سلام دوستان.امیدوارم همگی خوب باشین.
🌺ناراحتم از اینکه دوستان جدیدی به جمعمون اضافه شدن براشون آرزوی آرامش و صبر دارم و امیدوارم خدا کمکشون کنه این روزهای سخت رو بگذرونن.
🌺هدانا ،مهرا،مصی، و سمیرا جان امیدوارم خداوند حافظ و پناه خودتون و نی نی هاتون باشه.مصی جان خوشحالم که صدای قلب فرشته نازنینتو شنیدی امیدوارم قلبش ۱۰۰ سال به سلامتی بتپه و مملو از عشق و مهر باشه.
🌺باران جان بلا ازت دور باشه الهی.خیلی ناراحت شدم امیدوارم زود خوب بشی.
🌺زهرا جونم خیلی خوشحال شدم خطر بارداری خارج رحمی و مکافات های بعدش ازت دور شد.الهی که یه بارداری عالی هر زمان که دلت خواست داشته باشی.
🌺منم پنجشنبه صبح زود عمل دارم.خیلی درگیرم وقت نمیکنم بیام تاپیک سر بزنم.به جز مشکل فیستول آنال که باهاش درگیرم دکتر مرصوصی پریناتولوژیست به خاطر مثبت بودن یکی از آنتی بادی های فسفولیپید نامه داد رفتم پیش فوق تخصص روماتولوژی آزمایشات تکمیلی دادم که ببینن بیماری اتوایمن دارم یا نه!چون هیچ علامت ظاهری ندارم.فقط دارم دعا میکنم تو این همه مشکلات این یکی اضافه نشه که کلا قید بچه دار شدنو برای همیشه میزنم..
پارسال همین روزا خوشحال و سرمست غربالگری اولم رو دادم و احساس خوشبختی زیادی میکردم اونوقت در طی این یکسال بچم رو از دست دادم ..بیخودی جراحی سزارین شدم..بازم جراحی سخت فیستول در پیش دارم و مشکوک به مشکل اتوایمن هم هستم😏😏😏دیگه بهتر از این نمیشه!!!!!