2777
2789
من خیلی مامان بی لیاقتیم حتی خوابشم نمیبینم، حتی تو سونو سه بعدی هم صورتشو گرفته بود قند عسلم، بهش م ...

نه عزیزم اینو نگو چند وقته پسرم خواب منم نیومده ولی من همش حسش میکنم 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
سلام به همه دوستان من فقط تاپیکو خوندم اصلا دونه دونه پستا رو نخوندم منم خرداد تا هفته شش سقط داشت ...

سلام عزیزم. ان شاالله این ماه نتیجه بگیری.

منم هفته دهم سقط کردم و خرداد ماه. برای من قلب تشکیل نشد. برای شما چطور؟

أَلَیْسَ اللَّهُ بِکَافٍ عَبْدَهُ                                                                    آیا خدا برای بنده اش کافی نیست؟  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خداحفظ کنه نی نی های گوگولی تو راهیمون رو براهدانا و مهرا احساس میکنم همون جنس باز اومده تو دلشون ای ...

مرسی عشقم الهی به حق جدبچم خدایه دوقلوسالم وصالح بهت بده که وقت سرخاروندن نداشته باشی چه برسه دیگه بیای تاپیک ازسروکولت برن بالا🙏🙏🙏🙏

سلام عزیزان.. امیدوارم‌حال همگی خوب باشه... چله از کی شروع میشه؟؟امشب بخونم یا نه؟؟؟عشقولیا زودتر بگ ...

سلام عزیزم برو بخاب نه از امشب نیست هنوز،تکمیل نشده احتمالا از فردا 

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......

دوستان توروخدا بیایید ناامید نباشیم منم سه بار سقط داشتم سه بار امیدم ناامید شده سه بار دیوار آرزوهام ریخته و هزاران بار تو خلوتم گریه کردم اما اصلا ناامید نیستم ناامیدی آدم رو میکشه ،ناامیدی از اصل درد و رنجمون هم دردناک ترِ، باید بلند شیم باید به خدا اعتماد کنیم و بگیم که من میخوام مادر بشم اگر چیزی رو میخواهیم باید با تمام وجود بخواهیم خدا صبور و مهربونِ، قطعا یه روزی یه جایی صدامون رو خواهد شنید

خدایا حواست بهم هست؟! نخواه ازت ناامید بشم.این پنجمین بار بود که امیدم رو ناامید کردی۱۴۰۱/۰۳/۱۰
من خیلی مامان بی لیاقتیم حتی خوابشم نمیبینم، حتی تو سونو سه بعدی هم صورتشو گرفته بود قند عسلم، بهش م ...

نه فدات شم بی لیاقتی نیست

من کلا خیلی خواب میبینم

اره خدایی منم خییییلی منتظر بودم به دنیا بیاد پاهای کوچولوشو بوس کنم منم همش بهش میگفتم انقد وول بخور تا به دنیا اومدی کلی بوست میکنم

اون روزم که بیمارستان بودم پاهای کوچولوی یه بچه رو از زیر پتو دیدم خیلی دلم سوخت....

نه عزیزم اینو نگو چند وقته پسرم خواب منم نیومده ولی من همش حسش میکنم 

هدانا بعد این مدت من هنوزم حواسم نیست وسط کارام فک کردم تو شکممه باهاش حرف میزنم یهو به خودم میام، اون لحظه دلم می خواد خودمو بکوبم به دیوار درکش برام سخته

اللهم صلی علی محمد و ال محمد
نه عزیزم خیلی هم مامان خوبی هستی همینکه هرلحظه بیادشی یعنی بهترین مامانی اون نخواسته ببینیش که وابست ...

یعنی میشه پسرم، پسر خودم نفسم یروز برگرده خدایا میشه

خدا از زبونت بشنوه مهرا جون

اللهم صلی علی محمد و ال محمد
سلام عزیزان.. امیدوارم‌حال همگی خوب باشه... چله از کی شروع میشه؟؟امشب بخونم یا نه؟؟؟عشقولیا زودتر بگ ...

آدینه جان همش حس میکنم بارداری

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
یعنی میشه پسرم، پسر خودم نفسم یروز برگرده خدایا میشه خدا از زبونت بشنوه مهرا جون

منم همش میگم الان چکار میکرد چقدرش بود چه میپوشیدم براش بازی میکرد میخندید واخرش چی یه اه سرد فقط 

یعنی میشه پسرم، پسر خودم نفسم یروز برگرده خدایا میشه خدا از زبونت بشنوه مهرا جون

چرانشه خداکه بخیل نیست همیشه میگم خدابه بندش ضربه نمیزنه هشدارمیده منم ناامیدم ازبرگشتن دخترم ولی بازم توکلم به خودشه چون میدونه دخترموازخودش خواستم جدشوهرم خیلی حاجت میده جدشوقسم میده پسرت بزودی بیادتودلت به خودش توکل کن دست خالی ردت نمیکنه عزیزم