2777
2789

دلم میخاد،خدا بگه چرا چرا نشد،از،اون سه بار یکبارش بشه من رو سفید کنه دلمون شاد کنه مگه چ گناهی داشتم من خاک بر سر 😔 مگه من ادم نبودم عذاب یکبار،دوبار چرا اینجوری چرا اینقدر شرایط سخت یشه  خب خدا اگه من خاک بر سر لیاقت ندارم ک،بچه هام بهم ببخشی این مهر و حس کوفتی مادری از وجودم بیرون کن 

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
کاری نمیکنه اینقدرافسردگیم شدیدبودداروقوی داد اخرم گفت فقط بایدبهش برق وصل کنیم هیچ جوری فایده نداره ...

ببین الان بارداری نی نی هم همچیش کامله جنسیت هم مشخص کاری از دستت بر نمیاد عشق کن با وجودش از تدا بخاه با همین جنین تو شکمت بهت ارامش بده 

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بخدامیگم تاکی قراربدوییمو به هیچ جانرسیم تاکی ازنبودن یه نفرهمیشه زجربکشیم واون برنگرده تاکی ماهی بگیم چشموتوامتحانمون کنی نمیخای یه دودقیقه خوشبختی بهمون بدی هرچی نامردوریاکاره داره عشق میکنه نمیدم نده بهشون نوش جونشون ولی واسه ماکجاست؟مگه عادل تونیستی؟ اصلااین دنیاخوبت کجاست؟یاماجای بدی بدنیااومدیم من بدرک چراهیچکی حالش خوب نیست نمیدونی منم نمیدونم فقط ازاین به بعدگفتم خدایاشکرت قول میدی خندت نگیره 

امشب خل شدم ببخشیدناراحتتون کردم دلم بدجوری پر 

دلم میخاد،خدا بگه چرا چرا نشد،از،اون سه بار یکبارش بشه من رو سفید کنه دلمون شاد کنه مگه چ گناهی داشت ...

حق داری انشا...بهت میده توداری امتحان سختی وپس میدی چون پیش خداخیلی عزیزی بچه هامون هم عزیزبودن که بردشون  ازخدابرات ارامش میخام یه دوقلومامانی انشا...تااخرامسال خدادلتوشادکنه

جوابش چی بود عزیزم

کاریوتایپ هردومون سالم بود.۲ سال قبل دادیم

ولی الان که خودم حامله شدم بچم یه غشا توی مغزش تشکیل نشدم مجبور شدم ۵ ماهگی به دنیا اوردمش(ازدست دادمش)😭

نوزاد  روهم دادیم از کاریوتایپ سه و نیم هزینه .کاریوتایپش سالم سالم بود

یه صلوات واسه همه منتظرا میفرستی.ممنونم🌹
سلام هدانا جان آزمایش قند و دادی عزیزم

اره عزیزم فردا جوابش میاد 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین