2777
2789
سلام بچه ها من اومدم. یه عالمه سونو و سیتی اسکن  و ازمایش شدم دیروز . مشخص شد که اصلا پارگی ر ...

نازی جان خداروشکر خیلی برات تو گرو دعا کردیم برات صلوات فرستادیم خدارو شکر خدا صدامونو شنیداشالله از این به بعد بد نبینی

برای شفای حسینم یه صلوات می‌فرستید.خدایا شکرت

بچه ها اومدم یه مهمونی فقط من تنهام اول همه حامله بودم و هر سری حامله ولی الان تنها همه بعد من بودن الان از بچه هاشون برا من میگن قربون خدا برم  ک هیچ وقت نگاهم نکرد 😔

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سعيده جان آخرين روز خواندن سوره حشر يكشنبه است؟

زیبا جون ختم از فردا شروع میشه ۴۰ روز روزی یکبار تعدامون ۲۵ نفر شد و قرار شد شروع کنیم هر روز به نیت کل لیست خونده شه 

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 
وای مهرا جان مبارکه مبارک مبارک خدا رو شکر ماهک اومد دیدی پس دیگه نگو حوصله ندارم و ... ماهک نازت بر ...

دورت بگردم نمیدونم چراباورم نمیشه همش میگم اشتباه بااینکه کتبی نوشت وگفت صددرصدولی بازم میگم نه

سلام بچه هاببخشیدمن مدتی حالم بدبوداصلاحوصله گوشی نداشتم خواستم خبربدم رفتم سونوگفت جنسیت صددرصددختر ...

خداروشکر مهرا جون به ارزوت رسیدی

دورت بگردم نمیدونم چراباورم نمیشه همش میگم اشتباه بااینکه کتبی نوشت وگفت صددرصدولی بازم میگم نه

دیگه تو این هفتهها اشتباه نمیکنه 

به بچهای گروهم بگم خوشحال میشن 

نازی اگه تلگرام داری بیا اونجا

خیلی سعی کردم نصبش کنم نشد‌.انشاالله همه عملام کنسل شه  تاچندروز دیگه گوشی میخرم.گوشیم داغونه.خیلی دوس دارم ...حتما میام اونجا پیشتون.

یه صلوات واسه همه منتظرا میفرستی.ممنونم🌹
سلام بچه هاببخشیدمن مدتی حالم بدبوداصلاحوصله گوشی نداشتم خواستم خبربدم رفتم سونوگفت جنسیت صددرصددختر ...

عزیزم مبارکه .حسابی استراحت کن و ارامش داشته باش ...خدا پشت و پناه تو نی نی ات 

نازی جان خداروشکر خیلی برات تو گرو دعا کردیم برات صلوات فرستادیم خدارو شکر خدا صدامونو شنیداشالله از ...

قربونتون برم الهی.به خدا حس میکنم همتون خواهرامین.وقتی مشکلمو میگم و میرم حس میکنم یه عالمه دعا پشت سرمه.اینجا همتون دل شکسته هستید .دعاهامون درحق هم دیگه میگیره

بچه ها اومدم یه مهمونی فقط من تنهام اول همه حامله بودم و هر سری حامله ولی الان تنها همه بعد من بودن ...

خیلی سخته من خیلی خیلی درکت میکنم😓

قوی باش عزیزم