💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت آمیییین
مبارکه عزیزم فقط نمیدونم پرا پس ۱۴ روزه که پریودم 😭😭😔😔
باید بری دکتر ببینی علتش چیه عزیزم
ممنومم
💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت آمیییین
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
۲۶ آبان ماه ۹۸ دخملمو از دست دادم نزاشتن بهشو ببینم دو ساعت زنده بود بعد آسمونی شد انقد غمگینم هر نی ...
خیلی متاسفم عزیزم، حق داری خیلی سخته بدون هیچ مشکلی یه دفعه از دست بدی. همه ما این حال الانت رو داشتیم و گاها داریم، اما عزیزم باید سعی کنی آروم باشی و باهاش کنار بیای هر چند خیلی سخته، به این خاطر میگم کنار بیای چون میدونم که این اتفاق فراموش شدنی نیست. اما باید قبول کنیم که بخشی از فراز و نشیب زندگی ما هم این شکلی بوده. خدا بزرگه خیلی فقط از خودش می خوام دلت رو آروم کنه، انشالله بزودی مامان میشی و دلت شاد میشه.