2777
2789
آدینه جان همش حس میکنم بارداری

سلام عزیزم... حالت چطوره ؟؟نی نی مون خوبه؟؟نه عزیزم باردار نیستم .. اصلا تو اقدام نیستم...این چند وقت یکم درگیر همون قوم الظالمین بودم.. الان یکم اوضاع بهتره خداروشکر... بهش گفتم تا نزاری آرامش بگیرم حامله نمیشم..‌ یکم حساب برد...تا خدا چی بخواد...

منم همش میگم الان چکار میکرد چقدرش بود چه میپوشیدم براش بازی میکرد میخندید واخرش چی یه اه سرد فقط&nb ...

الهی من قربون اون خنده و گریه های ندیده و نشدیدش بشم، چقد اون دو روزی که بیمارستان بودم تا به دنیا بیارمش با صدای گریه نوزادایی که به دنیا میومدن برا حال خودم گریه کردم. هر یه ساعت یه بچه بدنیا میومد، همش خودمو میذاشتم اون لحظه که بدنیا بیارمش وقتی میدونم صدا نداره، آخ خدا یعنی میشه معجزه کنی منم این صدارو بشنوم. بازم خواست خدا بود که اون لحظه آخر دنیا اومدن بیهوش شده بودم.

هدانا جون نمیفهمم چرا باید این ذوق کردنای بقیه که یروز آرزوی خودمون بوده، بشه یه درد یه داغ یه یادآوری تلخ

اللهم صلی علی محمد و ال محمد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرانشه خداکه بخیل نیست همیشه میگم خدابه بندش ضربه نمیزنه هشدارمیده منم ناامیدم ازبرگشتن دخترم ولی با ...

الهی قربون اون دل مهربونت بشم، با این دعات لطف بزرگی میکنی در حقم، انشالله بحق جدتون نی نی گلت بسلامت دنیا میاد و دل شاد شاد میشه، منم از خدا می خوام دختر کوچولوی تو رو هم یروز بغلت برسونه

الهی قربون اون دل مهربونت بشم، با این دعات لطف بزرگی میکنی در حقم، انشالله بحق جدتون نی نی گلت بسلام ...

خدانکنه عزیزم خداازدلت بشنوه اخه خداجواب دلای شکسته روزودمیده ماهاهم که همه دل شکسته وداغونیم خودش دستمونوبگیره

مامان گلی ها معذرت می خوام که امشب بقول مامان آرسام جون، شدم ناله سر کن.

ناله سر کن عزیزم راحت باش نزار تو دلت بمونه هر وقت کم اوردی بگو خودم بیام ۳ تا دارم تا خود صبح ناله میکنم  

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
ناله سر کن عزیزم راحت باش نزار تو دلت بمونه هر وقت کم اوردی بگو خودم بیام ۳ تا دارم تا خود صبح ناله ...

ممنونم مامان مهربون، باشه کم آوردم صدات میکنم درجه یک خودم

بایدعادت کنه اونم

نه مهرا جون این کارو نکن، گناه داره نی نی مون اذیت میشه. راستش من خودمو جات میذارم شاید منم حال شما رو داشته باشم تو این شرایط، اما بقول بعضی دوستان همون قد که اون فرشته ها بچه هامون بودن و دلسوزشون شدیم همون قد هم تو راهی هاتون بچه هاتونن و مسلما باید همون اندازه مسئول و دلسوز باشی خانوم گل. هر چند خیلی سخته اما تو از پسش برمیای عزیزم نمیذاری کوچولوی قشنگت اذیت بشه

فدات عزیزم ایشالا دلت شادشه بزودی غمهات کمرنگ بشه

الهی آمین، همچنین، انشالله زود زود زود به جمع مامانامون اضافه بشی قشنگم و دیگه هیچ مامان منتظر و دل شکسته ای نباشه، و الهی هیچ وقت دیگه دلت غم نبینه