2777
2789
عنوان

میخوام پول بدم به یکی بره دایی عوضیم رو بزنه صدای سگ بده یا بکشتش

| مشاهده متن کامل بحث + 974 بازدید | 66 پست
یک‌ کیلو تریاک حتی زندانم نمیرنبعدشم اگه خودش مصرف کننده نباشه راحت خطشو پیگیری میکنن میفهمن ساقی ام ...

چرا جاساز کرد میشه به یکی پول بدم بیان ببرنش کتکش بزنن دلم خنک بشه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یک‌ کیلو تریاک حتی زندانم نمیرنبعدشم اگه خودش مصرف کننده نباشه راحت خطشو پیگیری میکنن میفهمن ساقی ام ...

حالا اعدام هم نشه کلی زندان رفتن و جزای نقدی و ... داره 

تا طرف بخواد ثابت کنه پاپوش بوده و ... پدرش در میاد 

حالا اعدام هم نشه کلی زندان رفتن و جزای نقدی و ... داره تا طرف بخواد ثابت کنه پاپوش بوده و ... پدرش ...

نه بابا اینکارها هز دستم برنمیاد به یکی پول بدم بره بزنتش

کی رو

کسی ک تموم زندگیمو نابود کرد ی زن پلید ک ب دست و پاش افتادم اما منو تحقیر کرد هزار بار غرورمو براش شکستم 

اول از همه پسرشو از چنگش در میارم بعد معتاد شدن پسر کوچیکشو تماشا میکنم بعد مرگ شوهر پیرشو بعد میکشمشو از ایران میرم

برای اینکه پول بدی طرف رو بزنه 

باید از همون اول اونجا نمی‌رفتند یا دیدن ب مشکل دارند می‌خورند قبل اینکه ریشه دار بشید اونجا می‌رفتید 

اون اشتباهات رو میخایی اینطوری درست کنی؟

اون وقت چطور بابات مرد ب اون گندگی از پس داییت برنمیاد؟

کسی نیست این آدم رو جمع کنه؟

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی