2777
2789
من تهرانم و بخاطر تشخیص ندادن درست بچه ام بدنیا اومد و ۳ روز بعد فوت شد... حتی یه لحظه هم ب همچین چی ...

بعد تولد زود متوجه مشکلش شدین    طبیعی بودی یا سزارین     خدایا چقدر سخته ودردناکه بچتو از آغوشت بگیرن😭😭😭😭😭

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
سلام عزیز دلم خوبی؟ چه خبرا؟سال نو مبارک..انشالله امسال مامان میشی😗😗😗😗

فدات مریم جوون. سال تو شما هم مبارک. منم هفته های آخر بارداری رو سپری میکنم. با این وضع کرونا که خیلییی داغونم. 

برام دعا کنید

انشاالله خدا دامن همه مادران داغدار رو هرچه زودتر سبز کنه بحق محمد و آل محمد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیز دلم.... عیدت مبااارک 🌹🌹🌹🌹🌹 ممنون خانوم خوش قلب... انشالله سال جدید برای شما هم پر از ...

عزیز دلم آدینه جوون. من اگر خدا بخواد هفته های آخرم دارم میگذرونم. که کرونا اومد. برام خیلییی دعا کنید. میترسم از اوضاع پیش اومده. انشاالله قسمت خودت و بقیه بچه های منتظر بشه. خدا آخرم و راحمینه🥰🥰

فدات هدانا جان. نی نی خوبه؟ هفته چندمی به سلامتی؟

وااااای عزیزم بسلامتی نی نی دختره یا پسر😍😍😍😍😙😙😙 نگران نباش گلی🤗🤗🤗 دنیا اومد بیا خبر بده   سز یا طبیعی   منم دیگه رفتم هفته ۲۴ سلامت باشی ❤❤❤❤❤

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
وااااای عزیزم بسلامتی نی نی دختره یا پسر😍😍😍😍😙😙😙 نگران نباش گلی🤗🤗🤗 دنیا اومد بیا خبر بده &n ...

فدات شم هدانا جونم. یه دخترم رفت به جاش خدا یه دختر دیگه بهم داده🥰🥰 فعلا که گفتن طبیعی. از ترس کرونا خیلی دکتر نمیرم. 

خوب به سلامتی نصف رو رد کردی😍😍

انشاالله خدا دل همه مادران داغدارو شاد کنه. بچه منم این دفعه به سلامتی دنیا بیاد

دنیا اومد حتماااا میام عکسشو میزارم🤗🤗🤗

رفتی تحت نظر دکتر چی گفت .دکتر تو عوض نکردی 

سلام تاپیکاتون رو خوندم ولی قدیمیه منم نی نیمو تو ۳۸ هفتگی از دست دادم دختر بود الان خیلی غمگینم نمیتونم طاقت بیارم 😭😭😭😔😔

فدات شم هدانا جونم. یه دخترم رفت به جاش خدا یه دختر دیگه بهم داده🥰🥰 فعلا که گفتن طبیعی. از ترس کرو ...

خداروشکر خداروشکر عزیزم انشالله بسلامتی  بدنیا میاد   حتما منتطرم😍😍😍😍

سلام تاپیکاتون رو خوندم ولی قدیمیه منم نی نیمو تو ۳۸ هفتگی از دست دادم دختر بود الان خیلی غمگینم نمی ...

عزبزم😔😔

کی این اتفاق افتاد   نه عزیزم اکثر بچه ها ایتجا یک سال وکمتر هست بچه هاشون از دست دادن    

انشالله  دوباره باردار میشی نا امید نشی😙

برای آرامشم دعا کنیدخدا بهم یکی دیگه بده  😔😔😔

انشالله میده توکلت به خدا باشه 

عزبزم😔😔 کی این اتفاق افتاد   نه عزیزم اکثر بچه ها ایتجا یک سال وکمتر هست بچه هاشون از ...

۲۶ آبان ماه ۹۸ دخملمو از دست دادم نزاشتن بهشو ببینم دو ساعت زنده بود بعد آسمونی شد انقد غمگینم هر نی نی میبینم بغل مامانشو بغض بهمو میگیره همش شب و روز گریه میکنم 😭😭