💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت آمیییین
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من طول سرویکسم سره بارداری قبلم ک نموند اول ۳۸بود پنج روز قبله زایمانم چون لکه بینی داشتم رفتم سونو ...
حتمااین کاروبکن منم سابقه زایمان زودرس دارم و دکترم سرکلاژم نمیکرد براهمین عوضش کردم رفتم پیش کسی ک انجام بده. داروهاتم قطع نکن شیافتو تااخر ادامه بده بعد عملم پرولوتون میدن واستراحت باش
حتمااین کاروبکن منم سابقه زایمان زودرس دارم و دکترم سرکلاژم نمیکرد براهمین عوضش کردم رفتم پیش کسی ک ...
ینی سرکلاژ هم کنم وازم باید استراحت مطلق داشته باشم؟؟آخه میگن سرکلاژ راحته چون فقط یه ماه استراحت کنی بسه تا بخیه ها محکم بشه بعدش در حده غذادرست کردن وظرف شستن اشکال نداره ک بلندبشیم؟؟؟ترخدا بگو چجوریه شما سرکلاژ شدی بهتر میدونی