2777
2789
بچه ها بنظرتون من مادر میشم دوباره ؟ 😔 چقدر دلم میخاست حداقل یکیش زمینی شده بود این حس مادریم خفه ا ...

زهرا جون انشالله همچی درست میشه عزیزم خدای ماهم بزرگه خودتو اینقدر عذاب نده، الان بخاطر این پریود ناراحت و استرس داری اگر فک میکنی دیگه بتات منفی بازم زودتر از دکتر بخواه برات امپول بنویسه تا پریود شی و کارهای دیگتو انجام بدی

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 
بچه ها بنظرتون من مادر میشم دوباره ؟ 😔 چقدر دلم میخاست حداقل یکیش زمینی شده بود این حس مادریم خفه ا ...

معلومه که میشی عشقم اینقدرناامیدنباش رفتی اون دکترکه مریم بهت معرفی کردو؟اون دوتای دیگروچندهفته سقط کردی؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به حق جد بچم آرسامت به زودی بیادتودلت وسایلشوگردگیری کنی بچینی کیفشوببری خدای ماهابزرگه نمیزاره اینجوربمونه بعدهرسختی راحتی  عزیزم

زهرا جون انشالله همچی درست میشه عزیزم خدای ماهم بزرگه خودتو اینقدر عذاب نده، الان بخاطر این پریود نا ...

سعیده انقدر ناراحتم ک خدا میدونه به هر کدومش فکر میکنم جیگرم میسوزنه پس کی میاد این روزا دیگه چند تا باید بره ک یکیش بمونه 😔 به کدوم دردم فکر کنم به کدوم بلای ک سر هر بارداری برام گذاشتن و الان شده یه درد من اینا رو به کی بگم ک بفهمه خدا تو ک دیدی من از اول عاشق بچه بودم چطور دلت اومد با همون منو امتحان کنی خدا 😭😭😭😭 خدا هیچ زنی اینجوری امتحان نکن 

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......

الهی قربون دلت عزیزم. مطمین باش مادر میشی خدا کمک میکنه به هممون.دیگه قسمت مارو هم اینطوری نوشته بوده.

خدا کنه از این به بعد رو خوب نوشته باشه

یه صلوات واسه همه منتظرا میفرستی.ممنونم🌹
به حق جد بچم آرسامت به زودی بیادتودلت وسایلشوگردگیری کنی بچینی کیفشوببری خدای ماهابزرگه نمیزاره اینج ...

مهرا پیش دکتر ک رفتم باید کارهار ک گفته بکنم اونم ناامید عالمم کرد کاش اگه میخام به اون روزا بیفتم قبلش خدا جونم بگیره 😔 از بعد  رفتن آرسام ۱۰۰ سال گذشته برام خدا 

سعیده انقدر ناراحتم ک خدا میدونه به هر کدومش فکر میکنم جیگرم میسوزنه پس کی میاد این روزا دیگه چند تا ...

میفهممت عزیزم من یه سقط داشتم ولی درد بی بچه بودن دارم میکشم مثل یک حسرت شده بخدا وقتی میرم تو خیابون فقط خدا نکنه یه بچه ببینم اونقدر نگاهش میکنم میگم الانه مادرش یه چیزی بهم بگه، نمیدونم حکمت خدا چی بوده چی هست ولی از خدا میخوام به دل شکستمون رحم کنه نزاره حسرت بدل پیر بشیم بمیریم، تو کل فامیل دختر حالهام و دختر عموهام اطرافیانم همه همه بچه دارن تنها کسی که به این روز حاله منم ، سوال جواباشونم که بیشتر دل ادم درد میاره دیگه متنفرم از اینکه بخوام بچه نداشتنم توجیه کنم، بگم داریم درس میخونیم وقتش نیست 

شوهرم میگه به حرفاشون توجه نکن ولی مگه میشه صد بخوای بی تفاوتم باشی‌بازم دلگیر میشی

مهرا پیش دکتر ک رفتم باید کارهار ک گفته بکنم اونم ناامید عالمم کرد کاش اگه میخام به اون روزا بیفتم ق ...

به حرف یه دکتر اعتماد و فکر نکن

من پارسال رفتم  پهلوی دکترمقومی  نامه بهم داد گفت مستقیم ای وی اف.

بعد رفتم رستمی ماه بعدش. اونم گفت ای وی اف .هم ذخیرت پایینه هم یه لولت داغونه حامله نمیشی دیگه تو.

باورت میشه همون ماه من حامله شدم از همون لوله داغون ولی خارج رحم.بعد هم سریع لاپراشدم و بعد از لاپراسکوپی هم حامله شدم خودم طبیعی طبیعی. درسته نموند واسم .

ولی خدا مسیر منو عوض کن .

دوپزشک خوب گفتن ای وی اف ولی بعد از اون حرف خودم دوبار حامله  شدم.الان داره همه چی یادم میاد تو حکمت حدا موندم نمیدونم حکمتش چیه😏😏😏

مهرا پیش دکتر ک رفتم باید کارهار ک گفته بکنم اونم ناامید عالمم کرد کاش اگه میخام به اون روزا بیفتم ق ...

عزیزم به حرف یک دکتر نکن بعضی از پزشکا کلا خصلتشون اینه که مریض نا امید میکنن، جوری بهت منتقل میکنن که میگی بهتره برم کفن بخرم دور از جون بمیرم دیگه، بعد میزارن اسمشو صداقت با مریض، ببخشید دکترت غلط اضافی کرده، بعضی پزشکا فقط الکی اسم در اوردن وگرنه به اندازه یک ارزنم سواد علمی ندارن

میفهممت عزیزم من یه سقط داشتم ولی درد بی بچه بودن دارم میکشم مثل یک حسرت شده بخدا وقتی میرم تو خیابو ...

راس میگی من قشنگ میفهممت.منم میخوان برم مراسم خواهرشوهرم همش استرس دارم ایناهم یه عالمه بچه دارن.

من عاشق بچه هام .خدا کنه دلم به درد نیاد😓

راس میگی من قشنگ میفهممت.منم میخوان برم مراسم خواهرشوهرم همش استرس دارم ایناهم یه عالمه بچه دارن. م ...

از جلو مغازهای سیسمونی رد میشم نگاه میکنم انتخاب میکنم میگم یعنی یه روزی منم میام از اینجا خرید میکنم، فعلا این شده سرنوشت ما انشالله عاقبت بخیر شیم

مريم جون من فكر مي كتم با هر بوسه و هر بغل و هر نوازشي از فرشته  نازت ارغوان  پ ...

عزیزدلم... اشکام همین جوری اومد وقتی جمله هاتو خوندم... برات صبوری ارزو میکنم برای هممون... و ارزو میکنم هرزمان که خواستی بچه دار بشی و دلت باهاش اروم بشه....

میفهممت عزیزم من یه سقط داشتم ولی درد بی بچه بودن دارم میکشم مثل یک حسرت شده بخدا وقتی میرم تو خیابو ...

چقدر،سخته این غم بخدا هر چی فکر نکنی مگه میشه هر جا بری فقط تویی ک دست خالی هستیم چقدر اونموقع آدم خفه میشه 😔 کاش خدا به ما هم نگاه کنه 

به حرف یه دکتر اعتماد و فکر نکن من پارسال رفتم  پهلوی دکترمقومی  نامه بهم داد گفت مستقیم ...

کاش میدوتستن دل یه نفر ک از همجا شکسته رو اینحوری با بی رحمی نشکونن خب خدا نشون داده بهشون ولی تا بگذره این روزامون خودش یه عمریه وای از حرفا و رفتارها و درد های ک باید بکشیم ، نازی به من گفت اصلا برو ببین ذخیره تخمدان داری ک بچه دار بشی 😭 تو چند سالته ڋخیره ات چند بود ؟ آخ ک تو چقدر،شبیه منی