2777
2789
سلام منم چند ماه پیش پسرمو از دست دادم الان میخوام واسه بارداری اقدام کنم بهم کنید وبگید چطوری میتون ...

من میدونم گلم..

من تخمک نداشتم کیست داشتم.اما گلم‌.الان به لطف خدا باردارم..با یه داروی طب سنتی 

من هزینه زیاد هم نکردم..۱۳۰ ت

خواستین براتون سفارش بدم.

هم تخمک گذاری کردم.هم پریودم منظم.هم کیستم از بین رفت.هم لوله هام باز شد.هم تخمدانم قوی شد..هم رحمم پاک..

بخدا راست میگم..

واقعا داروی معجزا آساییه..

خدا پدر دکتر رو بیامرزه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برات ارزوی ارامش دارم گلم کم مونده به سالگرد اسمونی شدنشون

همچنین برای شما وهمه مامانا که فرشته آسمونی دارن 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
نازی جونم انشالله عملت به خوبی تموم شه برات صلوات نذر کردم انشالله خداوند،خودش بشما بقلب شکستت رحم ک ...

سلام بچه ها من اومدم.

یه عالمه سونو و سیتی اسکن  و ازمایش شدم دیروز .

مشخص شد که اصلا پارگی رگ توی رحمم دیده نمیشه.

و این خونریزی ها از کل رگای رحمم هست.ضخامت رحمم هم زیاد شده.

من دیروز از ۳ اشک میریختم تا ساعت ۷ شب که نتیجه ها اومد.عملم هم کنسل شد.عملavmفوق العاده دردناکه .خود پرسنل میگفتن دردش غیر قابل تحمله با بیهوشی هم نمیشه چون به نفس نیازه.دیگه من مردم وزنده شدم از ترس.الهی خدا همه مریضا رو شفا بده.

بعد رفتم پیش متخصص زنان دکتر خودم .قرار شد یک هفته ال دی بخورم اگه خونریزیم قطع نشد هیستروسکوپی بشم ببینن مشکل از کجاست.ولی خیلی خوشحالم که مشکل از رگم نبود .

هیسترو لااقل بابیهوشیه و درد هم نداره.

خدایا شکرت شکرت شکرت

الهی دل همه شماها هم شاد شاد شه .البته با نینی سالم .

یه صلوات واسه همه منتظرا میفرستی.ممنونم🌹
سلام بچه ها من اومدم. یه عالمه سونو و سیتی اسکن  و ازمایش شدم دیروز . مشخص شد که اصلا پارگی ر ...

خداروشکر که اون مشکل نبود عزیزم انشالله همچی برات ختم بخیر شه خیلی خوشحالم برات عزیزم

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 
بچه ها تو نی نی سایت برای یه نفر فرستادم.. من متونم کمکتون کنم..فقط باید بخاین

این چیه عزیزم؟

خدایا شکرت که تک تک اعضای بدنم و تک تک سلول های بدنم سالم و سلامتن و به خوبی کار خودشون انجام‌میدهندخدایا شکرت که من سالم و سلامت هستم
سلام بچه ها من اومدم. یه عالمه سونو و سیتی اسکن  و ازمایش شدم دیروز . مشخص شد که اصلا پارگی ر ...

عزیزم خیلی خوشحال شدم انشاالله که بزودی دلت شاد شه

پسرکم معجزه خداست😍خدایا هزاران بار شکررت..
این چیه عزیزم؟

پودره با شیاف

پودریه که برای تقویت تخمدان..دفع کیست.گرم شدن رحم..

رفع سودا و بلغم و ..

شیاف ماریانا هم برای پاک شدن رحم و تخمدان ولوله های فالوپ

عالی جواب داده..

برای بارداری

گیاهیه..

به بدن همه میسازه.

سلام بچه هاببخشیدمن مدتی حالم بدبوداصلاحوصله گوشی نداشتم خواستم خبربدم رفتم سونوگفت جنسیت صددرصددختر ولی من باورم نمیشه میگم اینم الکیه ولی گفتم شمام بدونیددلم واستون تنگ شده بودمیبوسمتون 

سلام بچه هاببخشیدمن مدتی حالم بدبوداصلاحوصله گوشی نداشتم خواستم خبربدم رفتم سونوگفت جنسیت صددرصددختر ...

وای مهرا جان مبارکه مبارک مبارک خدا رو شکر ماهک اومد دیدی پس دیگه نگو حوصله ندارم و ... ماهک نازت برگشت 😍

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
سلام بچه هاببخشیدمن مدتی حالم بدبوداصلاحوصله گوشی نداشتم خواستم خبربدم رفتم سونوگفت جنسیت صددرصددختر ...

واقعا مهرا جان خیلی خوشحال شدم اینقد گفتی دختر اینم دختر حالا شاد باش برا ما هم دعا کن خدا یه بچه سالم بهمون بده

برای شفای حسینم یه صلوات می‌فرستید.خدایا شکرت