2777
2789
انشالله ... اطرافیانم میگن خدا قهرش میگیره اینجوری بیتابی میکنی  من با هیچی کار ندارم به خدا& ...

نه عزیزم گریه کن ..مگه میشه ادم بریزه تو دلش..ولی عزیزم اگه زیاد خودت ناراحت کنی بچت هم ناراحت میشه..همیشه با صلوات خودت آروم کن عزیزم..اطرافیان آدم درک نمیکنن..ولی تقدیر ما هم همین بوده باید قبول کنیم .من از اون روز تا حالا 

فقط با نماز و قرآن خودم آروم میکنم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم زدم گروه پنج نفر اومدن تا الان چهارنفرشون صدا زدم تو تاپیک شما ولی یکیشون نمیشه لینکم نمیدونم ...

سلام جانم لینک نمیتونم کپی کنم هدانا جان بلده اگه میخای تگ کنم   

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
دقیقا منم خیلی خوشحالم که این تجربه تلخ منو اونا نداشتن و بچه هاشون شکر خدا سالمن ولی این طبیعیه که ...

من هنوز بچه های همسن پسرم و ندیدم اما تا یادشون می افتم گریم میگیره، اکثرا همه پسر داشتیم، یکیش همسایه مامانمه، یکیشم خودم با خودم میگم الانم نبینم سال بعد که راه میوفته بالاخره تو کوچه میبینم چطور طاقتم میاد نبود پسرم و تو اون موقعیت، باید بشکنم. که الان اگه پسر منم بود الان اینجوری جلو چشمم بود از فکرشم دارم داغون میشم، ایشالا همیشه تنشون سالم باشه و زیر سایه مامان باباشون. اما دله دیگه اونقد دیدن بچه های دیگه اذیتم نمیکنه که فک کردن به بچه هایی که همیشه میگفتم همکلاسی های پسر منن😞😞

اللهم صلی علی محمد و ال محمد
من هنوز بچه های همسن پسرم و ندیدم اما تا یادشون می افتم گریم میگیره، اکثرا همه پسر داشتیم، یکیش همسا ...

اره عزیزم

برای منم فکر کردن بهشون آزار دهنده است

منم دیدن هر بچه ای اذیتم نمیکنه مگر بچه های همسن پسر خودم

همش خوابشو میبینم انگار داره بزرگ میشه هر دفعه که میبینمش

چندوقت پیش خواب میدیدم یاد گرفته بشینه

یه بارم خواب میدیم کلی گریه میکرد و بهم گفتن تو باهاش حرف بزن تا آروم بشه 

نشستم بالاسرش و کلی نازش کردم و حرف زدم باهاش وقتی صدامو شنید آروم شد

سلام جانم لینک نمیتونم کپی کنم هدانا جان بلده اگه میخای تگ کنم    

زهرا جان لینک نامعتبره وکپی نمیشه😕

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
متاسفم که یه مامان دیگه به جمعمون اضافه شده.ان شاءالله خدا به دلت صبر و آرامش بده و بزودی جای فرشته ...

ممنون عزیز دلم منم برات آرامش و صبر و یه نی نی خوشگل و سالم از خدا میخوام

متاسفانه مامانم منو مجبور به حضور توی جمع میکنه  به خودم باشه حالا حالاها هیچ جا نمیرم  ...

عزیزم میدونم خیلی سخته و خودم حاضر نیستم باهاش مواجه بشم ولی من رفتم مشاوره بهم گفت اگه بتونی بری دیدن همینایی که بچشون همسنته خیلی خوبه و حساسیتت از بین میره

پلاکت خونم پایین میاد خیلی پرخطر و خطرناکه باید بستری بشم خونم عوض بشه کورتون بخورم الانم به خاطر مص ...

جایی خوندم مغز شتر پلاکت میبره بالا به جاریمم گفتم اون پسرشو چهل هفتگی بخاطر همین پلاکت از دست داد ولی بعدش باردار شد الان  دیگه اجازه بارداری نداری چندبارم بخاطر پلاکت بستری شد    

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین