2777
2789

حس میکنم وقتی بدنیا میاد قلبش سالمه سالمه من از خدا خواستم دلمو نشکونه😀😀

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
عزیز دلم لطف داری..خدا گل دخترت رو واست حفظ کنه الهی ..راستی تحت نظر دکتر فائزی روماتولوژیست هم هستی ...

ممنون مریم جان برام دعا کن این دیگه کنارم بمونه.خیلی درگیر دکتر شدم تو این بارداریم آذر که درگیره دکتر گوارش بودم از دیماهم رفتم پیش دکتر فائزی ایشونم دکتر خیلی خوبین ولی بخاطر موقعیت مطبش که نزدیکه بیمارستان مفید بود حالم بد شد و یه ماه مریض شدم نتونستم آزمایشاشو بدم ت ابنکه بهمن دادم و یه سه هفته ای طول کشید تا حاضرشه.خدا رو شکر گفت مشکلی نداریهمه بیماریای خودایمنیو برام نوشته بود گفت فقط تحت نظر گوارش باش.چقدر استرس کشیدم ابن دو ماه.نه عزیزم من آمپول نمیزنم فقط شیاف پروژسترون آخه سابقه زایمان زودرس دارم البته اونم ممیتونم مصرف کنم بخاطر کبدم درد داشتنی مصرف میکنم.مریم جون همونطور که بقیه رو آروم میکنه امیدوارم دل خودتم آروم بشه و بهترینا برات اتفاق بیوفته.ان شاءالله هر چی که خیره برات پیش بیاد

من جمله تو بودم و نمی دانستم...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خداروشکر همچی خوب بود  ای جانم گل پسر همونی شد که اقای دکتر میخاست ا دامادیش  انشالله چند ...

ممنون هدانا جونم انشالله گل پسرت صحیح سالم بیاد بغلت عزیز دلم ، اره کلی خواستگاری داریم

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 
مریم جان دیشب تکون خوردامروزصبح وظهرم تکون خورد ولی الان نه دوباره استرس گرفتتم

انشالله زیر سایه لطف و پناه خدا باشه.من هیییچی نمیدونم جز اینکه بی نهایت به یادتونم و همش میگن: خدااااااااااااا باااااید دل بچه ها رو شاد کنی دیگه امتحانتو گرفتی الان زمانش شیرینی صبوری کردنش رو درک کنن.آمین

ممنون مریم جان برام دعا کن این دیگه کنارم بمونه.خیلی درگیر دکتر شدم تو این بارداریم آذر که درگیره دک ...

الهی بگردم که تو از همه بیشتر رنج کشیدی امیدوارم هزار برابر اون درد و رنج به حق تک تک اسما مقدس خدا شیرینی نصیب خودت و همسرت کنه.آمین

انشالله روزهای خوب در انتظارتونه دلتو به دستای خدا گره بزن که هیچ نیرویی بالاتر از توان و نیروی خدا وجود نداره.همونکه که اراده کرده و یه انسان رو تو وجودت گذاشته خودشم هواشو داره..

ممنون از دعاهات مریم جان خیلی دوست دارم باردار بشی انشالله ماه بعد برو اقدام فقط یع نوزاد میتونه ارو ...

قربونت عزیزم بس که مهربونی ..خیلی بدنم ضعیف و ناتوان شده یکم بهتره به خودم فرصت بدم..بچه ها تورو خدا بعد زایمان هاتون که به سلامتی فرشته هاتونو بغل گرفتین عکسای معصوم و زیباشون رو برامون بفرستید

قربونت عزیزم بس که مهربونی ..خیلی بدنم ضعیف و ناتوان شده یکم بهتره به خودم فرصت بدم..بچه ها تورو خدا ...

قربونت عزیزم لطف داری  اره بزار بدنت خوب استراحت کنه ومقوی بشع وامادگی حضور یه نی نی را داشته باشه به امید خدا😍😍😍

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

سلام بچه ها خوبین

هدانا جان ماری جان مهراجان مصی جان پرینازجان و بقیه عزیزان

ماری گلم من رفتم دکتر برا کبدم آزمایش دادم شکرخدا چیزی نشون نداد و گفت از خشکی پوست و حساسیت به غذا هست انشاا... که همونجور باشه البته الانم شکرخدا رفع شده

والا از استرس مردم تا برم دکتر و آزمایش..دکترم بخاطر کرونا کلا دو روز میاد مطبش و اگه مشکلی داشته باشمم باید تا اون روزا صبر کنم خیلی سخت شده شرایطم..

هدانا گلم دکتر قلب هم برا من گفت باید دوباره اکو شم بخاطر نازک بودن پرده..ولی دکتر زنانم دیگه نذاشت برم و گفت تا آخر حاملگیت خوب میشه منم نرفتم امیدم به خداس اینبار نینیم سلامت میاد..

پرینازجان منم چندتا دکتر رفتم فقط آسپرین داد آمپول نداد نگران نباش فقط آسپرینم گفته انشاا... تا پایان ۳۶ هفته مصرف کنم اونو نمیدونم درسته یا نه..

مهراجان نگران حرکتش نباش منم بعضی روزا زیاد میفهمم بعضی وقتام نه

خلاصه از استرس یا از چیه نمیدونم

خدایا این نی نی سالم بیاد من دیگه مردم از روز شماری

هر روزم یک سال بقران