2777
2789
عزیزم هرچیزی احتمالش هست دوست من پنج روزبه پریودش باردارشده بودحالا چندروزصبرکن بعدبروبتاخون بده خیا ...

واقعا نگو مگه میشه نزدیک به پری حامله شد. عجب بدبختم من

خدایا شکرت🖤
کاملا درکت میکنم عزیزم .. من جمعه به حدی استرسی شده بودم بخاطر تکونای ضعیف و گر گرفتنم با دستگاه خون ...

بمیرم برات منم تاحالا پنج باررفتم بیمارستان صداشوشنیدم اروم شدم جونم دراومده تاحالا مصی تمام روزوشبم داره بااسترس میگذره شباگاهی تاصبح بیدارم خداکمکم کنه من طاقت ندارم میمیرم بخدا

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدانکنه بدبخت باشی شایدخداصلاح دونسته نعمتشوالان بهت بده شکرگزارش باش عزیزم 

منم بچمو از دست دادم😢 چون سنگ صفرا دارم باید عمل بشم اسفند وقتم بود که کرونا لعنتی نداشت. الان اصلا دلم نمیخواد با این اوضاع

خدایا شکرت🖤
بمیرم برات منم تاحالا پنج باررفتم بیمارستان صداشوشنیدم اروم شدم جونم دراومده تاحالا مصی تمام روزوشبم ...

چقد داره سخت میگذره بهتون، انشالله بسلامت اینروزا رو تموم می کنید. و نی نی نازتونو بغل می کنید و عکسشو برامون بذارین.

تموم تصور من از خودم تو همچین شرایطی، همین چیزا هست، شاید بدتر از استرس شما، من خیلی استرسی ام،خیلی. من اصلا از فکر کردن بهش هم می ترسم. مامان خوشگله برام دعا کن🙏

اللهم صلی علی محمد و ال محمد
سلام عزیزم فدات شم خوبیم نه راستش حال خوبی ندارم دلم خیلی گرفته همش میترسم این بچمم نیادخیلی استرس و ...

نه عزیزم مطمئن باش به سلامتی بغل میکنیش..استرس و دلشوره که جز جدانشدنی یه خانم بارداره..این قرنطینه و شرایط الانم که حال و روز همه رو بهم ریخته چه برسه به شماها که باردارین..ولی این روزا تموم میشه عزیزم غصه نخور دلتو به دستای خدا گره بزن و امیدوار باش..منم منتظرم فارغ بشی و عکس ماهک خانم گوگولی رو واسمون بفرستی به امید خدا 

سلام عزیز دلم .خوبم گلم . وروجکمم خدارو شکر اعلام حضور میکنه و خوبه ❤❤❤❤  در قرنطینه بسر میبری ...

ای جووونم جیگرشو..لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم.زیر سایه خدای بزرگ باشه

نه عزیزم مطمئن باش به سلامتی بغل میکنیش..استرس و دلشوره که جز جدانشدنی یه خانم بارداره..این قرنطینه ...

قربون دل پاکت بشم دعام کن دعای شمابراورده میشه دعاکن بچم سالم بیاددلم اروم بگیره 

ممنونم عشقم😘😘😘😘

سلام دوستان من امروز صبح سنو انومالی دادم 21 هفته و سه روز ( کلیه هاهیدرونفروز خفیف دو طرف با دیامت ...

مشکلی نیست یکم ورم خفیفه که حل میشه تو بارداری اگه نشدم با اولین ادرار جنین رفع میشه

پسرکم معجزه خداست😍خدایا هزاران بار شکررت..
مشکلی نیست یکم ورم خفیفه که حل میشه تو بارداری اگه نشدم با اولین ادرار جنین رفع میشه

ممنون عزیزم دیروز رفتم دکتر گفت چیز مهمی نیست برای یه ماه دیگه سنو نوشت ببین وضعیت کلیه ها چطوره ان شاء الله که چیزی نباشه توکل به خدا

خدا جونم صد هزار مرتبه  شکر که یه پسر سالم بهم هدیه دادی ممنون میشم برای سلامتیش یه صلوات بفرستین 

من دیروز دکتر سنو گرافی پیشنهاد اکوی قلب جنین رو نوشت رو برگه انومالی گفتم چرا گفت به خاطر ریسک آزمایش غربالگری مرحله اول که ریسکش بالا بوده، کسی اکو انجام داده؟ تا چند هفتگی وقت دارم انجام بدم؟ من 21 هفته و 4 روزمه طبق سنو انومالی.. 

خدا جونم صد هزار مرتبه  شکر که یه پسر سالم بهم هدیه دادی ممنون میشم برای سلامتیش یه صلوات بفرستین