2777
2789

حالا از دیشب طرف راست شکمم خیلی درد داره تا الان از این دردها نداشتم این اخرین بارداری منه من دیگه اصلا احازه بارداری ندارم خدا کنه سالم باشع 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
وای عزیز دلم فقط میتونم لگم خدا بهت صبر بده کی  متوجه مشکل دخترت شدی پسر من یه بار میگفتن ...

مرسی که جواب منو دادی، من دخترم هشت ساعت بعد از زایمان فهمیدم یعنی من با اون بخیه ها از بیمارستان مادران نمیدونم خودمو چجوری به رجایی رسوندم نه تا بیماری قلبی همزمان تو وجود نازنینش بود همش میگفتن همون روزای اول آسمونی میشه اما دخترم تا سه ماه وهشت روز طاقت اورد توی اطاق عمل حالش بد شد عمل شانت کردن ریه هاش امبولی کرد سه بار تموم کرد وخودش برگشت یعنی من ففط تو خاطره هام زندگی میکنم دارم دیوونه میشم حوصله هیچ کس رو ندارم 

این تاپیک رو دوستان بهم معرفی کردن یکم دلم اروم شد وقتی فهمیدم خیلیا باردارن بیشتر اروم شدم شما خوبی کوچولوی نازت خوبه!؟ انشالله به خوشی پیش بره همه چی

شرمنده ام که هنوز بی تووووو نفس میکشم....دخترم.... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من آزمایش ساده دادم قبل بارداری اونم چند بار ولی ژنتیک ندادم چون هیچ آزمایشی نیست که دقیق بتونه از م ...

دقیقا من هرچی به دکتر قلب دخترم اصرار کردم برا ژنتیک گفت فایده نداره اونم گفت هفته 16 تا 18 بارداری چندتا مرکز برو برا اکو، چون من برای دخترمم اکو قلب جنین رفته بودم دکتر احمق نفهمید اصلا درصورتی که بیماری دخترم خیلی حاد بود وقلبش سمت راست بود 

خیلی حالم بده اگر اون دکتر احمق فهمیده بود دخترم اینهمه  درد نمی کشید منم اینهمه بی قرار نبودم

چند وقت از سزارین باردار شدی

حالا از دیشب طرف راست شکمم خیلی درد داره تا الان از این دردها نداشتم این اخرین بارداری منه من دیگه ا ...

مطمین باشه همه چی عالیه، خدا خیلی مهربونه مطمینا به دل بی قرار ما رحمی میکنه

مرسی که جواب منو دادی، من دخترم هشت ساعت بعد از زایمان فهمیدم یعنی من با اون بخیه ها از بیمارستان ما ...

خدا بهت صبر بده یعنی سه ماه بیمارستان بود  ؟بچه همکار شوهرم مثل دختر شما بود ولی چند روز بعدس آسمونی شد غسل صبر انجام بده منم روزهای سختی گدروندم حالتو درک میکنم ولی چه میشع کرد هرکار کنیم این دنیا حتی یه ثانیه به عقب بر نمیگرده  من طبیعی زایمان کردم ده ماه پیش والان هشت هفته باردارم 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
مطمین باشه همه چی عالیه، خدا خیلی مهربونه مطمینا به دل بی قرار ما رحمی میکنه

انشالله عزیزم حتما خداوند پاداش صبوریتو بهت میده 

چند سالته بچه اولتونه؟؟

خدا بهت صبر بده یعنی سه ماه بیمارستان بود  ؟بچه همکار شوهرم مثل دختر شما بود ولی چند روز بعدس آ ...

نه سه ماه نبود بیست روز بعد از زایمان اومدیم خونه هفته ای دوبار ميرفتيم اکسیژن خونش میگرفتن وچک میکردن دو هفته اخرم بیمارستان بودیم فقط هفته اخر سه روز مرخصی گرفتم رفتیم خونه بعدش دو روزبخش بودیم ودقیقا چهارشنبه 6 اذر هفت صبح دخترمو گذاشتم رو تخت عمل، قبلش تو بغلم خواب بودوانقدر بوش کردمو بوسش کردم بیدار شد وقتی گذاشتم رو تخت که ببرن بیدار شد ویجوری منو نگاه کرد دلم ریخت پایین دوباره بغلش کردم ومیبوسیدمش 

واخرین دیدار ما بود وبرای همیشه منو تنها گذاشت 

هیچ کس منو درک نمیکنه تازه منه بیچاره باید مراعات مادرم رو بکنم اون سرطان داره ومن جلوش بی تابی نمیکنم وهمه رو میریزم تو خودم

انشالله عزیزم حتما خداوند پاداش صبوریتو بهت میده  چند سالته بچه اولتونه؟؟

من 28 سالمه بارداری دومم بود ولی بچه اول، بارداری اولم توده هفته خودش سقط شد یعنی من دوسال درگیر بارداری بودم واخرشم دست خالی اومدم خونه 

سلام دوستان.امیدوارم همگی خوب باشین. 🌺ناراحتم از اینکه دوستان جدیدی به جمعمون اضافه شدن براشون آرز ...

مریم جان انشاالله عملت بخوبی انجام شه ومشکل دیگه ای نباشه 

پسرکم معجزه خداست😍خدایا هزاران بار شکررت..
انشالله حتما زیر نظر دکتر برو عزیزم حتی اگه شده ای یو ا انجام بدی تمام تلاش خودتو کن دیشب خیلی بفکرت ...

ممنونم عزیزدلم فدات اره انشالله همه چکاپ ها رو انجام بدم و برم برا اقدام ایشالا خدا کمک کنه باز مثل اون سه دفعه طبیعی باردار،بشم و ایندفعه دیگه سالم و بی دردسر چون بار اخره ک دبگه ریسک میکنم توکل بخدا

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
سلام زهرا جان.ممنون شما خوبین؟نتونستم چند روز بیام پیاماتونو نرسیدم بخونم اصلا حوصله ندارم.آره عزیزم ...

ممنونم سمیرای عزیزم انشالله نی نی صحیح سالم بدنیا میاد نگران نباش ازمایشات تکمیلی رو همه باید بدن و انشالله ک مشکلی نیست مرسی ک بیادم بودی و دعام کردی

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
نه سه ماه نبود بیست روز بعد از زایمان اومدیم خونه هفته ای دوبار ميرفتيم اکسیژن خونش میگرفتن وچک میکر ...

😭😭😭😭😭 بخدا هبچی نمیتونم بگم 

عزیزم ابنجا همه همدردن هروقت دوست داستی بیا درددل کن با جون دلم گوش میدیم     انشالله خدا مادرتو شفا بده از دخترت بخواه دعات کنه عزیزم 

سلام عزیزم..اره واقعا دیشب هیچی نتونستم بخورم از بس درد داشتم.

ماریای عزیزم سوره حشرو به نیتت خوندم انشالله خداوند یه نی نی شبیه ارشت بهت میده حاجت روا بشی عزیزم 

ممنونم عزیزدلم فدات اره انشالله همه چکاپ ها رو انجام بدم و برم برا اقدام ایشالا خدا کمک کنه باز مثل ...

ایندفعه حتما یه نی نی خوشگل وسالم بغل میگیری انشالله الهم صلی علی محمد وال محمد 🤗🤗🤗🤗

ماریای عزیزم سوره حشرو به نیتت خوندم انشالله خداوند یه نی نی شبیه ارشت بهت میده حاجت روا بشی عزیزم&n ...

ممنونم هدانا جون ..انشاالله خدا حاجت تو بده... ویه پسر سالم و صالح بهت هدیه 🤲🤲