2777
2789
کسی اطلاعی داره. یک هفته مونده به پریود رابطه بدون جلوگیری داشتم. الانم یه هفته از موعدم گذشته سه رو ...

عزیزم هرچیزی احتمالش هست دوست من پنج روزبه پریودش باردارشده بودحالا چندروزصبرکن بعدبروبتاخون بده خیالت راحت شه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام مصی جونم .خوبی عشقم؟پسر گوگولی مگولیت چطوره؟مواظب خودت باش

سلام عزیز دلم .خوبم گلم . وروجکمم خدارو شکر اعلام حضور میکنه و خوبه ❤❤❤❤ 

در قرنطینه بسر میبریم عزیزم چاره ای نیست 😓😓😓

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
کسی اطلاعی داره. یک هفته مونده به پریود رابطه بدون جلوگیری داشتم. الانم یه هفته از موعدم گذشته سه رو ...

امکانش ک هست باردار باشی عزیزم چون تخمکگذاری ها فرق میکنه گاهی جابجا میشه ولی معمولا نشون میده فعلا صبر کن .. شایدم اقدامی هورمونات بهم ریخته و پری عقب بیوفته چون تو سایت خیلیا اینطوری بودن .

تحت نظر پزشک اقدام کن ک بهت قرصای لازم رو بده تا با خیال راحت اقدام کنی و نتیجه بگیری عزیزم

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
خداروشکرفدات شم مصی جان میشه یه روزایی کم لگدبزنه؟

اره عزیزم منم همیطوریم البته استرس هم میگیرم اما بدتره سعی کنیم ریلکس باشیم چون جفتمونم قدامیه بی تاثیر نیست کمتر و بعضی وقتا ارومتر حس میکنیم .. مهم اینه ک تکون میخورن 😍😍😍ولی به دکترتم بگو عزیزم چون دیگه باید از 28هفته حواسمون ب حرکاتشون باشه .

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
اره عزیزم منم همیطوریم البته استرس هم میگیرم اما بدتره سعی کنیم ریلکس باشیم چون جفتمونم قدامیه بی تا ...

اره عزیزم منم گاهی خیلی کم کم حس میکنم استرس میگیرتم  قلبم  میفهممم نمیزنه چیکارکنم نمیدونم چرااینجورشدم

من چیکار کنم.سومی رو حامله ام.قک کنم ۵ هفته باشه.شوهرم میگه برو سقط کن.از عمد نزدیگی میکنه تا بچه بی ...

اخی عزیزم .. حالا مطمئن شید بعد تصمیم بگیرین .. به شوهرتم بگوو با این کاراش بچه نمیوفته.

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
اره عزیزم منم گاهی خیلی کم کم حس میکنم استرس میگیرتم  قلبم  میفهممم نمیزنه چیکارکنم نمیدون ...

کاملا درکت میکنم عزیزم .. من جمعه به حدی استرسی شده بودم بخاطر تکونای ضعیف و گر گرفتنم با دستگاه خونه فشارمو گرفتم 15.5رو 9 بود به دکتر و ماما زنگ زدم گفتن اگه پایین نیومد برو بیمارستان ... ی وضعی رفتم فکر کردن چی شده ... بعد ک صدای قلبشو شنیدم خیلی اروم شدم بعدم دوبار فشارمو گرفتن 11بعدشم10 شد .. فقط نبضم بالا بود دمای بدنم پایین بود اما صورتم خیس شده بود ک کنترل کردن و بهتر شدم .. خیلی باید مراقب خودمون باشیم عزیز دلم 

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲