به روز بیشتر ارقبل داغونم میکنه دارم از دوریش دق میکنم

میدونم حق داری من الان نزدیک ۱۵ ماه میگذره شبی نیست با یادش نخوابم بیدار نشم با هر حرف کوچکی گریم میگیره میرم سراغ لباسش بوش میکنم الهی هیچ مادری داغ بچه نبینه که درد بدیه

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
میدونم حق داری من الان نزدیک ۱۵ ماه میگذره شبی نیست با یادش نخوابم بیدار نشم با هر حرف کوچکی گریم می ...

گاهی میگم علت اینکه سرنوشته من وامثال من اینطوری رقم خورده چیه چرا باید جز دسته افراد خاص باشیم دلم میگیره از سرنوشتم به خدا میگم من دلم میخاس عادی باشم دل این حال و گذشته را نمیخاد دلم نمیخاد 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کاش میدونستیم حکمت خدا چیه

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
وای زهرا جان چرا ؟ مگه میشه شمارو یادم بره اتفاقا خیلی یادت بودم ولی اوضاع جسمی و روحی خوبی نداشتم ا ...

وای سمیرا جان اشکام داره میاد بی اختیار بزرگتربن ارزومه چنین لحطه ای دوباه😔😔😔 برام دعا کن ، خدا بهت کمک کنه بقیه راه بسلامت برب و زختر نازت بغل بگیرب بشه نور امید خونتون 😍😍😍

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
عزیزم ممنونم ازهمدردیت بخداموهای تنم سیخ شدچقددددر آرامش میدی    

قربونت بشم آنچه از دل برآید لاجرم بر دل نشیند..ما همگی مث خودت این مصیبتو تجربه کردیم و سوختیم ولی هرگز از محبت و رحمت خدا ناامید نشدیم.مهرآ رو ببین یه نمونه از لطف و رحمت خداست..خداوند دوباره دخترشو برگردوند اونم تقریبا تو همون روزهایی که دختر اولشو از دست داده به دنیا میاد..این نشونه ایه واسه ما که از رحمت و مهربونی خدا ناامید نباشیم.مهرآ خیلی ذکر میگفت ..خیلی چله زیارت عاشورا میگرفت و نماز حضرت فاطمه و صلواتش رو میخوند واقعا به آرامش رسید اگر از اول تاپیک خونده باشی میبینی که انقدر بی قرار بود نمیتونست یه خط پیام تایپ کنه همه غلط غلوط😁ولی الهی هزار مرتبه شکر به لطف خدا و صدقه سر امام حسین خداوند از نور خودش تو وجودش دمید و یه گل شکفته شد😍😁

سلام به روی ماهت زهرا جون.خوبی عزیزم؟الهی که دلت خوش و تنت سلامت باشه

فداتشم عزیزدلم همچنین برا خودت 😍😍😍 لاکچری بودن از دستمون پرید 😞 خداقل ۱۴۰۰ بشن حال کنیم 😍

[QUOTE=135855837]قربونت بشم آنچه از دل برآید لاجرم بر دل نشیند..ما همگی مث خودت این مصیبتو تجربه کردیم و سوختیم ولی ه ...[/QUOT

منو مثال نزنی یه وقت ابرومون میره 😂

[QUOTE=135855837]قربونت بشم آنچه از دل برآید لاجرم بر دل نشیند..ما همگی مث خودت این مصیبتو تجربه کرد ...

خدا تو رو نکشه از خنده مردم 😂😂😂😂😂خدا واسه تو سورپرایز داره صبور باش😂😂😂😂

قربونت بشم آنچه از دل برآید لاجرم بر دل نشیند..ما همگی مث خودت این مصیبتو تجربه کردیم و سوختیم ولی ه ...

اللهی که همتون هرمادری که عزیزشو ازدست داده دلش آروم شه ودامنش سبز.....اون روزا چقدحالم بدبود ازته دل گریه میکردم اگه بدونی چه خوابی دیدم بخدا ازعجایبه

قربونت بشم آنچه از دل برآید لاجرم بر دل نشیند..ما همگی مث خودت این مصیبتو تجربه کردیم و سوختیم ولی ه ...

اخ مریم جان دقیقاراست میگی من همش دستام میلرزید ولی تااخرعمردعاگوتم تومنوبخدانزدیک کردی وگرنه من مدتی روانی بودم وهمش کفرمیگفتم مطمئن باش مریم تااخرعمر دعاگوتم وهیچوقت ازیادم نمیری

سلام عزیز دلم.من شما رو نمیشناسم.ولی بعد از نماز گوشیو دستم گرفتم هنوز روی سجاده بودم که دعای مجیر ر ...

ممنون مریم جان عزیز دلم انشاالله که بزودی دلت شاد بشه وخدا اثر همه دعاهایی که درحق دیگران میکنی در زندگیت جاری کنه

پسرکم معجزه خداست😍خدایا هزاران بار شکررت..
اخ مریم جان دقیقاراست میگی من همش دستام میلرزید ولی تااخرعمردعاگوتم تومنوبخدانزدیک کردی وگرنه من مدت ...

عزیزم خدا رو هزار بار شکر.تو باید همیشه شکرگزار خدا باشی.من که یه بنده ضعیف و ناتوانم فقط وسیله شده بودم.یه جا هم تو زندگیم یکی وسیله میشه و به من کمک میکنه.این یه زنجیره ست و نباید بزاریم قطع بشه..انشالله دلت شاد میشه

هر روز ذکر واسه دخترت بگو ۱۰۰ بار صبح ۱۰۰ بار شب..دستتو بزار روی شکمت بگو "شکرا لله یا الرحم الراحمین یا حفیظ"

یادت نره هااااا...انشالله خدا دخترتو حفظ کنه واست..الان تکوناش خوبه؟؟؟

سزارینیم بله بخاطر شرایط سخت روحی وتقویت سیستم ایمنی بدنم 

بهتره که صبر کنی یکم بدنت جون بگیره حال روحیت بهتر بشه.سعی کن ورزش کنی کتاب بخونی دعا کنی هر کاری که بهت آرامش میده اونو انجام بده..

هر روز صبح و هر شب ۱۰۰ مرتبه بگو "شکرالله یا الرحم الراحمین یا صبور" واقعا صبور میشی بهت آرامش میده.من خودم با این اذکار آروم شدم

دخترای باردار شما هم هر روز صبح و شب ۱۰۰ بار بگید "شکرالله یا الرحم الراحمین یا حفیظ"

لطفا این تعداد رو نه یدونه کمتر بگید نه بیشتر