2777
2789
کاش میدوتستن دل یه نفر ک از همجا شکسته رو اینحوری با بی رحمی نشکونن خب خدا نشون داده بهشون ولی تا بگ ...

چون شما گفتی پریود نشدی واسه اون ذخیره تخمدان درخواست کرده عزیزم، بخواد پریودیت قطع شه که یهویی قطع نمیشه تا ماه قبل پریود میشدی این ماه اینطوری شدی زیاد به دلت بد راه نده

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 
کاش میدوتستن دل یه نفر ک از همجا شکسته رو اینحوری با بی رحمی نشکونن خب خدا نشون داده بهشون ولی تا بگ ...

دکترتم از اون دکترا بوده که همچیو گنده میکنه متاسفانه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم راست میگن بچه هادکتراواقعابعضیاشون نفهمم من دوماه ازعروسیم گذشته بوددرگیرکیست بودم گفتم رفتم پیش شریعتی گفت ذخیره تخمدانت خیلی پایین یه چندماه جلوگیری نکن بچه دارنشدی بیااینجورتوی دلموخالی کردمنم چون اون موقع بچه نمیخواستم دوسال بعدش اقدام کردم که بعدازدوماه باردارشدم که کاشکی نمیشدم راحتتربودم پس ببین همشون بلانسبت زرمیزنن

عزیزم راست میگن بچه هادکتراواقعابعضیاشون نفهمم من دوماه ازعروسیم گذشته بوددرگیرکیست بودم گفتم رفتم پ ...

یعنی بخدا اگه خدا کمک کرد و باردار،بشم یکی بیارم اگه دیگه رفتم سمت دکتر و حاملگی و بچه والا فقط جوونی و زندگیم رفت از دو ماه بعد عروسیم ک برا آرسام حامله شدم اونم ناخواسته ک کاش هیچ وقت نمیشدم شروع بدبختیم بود

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
یعنی بخدا اگه خدا کمک کرد و باردار،بشم یکی بیارم اگه دیگه رفتم سمت دکتر و حاملگی و بچه والا فقط جوون ...

عزیزم امروز داشتم یک مطلبی میخوندم واسه اونایی که یک لوله داشتن نوشته بود فک نکنن چون یه لوله دارن مثلا لوله راست تخمک فقط از اون سمت براشون ازاد میشه و از سمت چپ نه میگفت ربطی نداره اگر تخمک از سمت چپ باشه حودش هدایت میشه و از لوله راست ازاد میشه فقط نوشته بود بشرط اینکه اون لوله سالم باشه عفونت چسبندگی نداشته باشه ، انشالله شمام هیچ مشکلی نداری دقیقا مثل ما که خیر سرمون دوتا لوله داریم 

عزیزم امروز داشتم یک مطلبی میخوندم واسه اونایی که یک لوله داشتن نوشته بود فک نکنن چون یه لوله دارن م ...

اره اینو خوندم ولی یکم از عفونت میترسم ولی هر چی میرم معاینه میگه عفونت نداری ولی من حس میکنم دارم نمیفهمن و چسبندگی ک گفت احتمالش هست توکل بخدا 

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
اره اینو خوندم ولی یکم از عفونت میترسم ولی هر چی میرم معاینه میگه عفونت نداری ولی من حس میکنم دارم ن ...

عزیزم اگر مطمئنی باردار نیستی بزن من زدم بعد سقطم سالهای قبلم یکی دوبار زدم البته بعد زدن زمان میبره تا پریود شی نگران نشی دکترم گفت یک هفته تا ده روز طول میکشه واسه من ده روز طول کشید تا شدم بعد‌امپول

من ۲۹ ام.بعد من ذخیرم ۲.۸ بود .با این وجود خیلی تخمک نداشتم.

من دوبار بعد از این عدد تخمک کشی کردم واسه ای وی اف.باورت میشه جریت ندارم ازمایش ذخیره بدم.

من ۱.خارج رحم

۲.دوبار تخمک کشی و انتقال منفی(از ترس خارج رحم رفتم واسه ای وی اف .خودم خواستم)

۳.خارج رحم(از دست دادن یک لوله)

۴.حاملگی با یک لوله رحم.(از دست دادن پسر ۵ ماهم.

الانم که رحمم خونریزی داره و استراحت مطلقم.

این استوری من توی ۵ سال زندگی مشترک.کلا ۱۰ تا جنین از دست دادم

به شوهرم میگم ما اون دنیا یه مهدکودک میان استقبالمون.😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥 یه تیکه درگیر بودم .دلم یک سال ارامش میخواد بدون حضور هیچ پزشکی توی زندگیم

یه صلوات واسه همه منتظرا میفرستی.ممنونم🌹

این عدد ۲.۸ عدد ۳ سال قبلمه.الان رو نمیدونم خیلی پایینه الان 

یه صلوات واسه همه منتظرا میفرستی.ممنونم🌹