2777
2789
ممنونم هدانا جون ..انشاالله خدا حاجت تو بده... ویه پسر سالم و صالح بهت هدیه 🤲🤲

قربونت عزیز دلم انشالله سالم باشه

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ارسام نخواستم توی تاپیک خودم بگم  من نابود شدم رفت  ۳ تا سونو رفتم دیروز  گفتن اگه ...

عزیزم منم بقایا داشتم رحم منو با دست تمیز کردن ولی باز ی تیکه ۲و نیم سانتی مونده بود ،،، ۲ ماه خوونریزی داشتم ، هر روز میرفتم دکتر ،،، از کجا تشخیص دادن ک رگ رحمت پاره شده ؟؟

خدایا شکرت❤
سلام دوستان.امیدوارم همگی خوب باشین. 🌺ناراحتم از اینکه دوستان جدیدی به جمعمون اضافه شدن براشون آرز ...

قربون قلب مهربوت بشم مریم جووونی .. از دعا خیر شما 🙏🙏🙏

انشاله عملت بسلامت انجام میشه و خوب خوب میشی آمین❤❤❤

و ازمایشتم انشاله نتیجه اش آنی و موقت بوده عزیز دلم تکرارش میکنی و مشکلی هم نیست میتونی به نی نی فکر کنی.  

منتظر خبرای خوبتم عزیزم ... اول سلامتیت به نوبت اتفاقای خوب دیگه 😍😍😍😍

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
چیشده عزیزم من هنوز دکتر گوارش نرفتم برا انزیمهام   مگه دکتر چی بهت گفت

من دو تا آزمایش به فاصله دو هفته ای انجام دادم تو یکیش آنزیمام خیلی بالاست یکیش اومده پایین و فقط یکیش بالاست اما دکتر گفت چون بارداری باید جدی بگیریم آزمایشات بیماریهای کبدی خود ایمنی رو برام نوشته با مجدد آنزیمها رو .آزمایشات هپاتیت اینا رو متخصص زنانم نوشته بود خدارو شکر مشکلی نبود از این خودایمنی میترسم .هدانا جون تو رو خدا دعام کن میترسم

من جمله تو بودم و نمی دانستم...

[QUOTE=115110485]من دو تا آزمایش به فاصله دو هفته ای انجام دادم تو یکیش آنزیمام خیلی بالاست یکیش اومده پایین و فقط 

انشالله همچی خوب پیش میره عزیزم   منم هنوز متخصص نرفتم 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
نه سه ماه نبود بیست روز بعد از زایمان اومدیم خونه هفته ای دوبار ميرفتيم اکسیژن خونش میگرفتن وچک میکر ...

خیلی متاسفم برای اتفاقی که واسه دخترت افتاده و دردی که تحمل میکنی منم مثل شما پسرم تو بیمارستان ترکم کرد نگاه آخرش هیچ وقت یادم نمیره.از خدا برات صبر میخوام و امیدوارم بزودی جاشو برات پر کنه.ان شاءالله مادرتونم شفا بگیره و خوب بشن

[QUOTE=115110485]من دو تا آزمایش به فاصله دو هفته ای انجام دادم تو یکیش آنزیمام خیلی بالاست یکیش اوم ...

وای هدانا خدا کنه اونی که پایینه درست باشه از دیروز دارم گریه میکنم دلم به حال این طفلک میسوزه

مریم جون انشالله عملتو بخوبی پشت سر بزاری، بعضی اوقات ناخواسته یک گرفتاریهای پیش میاد واسه ادم که هی ...

ممنونم سعیده جون مهربونم.بله به امید خدا این مرحله هم میگذرونم

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
وای هدانا خدا کنه اونی که پایینه درست باشه از دیروز دارم گریه میکنم دلم به حال این طفلک میسوزه

کی نوبت داری عزیزم چرا میترسی اصلا نگران نباش فقط از خدا بخواه سالم بهت بدش  هرچی دکترم گفت انجام بده من خیلی رو پسرم استرس داشتم  میخام دیگه رو این به هیچی فکر نکنم تو هم همینکار کن ما هرچه بترسیم استرس داشته باشیم هی بدتر سرمون میاد

مریم عزیز انشالله عمل خوبی داشته باشی و انشالله بعد عید هم میتونی اقدام کنی خدا خیلی بزرگه منم گاهی ...

قربون قلب مهربونت بشم.دقیقا همینطوره که میگی...ولی چاره ای جز صبوری و تحمل نیست..ممنونم که یادمی و دعاگویی..امیدوارم فیدبک همه این انرژی های مثبت به خودت و اون فرشته نازنین تو شکمت برگرده.آمین

قربون قلب مهربوت بشم مریم جووونی .. از دعا خیر شما 🙏🙏🙏 انشاله عملت بسلامت انجام میشه و خوب خوب م ...

ممنونم از این همه لطف و محبت🌹🌹🌹🌹از دعای شماها انشالله همه چی ختم به خیر بشه