2777
2789
خیلی سخته من امید به زندگیم شد صفر اصلا امیدندارم باردار شدنم رو ببینم تو خیابون به زنا که بچه دارن ...

واقعا شرایطمون سخته باردار بشیم بارداری سختی رو پیش رو داریم فقط خدا خودش کمکمون کنه

پسرکم معجزه خداست😍خدایا هزاران بار شکررت..
واقعا شرایطمون سخته باردار بشیم بارداری سختی رو پیش رو داریم فقط خدا خودش کمکمون کنه

اره دیگه حالا باردار شدنش که خودش یه مرحله داره 

بعدش تشکیل قلب و غربالگری ها بعد شروع شدن تکوناش هی بگیم تکون خورد تکون نخورد 

خدایا شکرت که تک تک اعضای بدنم و تک تک سلول های بدنم سالم و سلامتن و به خوبی کار خودشون انجام‌میدهندخدایا شکرت که من سالم و سلامت هستم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شما از کی اقدام کردی ؟

خدایا شکرت که تک تک اعضای بدنم و تک تک سلول های بدنم سالم و سلامتن و به خوبی کار خودشون انجام‌میدهندخدایا شکرت که من سالم و سلامت هستم

من که فک کنم ار اول بارداری تا اخرش باید مدام شیاف پروژسترون بزنم با امپول درصورتی که دفه قبل جتی 1بارم شیاف استفاده نکردم

من از الان بفکر تشکیل قلبم

من فقط میگم کی میشه باز حامله بشم 

شما از کی اقدام کردی ؟

من ۵ماه بعد سزارینم یعنی مهر اونماه فقط یبار رابطه داشتیم اونم ۱۴ پریودی بعدشم آبان که افتاد تو قمر در عقربو ومهمون برام اومد از اینو...که اصلا اقدام نداشتم اینماهم باز روز ۱۴ پریودی یعنی یبار .خونه ما زیاد مهمون نمیاد که شب بمونه ولی اونروزایی که میخوایم اقدام کنیم همیشه یه اتفاقی میفته که نمیشه نمیدونم چ حکمتیه 

من ۵ماه بعد سزارینم یعنی مهر اونماه فقط یبار رابطه داشتیم اونم ۱۴ پریودی بعدشم آبان که افتاد تو قمر ...

ان شاءالله که به زودی باردار میشی

ولی اقدام هاتو بیشتر کن 1بار کمه 

من منتظرم پریود بشم امروز 30 سیکلم هست ماه قبل دوره ام 40 روزه بود حالا نمیدونم کی قراره بشم

من ۵ماه بعد سزارینم یعنی مهر اونماه فقط یبار رابطه داشتیم اونم ۱۴ پریودی بعدشم آبان که افتاد تو قمر ...

کلا هروقت نزدیکی داشتی جلوگیری نکن تخمک گذاری ممکنه حتی زودتر روز 14 باشه یا حتی روز 20 پریود پس هربار نزدیکی کردی جلوگیری نکن 

ان شاءالله که به زودی باردار میشی ولی اقدام هاتو بیشتر کن 1بار کمه 

اره خیر سرم میخوام روز تخمک گزاری باشه که پسر بشه اگه خدا خواست ولی دقیقا همون روزا یه اتفاقی میفته که نمیشه ولی ایندفه دیگه روز ۱۴ که از تخمکگزاری گذشته بود اقدام کرد گفتم هرچ خواست خدا باشه

من این ماه یکی دوبار رابطه داشتم ولی خوب بعد زمان تخمک گذاری بوده از وقتی دکتر اجازه داد دیگه گفتم جلوگیری نکنم بهتره 

کلا هروقت نزدیکی داشتی جلوگیری نکن تخمک گذاری ممکنه حتی زودتر روز 14 باشه یا حتی روز 20 پریود پس هرب ...

مال من دوره هام منظمه ۲۵ روزه همیشه هم یه روزای خاص علایم دارم مثلا روز ۱۲ ولی اینماه اصلا علائمی نداشتم اصلا باورم نمیشه که ۷ماه گذشته از سزارینم ومن باردار نشدم بعد از ۳ماه تصمیم داشتم بزارم که گفتم یدفعه دانشگاهم تموم بشه که میشد ۵ماه وبقیه ماجرا

اره خیر سرم میخوام روز تخمک گزاری باشه که پسر بشه اگه خدا خواست ولی دقیقا همون روزا یه اتفاقی میفته ...

اگه پسر میخوای پرتقال زیاد بخور بدنت رو قلیایی میکنه بعدشم خودتو با اب و جوش شیرین بشور و موقع اقدام حتما اول تو باید ارضا بشی بعد شوهرت

اگه پسر میخوای پرتقال زیاد بخور بدنت رو قلیایی میکنه بعدشم خودتو با اب و جوش شیرین بشور و موقع اقدام ...

اتفاقا پرتقال زیاد داریم که دارن خراب میشن برم بخورمشون