2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اشتباه میکنی به خودت بیا  زندگی هنوز قشنگیاشو داره کافیه بخوای و چشماتو باز کنی ببینیشون

مشکل اینجاست دیگه قشنگی نداره برام صبح که بیدارمیشم میگم اه کاش بیدارنمیشدم خواب ودوسدارم چون نیستم ببینم قبل بارداریم ارامبخش میخوردم همش خواب بودم ولی الان نمیتونم مجبورم به بیداربودن وزجرکشیدن

مشکل اینجاست دیگه قشنگی نداره برام صبح که بیدارمیشم میگم اه کاش بیدارنمیشدم خواب ودوسدارم چون نیستم ...

مهرا جون این طوری نگو یادته چقدر زجر میکشیدی وقتی پریودت می اومد 

بچه دختر پسر نداره منم وقتی این سری آخر بهم گفتن دختره توی سونو دوازده هفته ، اولش خورد توی ذوقم چون دو بارداری قبلی ام پسر بودن دوست داشتم همون جنسیت برگرده ولی بعدش عاشقش شدم الان باز آرزو میکنم اگه دوباره باردار بشم دختر بشه . این فقط یک نوع ارتباطی هست که ما با جنس قبلی برقرار کردیم و دوست داریم دوباره همون تکرار بشه . 

بسپار به خدا فقط بگو سالم بیاد سروقت 

ببین اگه واقعا بجای من بودی چی میگفتی پس . منم الان همش گله میکنم از خدا و خیلی وقتا میگم اصلا خدایی در کار نیس اگه بود منو اینقدر زجر نمیداد ولی ته قلبم میدونم وجود داره حالا دلش می‌خواد به یک عده از بنده هاش توی این دنیا حسابی حال بده و همه خواسته هاشون رو برآورده کنه و نذاره آب توی دلشون تکون بخوره به یک عده هم مث من می‌خواد زجر و عذاب بده و شاید با عذابشون شاد میشه . 

هنوز که جنسیت رو قطعی نگفتن ولی اگر هم پسر بود ناراحت نباش و سعی کن باهاش ارتباط برقرار کنی براش اسم بذاری و دایم توی خونه صداش بزنی این باعث میشه بهش نزدیک بشی 

من همش باهاش حرف میزدم میگفتم دخترم آرزو میکنم سالم بیای بغلم و شانست مث من نشه و اسمی که براش انتخاب کرده بودم رو صداش میزدم 

این باعث شد خیلی زود بتونم باهاش ارتباط برقرار کنم 

انشالله هر چی به صلاحت هست همون برات پیش بیاد

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم ، باز دلم ، باز دلم ،دل بشود 
مهرا جون این طوری نگو یادته چقدر زجر میکشیدی وقتی پریودت می اومد  بچه دختر پسر نداره منم وقتی ...

ماهمه نوه هامونپیر دخترم امیدزندگی بودنه من همه اطرافیانم وقتی رفت خیلی داغونمون کردپیرمون کرد

میدونم عزیزم سخته خیلیم سخت ولی اتفاقی که افتاده باغصه خوردن به خودت لطمه میزنی عزیزم به جسمت به روح ...

اره فقط،بخاطر استزسم هست منی ک صورتم تا بحال جوش و .. نداشت الان پر از جوش و اصلا به حدی ریختم بهم قیافه ام زار میزنه 

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
اره فقط،بخاطر استزسم هست منی ک صورتم تا بحال جوش و .. نداشت الان پر از جوش و اصلا به حدی ریختم بهم ق ...

چرااینقدرحرص میخوری؟بزارپری بیادکه راحت بری واسه درمان واقدام 

مهرا به معنی واقعی کلمه بریدم😔😔😔 

درکت میکنم حق داری خودمم بگم درماندم باورت شه نمیدونی افسردگی داشتم دقیقاافسردگی بارداری هم که قبلاداشتم تشدیدشده همش فکرمیکنم چی میشدیه مرگ راحت وبی دردسرداشتم

درکت میکنم حق داری خودمم بگم درماندم باورت شه نمیدونی افسردگی داشتم دقیقاافسردگی بارداری هم که قبلاد ...

واقعا بده 😔 بزو پیش روانشناس بخاطر نی نی،اون گناه داره 

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......

یه فامیل داریم تارک الصلاه قبله نمیدونه کجاست کسی نمازمیخونه مسخره میکنه پوشیده ترین لباسشون‌ تاپ ودامن اینقدرایناخوشن حدنداره انگارغصه درخونه اینارونزده تاحالا همیشه میگفتن ادم بی دردترازاینانیست خوش بحالشون الان که شش ماه کسی وندیدم ولی امشب یادشون افتادم گفتم اوناروببین زندگی ماروببین همش شده درد درد درد