2777
2789
عزیزم امروز داشتم یک مطلبی میخوندم واسه اونایی که یک لوله داشتن نوشته بود فک نکنن چون یه لوله دارن م ...

دقیقا درسته این مطلب👌👌👌

یه صلوات واسه همه منتظرا میفرستی.ممنونم🌹
من ۲۹ ام.بعد من ذخیرم ۲.۸ بود .با این وجود خیلی تخمک نداشتم. من دوبار بعد از این عدد تخمک کشی کردم ...

وای دقیقا ادم جرات رفتن نداره من ۲۲ هستم همش میگم نکنه پایین باشه من برا بارداری دومم خیلی قرص هورمونی خوردم هر بار چقدر تخمک بود همش از این میترسم حالا امشب امپول زدم ک پریود بشم خدا رحم کنه حداقل ازمایش،و عکسه خوب باشه منم به شوهرم میگم اون دنیا خیلی سرمون شلوغه 😔 حداقل اونجا چند تا داریم اینجا ک هیچ از بعد رفتن بچه هام دیگه از مرگ نمیترسم 

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای دقیقا ادم جرات رفتن نداره من ۲۲ هستم همش میگم نکنه پایین باشه من برا بارداری دومم خیلی قرص هورمو ...

نگران نباش سن ات خیلی خوبه.اینا فقط یه عدده.بدون خواست خدا برگ از درخت نمی افته.

نگران نباش سن ات خیلی خوبه.اینا فقط یه عدده.بدون خواست خدا برگ از درخت نمی افته.

انشاالله که خدا به تو زهرا اینقدر بچه بده که وقت نکنین به گذشته فک کنین

پسرکم معجزه خداست😍خدایا هزاران بار شکررت..
انشاالله که خدا به تو زهرا اینقدر بچه بده که وقت نکنین به گذشته فک کنین

فدات عزیزم من یکی بیارم میشه بارداری چهارم دیگه اصلا سمت دکتر و .... نمیرم غلط بکنم دیگه 

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
بچه ها تعبیر خواب بلدید من وقتی دخترم بود یه شب خواب دیدم شوهرم سه تا انگشتر طلا بهم داده گذاشتم دست ...

عزیزم من کمی تعبیر خواب میدونم .طلا به معنی ازدواج ویامال وداراییه.که بچه هم دارایی دنیایی حساب میشه گلم.

ان شاءالله  زودترتعبیر بشه

خدایامواظب تودلیم باش._خدایا ممنونم ازت.  ❤  خدایا چه حکمتی تو کارت بود که یه میوه ی دلمو گرفتی دوتا دیگه بهم دادی.کی قراره بدونم این رازسربه مهر رو
عزیزم من کمی تعبیر خواب میدونم .طلا به معنی ازدواج ویامال وداراییه.که بچه هم دارایی دنیایی حساب میشه ...

مرسی عزیزم تو خواب دیدم که دخترم که از دست دادم در حین این که انگشترا دستم میذارم دخترمم داره سینه خیز از پشتم رد میشه فکر کنم ازم خسته شده بود داشت میرفت خداااااهی داره حالم بدتر میشه

شرمنده ام که هنوز بی تووووو نفس میکشم....دخترم.... 
عقد خواهرشوهرت کی هست؟

وای چرا دلشکسته جون .😫😫😫😫ترسیدم

میترسم لو برم .....نمیگم😆😆😆😆😆😆

اخه همه این سوابق درخشان بچه هام رو خیلیا نمیدونن.

فردا شب🤓🤓🤓🤓🤓🤓😋😋

عقد خواهرشوهرت کی هست؟

حالا قوم ظالم فک میکنن من افسرده شدم .نمیرم.دارم تدارک میبینم انچنان تیپی بزنم که دهنشون وا بمونه🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄

امروزم سرخاک بچم بودم کلی اشک ریختم😭😭. الانم کردم دور چشم زدم و کلی ماساژ پوستی دادم...😐🤓کلا خل و چلم

وای چرا دلشکسته جون .😫😫😫😫ترسیدم میترسم لو برم .....نمیگم😆😆😆😆😆😆 اخه همه این سوابق درخشان ...

شوخی کردم میخواستم ببینم رفتی یانه..تیپ بزن برو یوقت گریه نکنی اونجا  

پسرکم معجزه خداست😍خدایا هزاران بار شکررت..