2777
2789
عزیزم نگران نباش خواهر منم میزد چقدر زجر کشید تا بچش موند بعد چنتا سقط و ای وی اف انشالله نی نی سلام ...

اخی ممنونم انشا...نی نی توهم صحیح وسالم بیادوغمهات وفراموش کنی

عزیزم میدونم خیلی سخته و خودم حاضر نیستم باهاش مواجه بشم ولی من رفتم مشاوره بهم گفت اگه بتونی بری دی ...

خیلی سخته ...

بدتر از همه غصم برا وقتیه ک جاریم زایمان میکنه ...

هم بااااید برم هم باید بتونم قوی باشم ک فکر نمیکنم...

خدا کنه تا اون موقع باردار باشم و نگاهای ترحم بقیه رو نبینم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@lia68    عزیزم خوبی ؟ نی نی نداری ؟ خیلی بیادتم ایشالا حال دلت خوب باشه

سلام آرسام جان من گوشیم خرابه هر از گاهی با گوشی شوهرم میام یه سر میزنم گوشیم درست بشه میام پیشتون دلتنگتونم

سلام آرسام جان من گوشیم خرابه هر از گاهی با گوشی شوهرم میام یه سر میزنم گوشیم درست بشه میام پیشتون د ...

سلام گلم خوبی ؟حال دلت چطوره ؟ حامله نیستی ؟

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
سلام آرسام جان من گوشیم خرابه هر از گاهی با گوشی شوهرم میام یه سر میزنم گوشیم درست بشه میام پیشتون د ...

سلام خوبی عزیزم حالت چطوره

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

سمیرا جان عزبزم رفتی دکتر گوارش چیشد     من ازمایش جوابشو گرفتم باز انزیمم رفت بالا

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

مریم جان انشالله هم جواب دکتر عالی باشه وهم یه روش عالی برا جراحی پیدا کرده باشی 

ممنونم عزیزدلم انشالله ک همینطور باشه و دل منم یه روزی دل بشه 

زهرا جان پریود شدی یانه    نوبت  دکتر نگرفتی

خیلی سخته ... بدتر از همه غصم برا وقتیه ک جاریم زایمان میکنه ... هم بااااید برم هم باید بتونم قوی ...

الهی به فاطمه زهراقسم میدم تااون موقع باردارباشی ودلت اروم بگیره هرچندخودم الان هستم وذره ای اروم نیستم 

اخه چراعزیزم میره بالا؟بخاطربارداری هست؟

نه قبل بارداری بالا بود اومد پایین حالا باز رفت بالا هنوز نشون دکتر ندادم

نه قبل بارداری بالا بود اومد پایین حالا باز رفت بالا هنوز نشون دکتر ندادم

حتماپیگیرش شوخیلی خطرناک منکه دعامیکنم همیشه هممون بارداریمون بخوبی سپری شه میگم خداماامتحانای سختی وپس دادیم ازاین به بعدماهاروبیشترببین

هدانا جان ومصی جان ویارتون ترشی یاشیرینی؟هداناجان ویارت بابچه قبلیت فرق میکنه؟

نه مثل قبلیه   مهرا قندت چند بود راستی من ۹۳