2777
2789
شما که مگه بچتو از دست دادی ؟!!!

بله متاسفانه، 10 مهر تو 37 هفته بی دلیل قلب کوچولوش ایستاد. بچه اولم بود و خیلی سخت گذشت خیلی، هنوزم حالم روبراه نشده اما از روزهای اولم خیلی شکر خدا بهترم، اول خدا و خونوادم پشتم بودن بعد دوستای مهربونم اینجا که حرف دل منو بهتر از هرکسی گوش دادن و باهام بدون دلسوزی همدردی کردن و می کنن. اینجا بهترین مامن من برا وقتیه که شدیدا دلم پر میشه و بیشتر دلتنگ گل پسرم میشم. 

گل من اگه اقدام میکنی باید این قضیه رو اول از همه برا خودت حل کنی و قبولش کنی تا با آرامش بیشتری جلو بری و انشالله خیلی زود به سلامتی مامان بشی.

اللهم صلی علی محمد و ال محمد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون عزبزم خداروشکر خوبیم بسلامتی عزیز دلم زیر نظر دکتر هستی دارو چه میخوری پس گرمیجات بخور انشالل ...

فدات بشم مهربونم❤️❤️❤️❤️ 

دكترم گفت برو اقدام سونو انجام دادم كه فولي بالغ داشتم بله خوراكي هاي مقوي هم ميخورم 

الان ٢٦سيكلم انشاالله خدا بخواد و باز منم مامان بشم 🌹🌹🌹🌹

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
بعد از فوت متوجه شدن ک مشکلی بوده... سزارین بودم....

عزیزم میشه بپرسم چه مشکلی داشتن یعنی بهتون چی گفتن 

اکو نداده بودین

علایم بیماریش چی بود 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
فدات بشم مهربونم❤️❤️❤️❤️  دكترم گفت برو اقدام سونو انجام دادم كه فولي بالغ داشتم بله خوراكي ها ...

عزیز دلم دعا میکنم بی بیت مثبت باشه  وبیای عکسشو بزاری 😍😍😍😍😍 سیکلت چند روزه است 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
نه اکو نداده بودم چون دکتر نگفت و مشکلی تو سونو نبود منم اصلا نمیدونستم... سیانوز میشد...

ی

یکی از دوستان هم مشکل شمارا داشت پسرش دوروزه اش از دست داد بعداز پنچ ماه فکر کنم باردار شد والان خداروشکر یه دختر داره

توکل کن بخدا

دو ماه پیش... من دانشجو دکترا هستم پایان نامه ام مونده باید اونو انجام بدم بعد باروار شم ولی اصلا طا ...

یکم طاقت بیار گلی سه ماه  فولیک اسید بخور آزمایش بده ببین به چه دارو ومکملی نیاز داری من بعد از ده ماه باردار شدم 

اخه من سزارین شدم فک کنم باید یک سال بگذره... البته دکتر نرفتم

۵ یا ۶ ماه کافیه .اینحا چندتا از دوستان باردار شدن