2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دلم میخاد بمیرم وای دارم خفه میشم 

نمیدونم حکمت خدا چیه بنده هاشو زجر میده😭😭😭

ولی ما ناامید نمیشیم و قوی هستیم خدا بالاخره نگامون میکنه. بهترینشو میده.تحمل کن عزیزم

یه صلوات واسه همه منتظرا میفرستی.ممنونم🌹
دلم میخاد بمیرم وای دارم خفه میشم 

خدانکنه عزیزم منوببین چجوری این همه مدت طاقت اوردم توکه حالموخبرداری دیروزمامانم بهم گفت چرابجای چاق شدن داری اب میشی خبرنداشت تودلم چی میگذره رفتم اخرین چکاپ ۷۴کیلوبودم امروز۷۰بودم نه غذامیخواستم نه زندگی هرلحظه منتظربودم شوهرم بگه طلاقت میدم امروز بچموتومانتیتورندیدم نگام به دهن دکتربودچی میگه وقتی گفت سرم گیج رفت نتونستم بایستم فقط خداجوابموداد همشم مدیون مریم که عمل کردهستم اون من خوردشده روبلندکردبهم خدارونشون  دادامیدوارم کردتااخرعمردعاگوشم سرهررکعت نمازم حرفاش بخاطرم میادودعاش میکنم من میدونم تومشکلی  نداری فقط امیدوارباش ودکترت وعوض کن تولولت باز  بازدل انگیزصیغه جدید شوهرتم بعدسه تابچه هیچ مشکلی نداره گفتم دکترانرژی منفی واقعاادم واز‌ادرمیاره

خدانکنه عزیزم منوببین چجوری این همه مدت طاقت اوردم توکه حالموخبرداری دیروزمامانم بهم گفت چرابجای چاق ...

خداروشکر همون جنسیتی که میخواستی برا ماهم دعا کن چند هفته ای؟

پسرکم معجزه خداست😍خدایا هزاران بار شکررت..

من 15ساله چشم انتظارم باسابقه چهارسقططط مکررر البته یکیش بیست وپنج هفته ست زایمان زودرس ویکیش 15هفته ویکی هفت هفته ویکی تست خون مثبت شد بعد دو هفته به خونریزی افتادم😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢

من 15ساله چشم انتظارم باسابقه چهارسقططط مکررر البته یکیش بیست وپنج هفته ست زایمان زودرس ویکیش 15هفته ...

الهی عزیزم انشالله بزودی دلت شاد شه

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 
خدانکنه عزیزم منوببین چجوری این همه مدت طاقت اوردم توکه حالموخبرداری دیروزمامانم بهم گفت چرابجای چاق ...

از این میسوزم با هر کی حامله بوده منم بودم الان دست خالی خو خدایا یکیش میشد مگه چی میشد دنیا به اخر میرسید 😔

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
نمیدونم حکمت خدا چیه بنده هاشو زجر میده😭😭😭 ولی ما ناامید نمیشیم و قوی هستیم خدا بالاخره نگامون م ...

من ک دیگه هیچ امیدی ندارم و  راهی ندارم تموم شد

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
سلام بچه هاببخشیدمن مدتی حالم بدبوداصلاحوصله گوشی نداشتم خواستم خبربدم رفتم سونوگفت جنسیت صددرصددختر ...

عزیز من الان ۱۲ هفته ام..برم غربالگری میگه دختره یا پسره؟؟؟ علائمات چی بود..در صورتیکه البته همه یکی نیست..

من ک دیگه هیچ امیدی ندارم و  راهی ندارم تموم شد

عزیز جان.

آرسام من بهت پیام دادم..چرا نخوندی..چرا باور ندارین..باورکن باردار میشی با این..تخمدان هات قوی میشه.رحم پاک و ...

بارداریت راحته..

بخدا ضرر نمیکنی..سوسن گوش کرد..الانم ان شا الله این ماه باردار میشه

نمیدونم حکمت خدا چیه بنده هاشو زجر میده😭😭😭 ولی ما ناامید نمیشیم و قوی هستیم خدا بالاخره نگامون م ...

عزیز من به آرسام هم گفتم..

من با پودر و شیاف یه دکتر از مشهد باردار شدم..

خداروشکر..بچه ام تا الان خیلی خوبه..

باور کن خیلی خوبه..باردار میشی و بچه جاش سفت و محکم میشه..