2777
2789
سلامت باشی. ۱۷هفته هستم.برام دعاکنید

انومالی دادی یانه    انشالله سلامته

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مریم جان دقیقا منم تا نزدیک ماه سوم نمیدونستم باردارم چون من ال دی میخوردم وتازه یازده ماه از عمل قل ...

امیدوارم همینطوری که میگی باشه..من که دیگه از این همه درد و غم پاک و مطهر شدم😐

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
مرسی عزیزدلم برات ارزوهای خوب میکنم انشاالله که هرموقع خودت خواستی باردار بشی و بچتو سالم بغل کنی ...

خدا رو شکر.فعلا دوره نقاهت هستم یکم مراقبت هاش زیاده.ولی بازم شکر

@mary_ryan    مریم جان چطوری عزیزم بهتری ؟ بیا یکم بهم خفت بده برو دلم تنگ شده 😂

سلام زهرا جون خوبی عزیزم؟من بهترم ولی همچنان زخمم بازه و نیاز به مراقبت دارم.فعلا که هنوزم تهرانم خونه مامانم تا دو سه هفته آینده..

تو چه میکنی؟

سلام زهرا جون خوبی عزیزم؟من بهترم ولی همچنان زخمم بازه و نیاز به مراقبت دارم.فعلا که هنوزم تهرانم خو ...

سلام عزیزدلم خدا رو شکر ک بهتری ایشالا روز به روز بهتر بشی ، مریم من اصلا خوب نیستم رفتم چکاپ کلا ناامید عالمم کرد گفت چون سر بارداری سومت خونریزی داخلی کردی احتنالا اون لوله هم درگیر شده  و  چسبندگی گرفته باید بری عکس رنگی اگه بسته بود ای وی اف😔 و یه سری ازمایشات هورمونی و گفت اصلا ازمایش های ایمنی انعقادی نیاز نداری چون سقط،مکرر نیستی و هر کدوم از بارداریت ها یه جورای بد شانسی بوده 

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
سلام عزیزدلم خدا رو شکر ک بهتری ایشالا روز به روز بهتر بشی ، مریم من اصلا خوب نیستم رفتم چکاپ کلا نا ...

ممنونم. امیدوارم مشکلی نباشه و اصلا کارت به آی وی اف نکشه چون واقعا تحملش سخته.

منم نتایج آزمایشات ایمنی رو بردم به دکتر نشون دادم.گفت باید ۵ ماه قبل از بارداری آسپرین و یه قرص دیگه- که نمیدونم اسمش چیه _مصرف کنی..در طول بارداری هم هر روز آمپول آنتی کواگولانت تزریق کنی😢😢واقعا تصورشم وحشتناک ۹ ماه هر روز آمپول بزنم!!!

ممنونم. امیدوارم مشکلی نباشه و اصلا کارت به آی وی اف نکشه چون واقعا تحملش سخته. منم نتایج آزمایشات ...

سلام مریم جان انشا...به زودی خوب شی نگران نباش عزیزم منم هرشب دارم امپول میزنم واقعااولش دردم داره ولی عادت کردم عادت میکنی

سلام مریم جان انشا...به زودی خوب شی نگران نباش عزیزم منم هرشب دارم امپول میزنم واقعااولش دردم داره و ...

سلام مهرک جان.خوبی؟ نی نی خوبه؟ امیدوارم خدا بهت صبر و تحمل بده این روزهای سخت و شیرین بارداری رو به سلامت بگذرونی