2777
2789
فداتشم سمیرای عزیزم ممنون ک همیشه به درد و دلام گوش میدی و خواهرانه کمکم میکنید ایشالا ک همینطوره و ...

خدا نکنه عزیزم.ما همه اینجاییم که به درد و دل هم گوش بدیمو همدیگه رو سبک کنیم.زهرا جون از صمیم قلبم میگم روزای خوب توام میرسن روزایی میرسه که این خاطره های تلخو بعنوان یه تجربه تعریف میکنی .ان شاءالله که همه منتظرامون بزودی مامان بشن و خوشحالمون کنن و مامانامون بسلامتی بچه هاشونو بدنیا بیارن

من جمله تو بودم و نمی دانستم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام  منم دوم شهریور توی ۳۸ هفته پسر خوشگلمو از دست دادم فکر میکنم هیچکس نمیتونه ما رو درک کن ...

متاسفم که یه مامان دیگه به جمعمون اضافه شده.ان شاءالله خدا به دلت صبر و آرامش بده و بزودی جای فرشته تو سبز کنه

سلام بچه هاخوبید؟دوربودن ازنی نی سایتم نتونست حالموخوب کنه ثانیه ای نیست به دخترم فکرنکنم خیلی دارم ...

سلام عزیزم.منم درکت میکنم هیچی جای بچه اولمون،فرشته ای رو که از دست دادیم نمیگیره اما در حق این یکی هم مسئولی اون نخواسته که بدنیا بیاد تو خواستی پس باید در حق اونم بهترین مادر باشی پس اول باید سرپا بشی

اره عزیزم  ..گفت همه چی خوبه ولی عفونت شدید ادرای دارم.قرص داد بخورم .بعد دوباره برم آزمایش

ماریا جان بخودت برس داروهاتو به موقع بخور که ان شاءالله بعد از خوب شدن بری برا اقدام

باشه فعلا نمیخواد عزیزم شاید تا آخر شب کامل شدیم 

عزیزم زدم گروه پنج نفر اومدن تا الان چهارنفرشون صدا زدم تو تاپیک شما ولی یکیشون نمیشه لینکم نمیدونم چجوری بزارم هدانا جون اگه هستی بیا بزار لینکو  ارسام جان اگر شما هستی صدات بزنم تاپیک بیا لینک بزار

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 
ماریا جان بخودت برس داروهاتو به موقع بخور که ان شاءالله بعد از خوب شدن بری برا اقدام

سلام عزیزم..ممنون.الان رفتم دندون پزشکی گفت دندونت عفونت داره .پنج تا پلیسلین داده بزنم بعد برم بکشم..نمیدونم چرا یهو عفونت شدید گرفتم 

عزیزم زدم گروه پنج نفر اومدن تا الان چهارنفرشون صدا زدم تو تاپیک شما ولی یکیشون نمیشه لینکم نمیدونم ...

سلام عزیزم..هر وقت شروع شد بهم خبر بده عزیزم من خودم به گروه چله سر میزنم

سلام عزیزم..هر وقت شروع شد بهم خبر بده عزیزم من خودم به گروه چله سر میزنم

عزیزم میشه یه زحمت بکشی فرناز ۱۲۳۴ ببیتی میتونی بیاری تو گروه چله من نتونستم صدا بزنمش

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 
چه دردی؟    

پلاکت خونم پایین میاد خیلی پرخطر و خطرناکه باید بستری بشم خونم عوض بشه کورتون بخورم الانم به خاطر مصرف کورتون لگنم اسیب دیده و دیگه جای مصرف کورتون ندارم

سهم من از اون همه امید و انتظار فقط یک لنگه جوراب گل گلی شد💔👼😢
من نه ماه اقدام بودم فقط اون ماه ک خیییییلییییی داشتم حال میکردم گرفت با این ک سه بار اقدام داشتم قب ...

مرررسی مهربونم

باور کن خیلی وقتا اصلا فکر نمیکنم بهش ولی وقتی پری میاد داغون‌میشم بدجوری میریزم بهم

خدایا میشه تیکرمو خودت واسم واقعیش کنی؟