2777
2789
سلام سمیرا جون خوبی عزیزم نی نیمون چطوره ؟

ممنون سعیده جون خوبم خدا رو شکر،نی نیم خوبه.من بارداریام دردسره سری پیشم پر خطر بودم الانم همینطور.امیدوارم الن مدت باقیمانده بخیر بگذره.البته برا همه باردارامون.تو چطوری؟خیلی یادت بودم.نی نی خوبه؟

من جمله تو بودم و نمی دانستم...
سلام سمیرا جونم .خوبی عزیز دلم؟ پیش دکتر مرصوصی میری هنوز؟الان هفته چندمی؟

سلام مریم جون مرسی خوبم.تو مدتیم که نبودم با پیامای قبلت که به ذهنم سپرده بودم آروم میشدم.بله میرم پیش دکتر مرصوصی عاشق آرامشش هستم.هفته ۲۷ م.شما چطوری؟گل پسرت خوبه؟بفکر اقدام نیستی؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام سمیرا جان خوبی عزیزم کجایی دختر نیستی حالت چطوره حتم درگیر اموزش مجازی هستی  دختر گلمون چط ...

سلام هدانا جون ممنون.به زور دیگه دارم میگذرونم با این قرنطینه واقعا سخت میگذره.آره بابا این آموزش مجازی مصیبتی شده البته من تدریس ندارم معاونم ولی هماهنگیاش خیلی سخته.دخترمونم خوبه گاهی خیلی اذیت میکنه.پسرمون چطوره؟همه چی خوبه

سلام سعیده جان اره امروز رفتم اکو دادم گفت نی نی قلبش سوراخه گفت همه بچه ها قلب سوراخ دارن که خوب می ...

هدانا جان بسپار بخدا دیگه بهش فکر نکن .دکترم که گفته مهم نیست پس نذار بیخودی ذهنتو درگیر کنه.البته منم مثل توام همش میگم خدایا اینو سالم بده یعنی سالمه؟ اما خب اینا اشتباهن وقتی توکل کردیم و بچه خواستیم صفر تا صدشو باید بسپاریم بخودش ما در حد توان داریم مراقبتمونو میکنیم

بنظرم نباید ماها که یبار تجربه تلخ داشتیم دیگه راحت از کنار تکون نخوردن بچه رد بشیم..

اره بخدا تا بریم مطب درمانگاه هم استرس کرونا هم بچه 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
اصلانگران نباش دلتوبسپاربخداهرچندخودم داغونم ازصبح ازاسترس جنازم اخه صبحم تکون نخورد ظهرخیلی کم با ا ...

فردا برو خیالت راحت بشه یه چیز شیرین بخور به پهلو بخواب تا دوساعت   چکش کن ده بار تکون میخوره 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
اره عزیزم امروز گرفتم سلفری خوب بود جنسیتم پسره

خداروشکر همچی خوب بود  ای جانم گل پسر همونی شد که اقای دکتر میخاست ا دامادیش  انشالله چند سال بعد تو این تاپیک کلی عروس ودوماد داریم میریم خواستگاری دختر گلیای تاپیک برت آقا پسرا 🤗🤗🤗😍😍😍😍😍😍

هدانا جان بسپار بخدا دیگه بهش فکر نکن .دکترم که گفته مهم نیست پس نذار بیخودی ذهنتو درگیر کنه.البته م ...

حتما عزیزم اره سپردم بخدا ببینم خدا چه میخاد   خدا قوت خسته نباشی  مواطب دختر گلیمون هم باش😘😘

سلام سعیده جان اره امروز رفتم اکو دادم گفت نی نی قلبش سوراخه گفت همه بچه ها قلب سوراخ دارن که خوب می ...

عزیز دلم ..  اصلا نترس اگه چیزی بود دکتر بهت میگفت دیگه میگه خوب میشه . توکلت ب خدا باشه گلم . 

بینی پسر منم همچنان هایپوپلاستیکه . 

ولی چون امینو شدم و سالم بود خداروشکر و دکترم خیالمو راحت کرد ک بینیش کوچولوئه دیگه 

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
عزیز دلم ..  اصلا نترس اگه چیزی بود دکتر بهت میگفت دیگه میگه خوب میشه . توکلت ب خدا باشه گلم .& ...

قربونت عزیزم چشم حتما توکل برخدا ممنونم از تمام دوستام که دلمو اروم کردین😍😍😘😘😘😘

مصی جان تیکرتو یه هفته باید بیاری جلو طبق سنو  اره

مصی جان تیکرتو یه هفته باید بیاری جلو طبق سنو  اره

نمیدونم عزیزم . . طبق پری زدم . ولی سونو اخرم بخاطر وزن پسرم حدودا یک هفته بیشتر و جلوتر زده . 

اما سونو های ان تی و انومالی سه روز زودتر زده .

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲

[QUOTE=135265806]نمیدونم عزیزم . . طبق پری زدم . ولی سونو اخرم بخاطر وزن پسرم حدودا یک هفته بیشتر و جلوتر زده .  ...[/QUOTE

شایدم نینیامون باهم دنیا بیان😍