2777
2789
الهی آمین، همچنین، انشالله زود زود زود به جمع مامانامون اضافه بشی قشنگم و دیگه هیچ مامان منتظر و دل ...

ممنونم عزیزدلم انشالله ک همینطور باشه و دل منم یه روزی دل بشه 

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
نه مهرا جون این کارو نکن، گناه داره نی نی مون اذیت میشه. راستش من خودمو جات میذارم شاید منم حال شما ...

عزیزم دلم داره میترکه غمش یه لحظه ولم نمیکنه قلبم پردرد نمیدونم این کابوس کی میخوادتموم شه واقعا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم. ان شاالله این ماه نتیجه بگیری. منم هفته دهم سقط کردم و خرداد ماه. برای من قلب تشکیل نشد ...

نمیدونم اصلا ولی یه روز یهویی سقط شد شایدم به خاطر تشکیل نشدن قلب بوده اخه هفته ششم بود واسه همین متوجه نشدیم

ایشالا که این ماه بهترین ها قسمتت بشه عزیز دلم

خدایا میشه تیکرمو خودت واسم واقعیش کنی؟
 جایی خوندم مغز شتر پلاکت میبره بالا به جاریمم گفتم اون پسرشو چهل هفتگی بخاطر همین پلاکت از دس ...

دقیقا مشکل منم همبنه

سهم من از اون همه امید و انتظار فقط یک لنگه جوراب گل گلی شد💔👼😢

بچها گروه ختم تکمیل شد دلشکسته جان بیا تاپیک لیست گذاشتم بچها رو صدا بزن ، دوستان هرکی پیامو میبینه تو تاپیک ختم لایک کنید لیست اسامی تا دشکسته جان مجبور نشن مجدد همه رو صدا بزنن ختم از فرداشب شروع میشه لطفا برید لیست اگر اشتباه نکنم صفحه ۷ رو لایک کنید

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 
سلام بچه هاکسی توبارداری هپارین زده؟اخه چرا؟

براچی مگه تجویز کرد برات 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
خیلی سخته شماهم غلظت خون داری؟

نمیدونم فقط گف باید بزنی.من حاضرم هرکاری بکنم ولی فقط بچم بمونه‌.مهرا جان میتونی بگی شما کدوم شهری؟ دکترت به خاطر اینکه بعد سز زود باردارشدی چیزی نگف؟

علائمش چیه؟بالا بودن پلاکت

پلاکتش پایین بود جاریم   تووازمایش مشخص میشع کم خونی شدید فکر کنم

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
نمیدونم عزیزم ولی گفت بایددورناف بزنم تااخربارداری خیلی سخته که😔تونت نوشته واسه انعقادخون

عزیزم نگران نباش خواهر منم میزد چقدر زجر کشید تا بچش موند بعد چنتا سقط و ای وی اف انشالله نی نی سلامت دنیا میاد

نمیدونم فقط گف باید بزنی.من حاضرم هرکاری بکنم ولی فقط بچم بمونه‌.مهرا جان میتونی بگی شما کدوم شهری؟ ...

عزیزم من تهرانم نه همون اول گفت بعدازسه ماه یابعدازدوتاپریودمیتونی باردارشی که من ازاعصاب خراب بعدیک ماه اقدام کردم ولی بایدگفت خوشبختانه نمیشدم که بعداز۵ماه باردارشدم