💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت آمیییین
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت آمیییین
میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
برا سرکلاژ استرس ندارم چون اوندفعه بی حسی نخاعی زدن خواستن سرکلاژم کنن ولی نشد میخوام استراحت ...
من طول سرویکسم سره بارداری قبلم ک نموند اول ۳۸بود پنج روز قبله زایمانم چون لکه بینی داشتم رفتم سونو ۴۰بود ولی سره این ۳۳دکترم گف چون یبار زایمان زودرس داشتی نمیتونم ریسک کنم باید ایندفه بدوزی فعلن ک از ماه اول دارم شیاف ضد سقط استفاده میکنم ان شاالاه ماه بعد هم باید سرکلاژ بشم
۳۸ و ۴۰ که خیلی خوبه چرا زایمان کردی پس.بار اول چند هفته زایمان کردی تا دهانه رحم باز نشه که ...
۲۶هفته و۶روز بود آره دکترمم تعجب کرده بود همه چی خوب بود یهو اینجوری شد دردام شروع شد البته ناگفته نمونه من بچگی کردم بارسنگین زیاد جابجا میکردم لباس بشور خونه جارو کن همش پیاده روی زیاد مسافرت رابطه جنسی زیاد 😔😔