2777
2789
سلام مهرک جان.خوبی؟ نی نی خوبه؟ امیدوارم خدا بهت صبر و تحمل بده این روزهای سخت و شیرین بارداری رو به ...

ممنونم عزیزم مرسی اره نگران نباش عادت میکنی من دورنافم کبودتامیادخوب شه سرهفته شده دوباره همونجاوکبودمیشه

سلام دوستان عزیزم.شبتون خوش.امیدوارم حال دلتون خوب و آروم باشه و تنتون سلامت.من نرسیدم همه پیامارو بخونم اما ظاهرا مامانای جدیدی بهمون اضافه شدن که واقعا متاسفم ان شاءالله خدا به دلشون صبر و قرار بده و بزودی چشم انتظارامون دلشون شاد بشه و زود خبر بارداریشونو بدن.منم درگیر آزمایشامو دکترا بودم 

من جمله تو بودم و نمی دانستم...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سمیرا جان کجایی؟؟؟

سلام مریم جون به فکرت بودم آزمایشاتو گرفتی ؟ الان حالت بهتر شده ؟ من که درگیر دکتر گوارش و دکتر مرصوصی بودم که قرار شد به گفته دکتر مرصوصی پیش دکتر فائزیم برم

سلام عزیزدلم خدا رو شکر ک بهتری ایشالا روز به روز بهتر بشی ، مریم من اصلا خوب نیستم رفتم چکاپ کلا نا ...

زهرا جون نا امیدی کار شیطونه.تا خدا هست چرا ناامید؟عزیزم مثل من خیلی زود خودتو درگیر حرف یه دکتر نکن تازه اونم زمانی که هنوز بررسی نشده حرفش.ان شاءالله که مشکلی نداری خیلیا با وضعیت تو چند تا بچه آوردن یکیش از دوستای صمیمیه خودمه.منم عکس رنگی رفتم نگران نباش خیلی سخت نیست میشه تحملش کرد منم بیهوش نبودم فقط تا چند روز بعدش لک بینی داشتم

سلام عزیزدلم خدا رو شکر ک بهتری ایشالا روز به روز بهتر بشی ، مریم من اصلا خوب نیستم رفتم چکاپ کلا نا ...

سلام عزیزم .منم دیروز رفته بودم دکتر یه خانم اومده بود یه لوله اش و برداشته بود این یکی هم مسدود بود .دکتر بهش گفت .باید بری جنین بکاری.خیلی ناراحت بود دکتر گفت باز ببینم اگه بتونم برات اون باز کنم .خیلی بهش امید داد 

ممنونم. امیدوارم مشکلی نباشه و اصلا کارت به آی وی اف نکشه چون واقعا تحملش سخته. منم نتایج آزمایشات ...

مریم جان بعد این همه مدت واقعا دیگه ظلمه بیفتم تو این راه برام دعا کن من تحمل ندارم😔

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
زهرا جون نا امیدی کار شیطونه.تا خدا هست چرا ناامید؟عزیزم مثل من خیلی زود خودتو درگیر حرف یه دکتر نکن ...

سلام سمیرا جان درد عکس رنگی بخوره تو سرم فقط اونم مسدود باشه دیگه چکار کنم برام دعا کن لطفا خواهش میکنم 😔

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
سلام سمیرا جان حالت خوبه انشاالله نی نی خوبه خداروشکر

سلام عزیزم ممنون خوبم.خدا رو شکر دیروز دکتر بودم از بابت بچه فعلا شکر خدا همه چی خوبه اگه آزمایشمم نرمال بشه آرومتر میشم.ماریا جون امیدوارم توام آروم شده باشی تا ان شاءالله بری واسه اقدام و زودی مامان یه فرشته زمینی قشنگ بشی

سلام عزیزم ممنون خوبم.خدا رو شکر دیروز دکتر بودم از بابت بچه فعلا شکر خدا همه چی خوبه اگه آزمایشمم ن ...

ممنونم عزیزم. خداروشکر انشااالله همه آزمایش هات خوب باشه ویه  بارداری سالم داشته باشی. خدا پشت و پناه خودت و نی نی تو شکمت باشه انشاالله 🤲🤲

سلام سمیرا جان درد عکس رنگی بخوره تو سرم فقط اونم مسدود باشه دیگه چکار کنم برام دعا کن لطفا خواهش می ...

زهرا جون چرا شیون قبل واقعه میکنی عزیزم اول برو عکستو بگیر بعد فکر این چیزا رو بکن هر چند من میدونم هیچ مشکلی نیست نگران نباش خدا یه درو ببنده هزارتا در دیگه رو باز میکنه مطمئن باش هیچ کس از در خدا نا امید و دست خالی برنمیگرده یقین داشته باش منم لایق باشم حتما دعاگو هستم ان شاءالله یه دوقلوی ناز خدا بهت بده

مریم جان بعد این همه مدت واقعا دیگه ظلمه بیفتم تو این راه برام دعا کن من تحمل ندارم😔

اره بخدا حق داری هر چی بگی.امیدوارم به اونجاها که فکر منفی راجع بهش داری نرسه

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست