💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت آمیییین
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بچها گروه ختم تکمیل شد دلشکسته جان بیا تاپیک لیست گذاشتم بچها رو صدا بزن ، دوستان هرکی پیامو میبینه تو تاپیک ختم لایک کنید لیست اسامی تا دشکسته جان مجبور نشن مجدد همه رو صدا بزنن ختم از فرداشب شروع میشه لطفا برید لیست اگر اشتباه نکنم صفحه ۷ رو لایک کنید
💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت آمیییین
پلاکتش پایین بود جاریم تووازمایش مشخص میشع کم خونی شدید فکر کنم
نمیدونم عزیزم ولی گفت بایددورناف بزنم تااخربارداری خیلی سخته که😔تونت نوشته واسه انعقادخون
عزیزم نگران نباش خواهر منم میزد چقدر زجر کشید تا بچش موند بعد چنتا سقط و ای وی اف انشالله نی نی سلامت دنیا میاد
نمیدونم فقط گف باید بزنی.من حاضرم هرکاری بکنم ولی فقط بچم بمونه.مهرا جان میتونی بگی شما کدوم شهری؟ ...
عزیزم من تهرانم نه همون اول گفت بعدازسه ماه یابعدازدوتاپریودمیتونی باردارشی که من ازاعصاب خراب بعدیک ماه اقدام کردم ولی بایدگفت خوشبختانه نمیشدم که بعداز۵ماه باردارشدم