2777
2789
نترس عزیزم ... استرس واستون خوب نیست... همه چی رو بخدا واگذار کن عزیزم....مطمئنم خدا کمکت میکنه و نی ...

انشاالله حتماااا آره سر اون بچم خیلی بی زبون بودم. دیگه نمیخوام اونجوری باشم

دخمل مامانه😍😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشاالله حتماااا آره سر اون بچم خیلی بی زبون بودم. دیگه نمیخوام اونجوری باشم دخمل مامانه😍😍😍

انشالله که چیزی  نمیشه توکل بخدا کن و قوی و پر انرژی آماده باش تا دختر نازت رو بغل بگیری😍😍😍😍🤗🤗🤗

سلام بچه ها . من این تاپیکو گم کرده بودم هر چی هم تو سرچ زدم پیدا نکردم.  امروز اتفاقی پیداش کردم.

چقدر بد ک افراد جدید اضافه شدن😔

کیا باردارن ؟ مری . باران۳۱ .سپاس . ارسام . مهرا . هدانا ؟ اون موقع ک من بودم فقط اینا بودیم 

اگر جواب کامنتتو ندادم یعنی نخوندم🙂
یکم طاقت بیار گلی سه ماه  فولیک اسید بخور آزمایش بده ببین به چه دارو ومکملی نیاز داری من بعد از ...

آخییی عزیزم بارداری مبارکه انشاالله ب سلامتی بغلش کنی نی نی تو😍😍🤗

اگر جواب کامنتتو ندادم یعنی نخوندم🙂
۵ یا ۶ ماه کافیه .اینحا چندتا از دوستان باردار شدن  

سلام هدانا جون خوبه اینجا هستین میتونم احوالتون بگیرم. چون منم دیگه با کسی تماسی ندارم

خدایا تنها خواستم اینه که به صدای قلبم گوش بدی🙏🙏
چجوری دو قلو باردار بشین؟ الان باردارین؟ چقد فاصله افتاد تا دو باره باروار شدین؟

بعد زایمانم کلا تحت نظر پزشک بودم .. بخاطر فولیکولام عزیزم امکان بارداری دوقلو هم داشتم .. 10ماه بعد زایمانم اقدام کردم . سه ماه اقدام باردار شدم . دقیقا یک سال بعد از زایمانم بی بی چکم مثبت شد😍😍😍 . 

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
انشالله موفق و سربلند باشید ❤

ممنونم همچنین... ولی دیگه دل و دماغ ندارم... خواب و زندگی ندارم... اینقد خوش و شاد بودم که همه میگن این روحیه وش بالاست... الان پژمرده ام...

هیشکی هم درک نمیکنه هیشکی...

ممنونم همچنین... ولی دیگه دل و دماغ ندارم... خواب و زندگی ندارم... اینقد خوش و شاد بودم که همه میگن ...

چرا بچه ات از دست دادی ماری جون؟

خدایا تنها خواستم اینه که به صدای قلبم گوش بدی🙏🙏
بسلامتی ایشالله هم خودت هم نی نی ها سالم و سلامت باشن...

ممنون عزیزم.. تک قلو باردارم عزیزم 😍😍😍

انشاله بزودی زود دامنت سبز میشه گلم❤❤❤

هممون تو این تاپیک تو سنین مختلف بارداری بعضی ها هم بعد زایمان بچه هاشونو از دست دادن به هزاران دلیل... سخت میگذره اما میگذره به خودتون زمان بدید انشاله هر چ زودتر حالت خوب شه عزیز دلم .

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
ممنونم همچنین... ولی دیگه دل و دماغ ندارم... خواب و زندگی ندارم... اینقد خوش و شاد بودم که همه میگن ...

حال جسمی و روحیت رو کاملا درک میکنم عزیزم . اگه کسی نمیفهمه چون این اتفاق براش نیوفتاده .. هممون این دوره رو گذروندیم ولی فراموش نکردیم..چون حتی تصورشم فاجعه است.. فقط و فقط خودت میتونی ب خودت کمک کنی البته به همراه همسرت عزیزم .. 

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲