💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت آمیییین
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
😔متاسفم واسه این اتفاق. خدا خودش بهت صبر بده. این اتفاق برای دوست من هم افتاد، خیلی زود جراح ...
بجه اولش هم با همین مشکل، جدا شدن جفت توی ماه هفت، به دنیا امد، اما خدا رو شکر زنده موند و الان دخترش ۱۰ سالشه. اما دختر دومش متاسفانه توی ماه اخر با همین مشکل به دنیا امد و آسمونی شد😔
جریان ما مث بازی ماروپله است رفتیم تا خونه اخر ولی دقیقه اخر مار نیش زد ما رو برگشتیم مرحله 0
وای پسر من الان اگه بود ده ماهش بود میگم خدایا پارسال این موقها کم کم منتظر نی نی بودم الان باز باردارم ولی با کمر درد خیلی سخته اخه کاش بچم بود الان باید لباس گرم براش میپوشیدم میبردمش بیرون ولی زیر خاک سرده سرد سرد هرچند اون تو اسموناست ولی چیزی که دیدمو میگم من دیدم رفت زیر خاک آسمون رفتنشو ندیدم کاش بیاد بگه مامان من جام خوبه تو غصه نخور ولی نمیاد که که فکرشو میکرد یه روزی ارزوی خواب دیدنشو داشته باشم
💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت آمیییین
دوستان خیلیا میگن از سوره حشر نتیجه گرفتن ولی ختمش باید هروز خونده بشه به مدت ۴۱ روز فک کنم اگه یه روز نخونیم باطل میشه
دقیقا همینطوره منم چند ماه منتظر بودم اقدام کنم ولی موقع اقدام دوباره بدتر میشم میگم چجوری اینهمه را ...
خیلی سخته من امید به زندگیم شد صفر اصلا امیدندارم باردار شدنم رو ببینم تو خیابون به زنا که بچه دارن نگاه میکنم برام عجیبه میگم من چرا نتونستم مث ادم زایمان کنم و بچه بیاد بغلم واقعا برام عجیب شده
خدایا شکرت که تک تک اعضای بدنم و تک تک سلول های بدنم سالم و سلامتن و به خوبی کار خودشون انجاممیدهندخدایا شکرت که من سالم و سلامت هستم