2777
2789
5 اذر 98 میشه یکسال 😔😔 ماه چهارم اقدام.

خوبی عزیزم 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چیکار کنم تروخدا بگید من چیکار کنم خاک تو سرم، چرا اینجوری شد پاره تنم الان اسیر خاکه، من از داشتنش ...

😭😭😭😭😭

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
دلم میخاد بمیرم راحت شم دلم فقط ی خواب ابدی میخاد ببرم پر بکشم برم پیش امیرم

پیش دحترت گریه نکن خداوند بهت صبر بده

سلام دوستای عزیزم. امیدوارم خوب باشین. منم دوروز پیش سرکلاژ کردم وتااخربارداری باید استراحت مطلق باشم برام دعاکنید بتونم تااخرپیش برم .وضعیتم خوب نیست همش تنهام تواتاقم خوابم ندارم همش فکرای بدمیکنم لطفن براآرامش دلم دعاکنید.❤❤❤

سلام دوستای عزیزم. امیدوارم خوب باشین. منم دوروز پیش سرکلاژ کردم وتااخربارداری باید استراحت مطلق باش ...

ملیسا جون انشالله دوران بارداریتو بخوبی سپری کنی عزیز دلم مواظب خودت باش گلم

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 
سلام دوستای عزیزم. امیدوارم خوب باشین. منم دوروز پیش سرکلاژ کردم وتااخربارداری باید استراحت مطلق باش ...

ملیسا جان به چیزهای خوب فکر کن. رویاهای خوب اصور کن. استرس رو از خودت دور کن 🌹🌹

ان شااله که سرکلاژ، آخرین سختی این دوره ات باشه و از این به بعدش خوب پیش بره و فرزندت رو به سلامتی به آغوشت بگیری.

ملیسا جان به چیزهای خوب فکر کن. رویاهای خوب اصور کن. استرس رو از خودت دور کن 🌹🌹 ان شااله که سرکلا ...

ممنونم عزیزم برام دعاکن.خیلی سختمه دست تنها استراحت مطلقم کاش نتیجه بگیرم دلم خوش بشه.ان شااله خدا به تک تک شماها کمک میکنه

انشالله میگذره عزیزم فکرای بد نکن ذکر بگو صلوات بگو راستی هفته چندی   انشاله بسلامتی بغلش میگیری 

سلام هدانا جان . ممنون عزیزم خدارو شکر  .شما خوبی ؟

سلام خوبی عزیزم نی نی خوبه  کی ان تی داری بیشتر بهمون سر بزن😍منم خوبم خداروشکر 

سلام خوبی عزیزم نی نی خوبه  کی ان تی داری بیشتر بهمون سر بزن😍منم خوبم خداروشکر

به نت زیاد سر نمیزنم عزیزم . کلی از پیامارو نخوندم . 

عکس نی نی مهرا دیدم . جونم با اون دست و پاهای کوچولوش😍😍😍

من 14دی نوبت دارم . 

شما کی انجام میدی هدانا جان؟

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
به نت زیاد سر نمیزنم عزیزم . کلی از پیامارو نخوندم .  عکس نی نی مهرا دیدم . جونم با اون دست و ...

سنو گرافی گفت ۱۷ دی ولی دکتر میگه ۱۴ دی